-
RE: مادر شوهر مغرور من
طاهره جان مشكلتوخوندم آره واقعآمشكل شماهم خيلي شبيه من هست ولي خوب من تودوران عقددرظاهرباهم هيچ برخوردي نداشتيم وفقط پشت سرم اونابه شوهرم گلايه مي كردن وتوقعاتشونومي گفتن وكاراصلابه روبروشدن نكشيدتااينكه توتاپيكم نوشتم كه بعداز9ماه عروسيم چه بلايي سرم آوردن .راستش من فقط يه فرقي دارم اونم اينه كه شوهرتوحداقل تواين دوران خوبه كه خداروشكرقبول داره كه اونااشتباه مي كنن ولي شوهرمن قبل ازاون دعواوتودوران عقدهربلايي كه سرم مي آوردن همش ازاونا دفاع مي كردواصلآقبول نمي كردكه اونا چقدرمشكل دارن تاواقعاخداخودش كمك كردكه شخصيت پليدشون روشد توهمون تاپيك نوشته بودم كه ما حتي چقدركتك كاري داشتيم ولي شوهرم قبول نمي كرد.عزيزم همه تواين تالارتوروبه گذشت و...ترغيب مي كنندوشايدهم همين درسته .وبه من هم همينومي گن ولي واقعا خونواده شوهرمن خيلي ازلحاظ درك وشعورپايينندومن درمورداونهانمي تونم حتي به خاطرشوهروزندگيم هم گذشت كنم چراكه هم شوهرم وهم خودم اعتقادداريم كه ارتباط دوباره بااونهابه منزله برگشت همه اون اعصاب خورديهاونهايتاشايدطلاق باشه چون واقعاخونواده شوهرمن جزئ معدودآدمهايي هستندكه تواين دوره زمونه مي شه ديدبراهمينم من مصرم كه آشتي نمي كنم چون آشتي كردن مافقط موقته ومطمئنن چندماه بعدخيلي اوضاع بدترازاين خواهدشدوباورت نمي شه حتي شوهرمم به همه مي گه كه تازه داره نفس مي كشه.
ولي عزيزم درموردتونمي دونم مطمئنن اگه هرچي باشن ازخونواده شوهرمن شعورشون بالاتره.منم مثل بقيه دارم مي گم اگه مي توني به حرفهاشون وكاراشون بي تفاوت باش وتوكارخودتوبكن ورفت وآمددرحدهمون چيزي كه خودت صلاح مي دوني راداشته باش ولي اگه ديدي بازم داري اذيت مي شي باشوهرت خيلي جدي ومستقيم درميون بذارولي اينوبدون توالان عقدي وبالاخره مي خواين عروسي كنين وبدون خونواده اون كه نمي شه پس اگه الان قطع رابطه كني بعدمجبورمي شي كه به خاطرخودتم شده بري جلواونوقت اوضاع خيلي بدتره چراكه توهرچنداونهااشتباه كردن واونامشكل داشتن ولي به خاطرعروسيتو...مجبوري بري عذرخواهي پس خيلي بدتره.علاوه براينكه من خودمم هميشه اعتقاددارم وقتي آدم مي تونه گذشت كنه درمقابل آدمي كه حداقل مي فهمه بايدگذشت كنه چون خونواده شوهررانمي شه گذاشت كنار(البته آدمي كه مي فهمه)ولي وضعيت من كاملافرق مي كنه وآشتي كردن مافقط يك مسكن موقته(تاجايي كه همه فاميل هم كه فهميدن اعتراف مي كنن كه اون مقصره وآدم نادونيه)ولي جالبه خودش اشتباهشونمي پذيره ومنم گفتم كه نمي خوام عذرخواهي كنه ولي بالاخره تووجدان خودش كه مي تونه بپذيره اشتباه كرده ولي واقعا اون قبول نكرده منم سپردم به زمان شايدزمان بگذره اوضاع فرق كنه .ولي بازم مي گم تووضعيتت فرق مي كنه عزيزم .اول اينكه فعلا به وجودشون نيازداري ودوم اينكه بذارتوچندين بارگذشتتوبكني(كاري كه من خيلي قبلا انجام دادم)كه هم به شوهرت ثابت بشه كه اونا مخل آرامش زندگيتون هستن وهم توبه اندازه كافي توان وانرژيتوگذاشتي كه اين رابطه به هم نخوره كه يه وقت حداقل اگه باهاشون يه روز قطع رابطه كردي شوهرت تورومقصرندونه وتوروباعث وباني اين قطع رابطه ندونه وبفهمه كه توهمه توانتوگذاشتي ولي اونهامشكل داشتن .اميدوارم كه خداگرمي وشيريني به زندگيت برگردونه ورابطه ات رابا خونواده شوهرت اصلاح كنه كه مطمئنن وجود يك رابطه سالم ودرست براي هردوطرف خيلي بهترازقطع رابطه است.
-
مرسی از همتون
بخاطر یک اتفاق ساده پای مامانم دچار شکستگی میشه و قوزک پاش تیکه میشه دیروز عملش کردن و تو پاش پلاتین گذاشتن الان تو بیمارستانه، ازتون میخوام براش دعا کنید که حالش خوب بشه
-
سلام طاهره جونم
بازم خوش به حالت كه شوهرت همراهيت مي كنه .من چي بگم از شوهرم كه اگه علنا جلوي چشمش ببينه مامانش يا خانواده اش دارن يكي رو سر مي برن سعي ميكنه جلوي من قضيه رو بپيچونه و روي مثبتش رو به من نشون بده .
و اين در صورتيه كه مثلا عاشقانه منو دوست داره! واقعا من هم موندم چي كار كنم با اين برخوردهاي شوهرم و خانواده اش!:302:
تنها چيزي كه مي تونم بگم اينه كه سعي كن رفتارهاي مادر شوهرت رو توي زندگيت ناچيز بدوني شوهرت رو با سياستهاي زنونه نگه دار خواهر , چيزي كه من نتونستم انجامش بدم .اين داستان عروس و مادر شوهر جزء لاينفك زندگيه ما ايرانيهاست!!كه از قرون پيدايش انسان بوجود آمده و تا الان هم ادامه داره .اينكه 2تا جاريت هم پيش خانواده شوهرت عزيز هستن به خاطر تملق و ريايه كه توي وجودشونه و خوب بلد هستن انجامش بدن يكي مثل من و شما يا هر كس ديگه كه ريا بلد نيستيم بايد چوبش رو بخوريم عزيزم .مطمئن باش هيچ حقي در محضر خدا نا حق نميشه .كاش بنده هاي خدا مي تونستن بفهمند كه بلا ها يا مشكلاتي كه در طول روز باهاش دست به گريبان هستن عاقبت بديهاييه كه در حق ديگرون كردند . اما حيف كه نمي فهمند يكيش هم مادر شوهرمن .!!:47: در ضمن خيلي ناراحته مامانت شدم الهي بگردم :54:حتما واسش دعا ميكنم:203:
اميدوارم در كنار همسرت زندگي خوبي داشته باشي عزيزم.:43:
-
دوستان راهنمايي هاي خيلي خوبي كردند. سياست داشته باش. كمتر از ايني هست كه برو ديدنشون. بذار احترام بينتون هميشه محفوظ بمانه. خدا رو هم شكر كن كه اصل كاري يعني شوهرت پشتته. موفق باشي.