RE: بامردي كه نميدونستم زن داره وباهاش مشكل داره.دوست شدم الانم عاش
سلام خیلی سخته کسی رو دوست داشته باشی و باهات صادق نباشی آخه می دونی چیه ما دخترا بعضی وقتا اونقدر خودمون اسیر پسرا می کنیم و جالبتر اینکه تازگی ها مد شده همه مرد البته ببخشید یکی مثل این آقای نامرد ادعا می کنه با زنش مشکل داره یا اجباری ازدواج کرده و هزار دلیل دیگه خواهش می کنم دلسوزی بی مورد نکن چون بعداً خودت تباه می شی تازه این رابطه ادامه پیدا کرد از کجا معلوم به چند تا دختر دیگه هم همینو نگفته و شاید هم به بهنونه کار زن و بچه رو گذاشته اومده اینجا و دخترای مردمو حیرون می کنه پس بی دلیل به این رابطه ادامه نده و جدان خودتو قاضی کن که این رابطه یه زندگی رو ویران می کنه پش آشیانه کسی رو خراب نکه
يه كاري نكن كه خدايي نكرده يه روزي بگي كه:خودم كردم كه لعنت بر خودم باد.
سلام همسفرمن
ادامه این رابطه اصلا به صلاح نیست...چرا باید به شما دروغ میگفت؟ اصلا اگر خود شما نفهمیده بودید تا کی میخواست به این مخفی کاری ادامه بده؟
علاقه نابجای شما اجازه نمیده که واقعیت ها رو ببینید...هر لحظه ادامه رابطه شما یعنی خیانت به آن بچه 4 ساله و آن زن...اگر ایشان واقعا با همسرش مشکل داره چرا باید اون رو با رابطه با شما و تباه کردن زندگی شما جبران کنه...هر چند که این آقا صادق نبودنش از اول ثابت شده پس نمیشه اطمینان کرد که بقیه حرفایی هم که میزنه درسته(اختلاف داشتن با همسرش) اون فقط میخواد با این کارش نفس افسار گسیخته اش رو آروم کنه
بهتره عاقلانه تر فکر کنید واگر واقعا اینجا اومدید که دیگران کمکتون کنن به حرف دوستان گوش بدین
می بینید که نظر همه متفق القول چیه؟
امیدوارم سعی خودتون رو بکنین و دست از این رابطه بکشید