-
RE: ادامه تحصیل
دوست خوبم ساده بگم عزیز
از تاخیری که داشتم عذر می خوام چون من نذر امام حسین شله زرد دارم درگیر خرید بودم امسال برای روضه و نذری رفتیم شیراز و تازه برگشتیم.
راستی رفتم پیش مشاور تحصیلی برای ادامه تحصیل نظر منو برای ادامه در رشته های فنی و حرفه ای و کارودانش عوض کردند چون برای انتخاب رشته دانشگاهی محدودیت داریم ولی رشته نظری خیر.
من رفتم پیش دانشگاهی (موسسه آموزش از راه دور برای بازماندگان از تحصیل) دروس پیش دانشگاهی که پاس کردم را با رشته انسانی تطبیق دادم و در رشته انسانی ثبت نام کردم و حالا محصل هستم ولی هنوز کتابهای رشته انسانی رو نخریدم و در اولین فرصت این کار رو می کنم.
-
سلام :72:
نذرتون قبول. التماس دعا.امیدوارم خدا کمک تون کند تا موفق شید.
من که مشاور نیستم. خوشحالم از یه فرد مجرب کمک گرفتید.
حال کوچولوتون چه طور است.ان شاءالله به سلامتی و راحتی به دنیا میاد.:203:
-
دوست خوبم ساده بگم عزیز
جای همه دوستان خوبم سبز بود ولی من برای همگی دوستان دعا کردم
ریحانه خانم ده روزی میشه که وروجک شده و مدام تکون میخوره و لگد میزنه واقعا احساس خوبیه از اینکه به لطف خدا یک انسان کوچولو با دست و پای کوچیکش توی شکمم در حال حرکت هست امیدوارم قسمت همه زوجهای جوان بشه
از لطفتون واقعا ممنون موفق و سر بلند باشی
-
دوستای خوبم من به یک موسسه ادامه تحصیل از راه دور مراجعه کردم و یک ترم دروس پیش دانشگاهی رشته انسانی رو با موفقیت گذراندم (امتحانات جبرانی ترم اول )در این موسسات که برای بازماندگان از تحصیل تاسیس شده خیلی به دانش آموزانشون کمک می کنند مثلا برای امتحان لازم نیست که همه کتاب رو بخونیم برای هر درسی جزوه میدن که از همان امتحان میگیرن و خیلی از امتحانات دوره دبیرستان راحت تره و تصمیم دارم که یکی از رشته های فراگیر رو انتخاب کنم و توی امتحاناتش شرکت کنم