RE: کجاست این پاریس کوچولو؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
برای اینكه تاپیك های این چنینی كارگشاء باشه ،نه یك موضوعی برای جروبجث. بیاییم نقش خودمون را در تغییر وضعیت صحبت كنیم.
مثلا بنده در این وضعیت چه تاثیری روی این جامعه می گذارم. مثلا من مثل یك كودك منفعل فقط محكوم هستم متاثر از آدمهایی باشم كه به گفته خودم از نظر اخلافی و فكری و ... ضعیف ترند. یا من هم می توانم برایند بردارهای نا متجانس را در جهت مثبت و هدفمندی بكشانیم.
فراموش نكنیم ما می توانیم با تفكر و اندیشه و منش خود برایند بردارها را در جهت سازنده ببریم. اگر به جای صرفا انتقاد، روشهای خلاقانه و مثبتی را جایگزین ناهنجاریها بكنیم.
جامعه یعنی:
همین ما یعنی :[name]، مدیر همدردی و تك تك افراد.....
آقای مدیر بنده منکر حرف شما نیستم .عکس اون چیزی که شما در مورد بنده فکر میکنید خیلی هم طالب همچین بحثهای هستم .بحثی که در اون مشکلات رو با چشم باز ببینیم وراه کار صحیح رو جایگزین کنیم.نه اینکه بیایم با استفاده از اسم مستعار یک شهر فجایع یا بدبختی های اون رو بیان کنیم ودیدگاه اعضا رو نسبت به اون تغییر بدیم. غیر از اینه؟
همه جا از این جور چیزهای که mkeنوشته وجود داره.
جالب تر از همه اینه که.......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
ببینم کی می تونه حدس بزنه کجاست پاریس کوچولو؟
اونایی که قبلا بهشون گفتم جوابشون مورد تایید نیست!
جامعه یعنی:
همین ما یعنی :[name]، مدیر همدردی و تك تك افراد.....??????????????????
نقل قول:
جامعه یعنی:
همین ما یعنی :[name]، مدیر همدردی و تك تك افراد.....
سلام
جمله بالا برای بعضی دوستان سوء تفاهم شده،اگر پست شماره 9 ، نام كسی هست ، فقط به خاطر توجه ویژه و جداگانه به آن فرد است . دیگران هم این خطاب را به هنگام مطالعه نسبت به خود دیدند، و البته هر كس این مسئله را به طور خاصی تجزیه و تحلیل می كند. بعضی یك اشتباه در نظر می گیرند، بعضی ممكن است برایشان جای سئوال پیش بیاید و بپرسند، بعضی ممكن است برایشان اهمیت نداشته باشد، و بعضی هم ممكن است واكنش نشان دهند. و ... .
در دنیای واقعی هم همین طور است ، افراد به یك واقعیت عكس العمل های مختلف نشان می دهند. و می بینیم كه اگر واقعیت ها را درست بشناسیم، و دیدگاه مثبت اتخاذ كنیم ، سوء تفاهمات كمتر می شود.
مثلا در این مورد كسانی كه برایشان جای سئوال یا اعتراض پیش آمده می توانند از نام كاربری خود خارج شوید و به صورت مهمان وارد شوید، و پست شماره 9 را مطالعه كنند. تصور می كنم رفع ابهام بشود.
ممنون مدیر همدردی عزیز احتمالا...............
من هم دچار سوء تفاهم شدم