ماندگار جان فقط سعی کن تا از چیزی مطمئن نشدی موضوع رو بزرگش نکنی
اصلا نقطه ضعف نشون نده گریه نکن و ضعفم نشون نده
بهش بگو اگه مزاحمه ازش شکایت می کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
ماندگار جان فقط سعی کن تا از چیزی مطمئن نشدی موضوع رو بزرگش نکنی
اصلا نقطه ضعف نشون نده گریه نکن و ضعفم نشون نده
بهش بگو اگه مزاحمه ازش شکایت می کنیم
من بهت اطمينان مي دم يا يكي قصد مزاحمت داشته يا اشتباهي بوده حتما هم كه يه زن نبايد باشه گاهي پيش مي ياد دوستان آقا هم از اين شيطنت ها مي كنن. ماندگار ديگه داري اذيت مي كني ها به خدا سر چهار سال بايد بري ليفتينگ پوست كني .
يه كم ادامه بدي مي گم دلم برا شوهر جون مي سوزه ها اينهمه بچه گانه رفتار كردن براي چيه دختر جان
مگه شوهر تو انسان نيست كه تو داري به عناوين مختلف زجركشش مي كني
عزيزم تو حدت رو از روز اول مشخص نكردي . از روز اول همه چيز رو در موردش مي دونستي وضع زندگي مالي و حتي تفكرش رو پس اين همه آزار خودت و اون به چه دليله
اگر مي خواست خيانت كنه كه گوشي اش رو توي هفت سوراخ قايم مي كرد تا تو نتوني بهش دست بيابي
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت به همسرتون نگین بهش بی اعتمادید حتی اگه بهش اعتماد ندارین
اول اینکه ماندگار جون عجولانه اقدام کردی. در درجه اول باید به اون شماره زنگ بزنی و ببینی کی هست اگه یه خانم یا کسی بود بهش اخطار می دادی که اگه یک بار دیگه اس ام س بزنه شکایت می کنی ازش و خلاصه می ترسوندیش و بعد هم شماره شوهرت رو روی مبایلت دایورت می کردی ببینی دوباره مزاحم می شه یا نه.این روزا مزاحم زیادو شاید یکی هست که به شما حسادت می کنه و می خواد میون تو و شوهرت و به هم بزنه.قبل از هر تصمیم عجولانه ویا احساس تنفر به اعصاب خودت مسلت باش و هرگز اسم تنفر رو نبر.مطمئن باش اگر شوهرت یکی زیر سر داشت موبایل از کنارش دور نمی کرد که تو ببینی چون این احتمال رو میداد که تو بفهمی. پس لعنت به شیطون کن و ببین موضوع از چه قراربوده. یاعلی
ماندگار جان اومدي و منو به هم ريختي و رفتي.حالت خوبه؟چيكار كردي؟
تو مثل من نباش كه شب رفتي خونه الم شنگه درست كني بيخيال و بي تفاوت باش و درهمون حال كارت رو انجام بده.حتما به اون شماره هم زنگ بزن حتي اگه مزاحم بود پيگير باش كه چه كسي ميخواد زندگي قشنگ شما رو بهم بريز.
ای بابا من احساس می کنم تمام زندگی شما شده نگرانی.
چرا براتون مهمه که اون اس ام اسا رو دیدین.اینا به نظر من اصلا اهمیتی توی زندگی ندارن.عزیزم اون شوهرته دشمنت که نیست چرا به حریم خصوصیش وارد شدی .چرا به گوشیش سرک کشیدی.کار تو از کاری که اون کرده یا نکرده زشت تره به نظر من .عزیزم به جای این یه لحظه فکر کن اگه صمیمی ترین دوستت هم بود به خودت اجازه می دادی گوشیشو باز کنی .
بجاش با شوهرت دوست باش کاری کن که اگه کسی مزاحمش شد بدون نگرانی خودش بیاد برات تعریف کنه و ازت راهنمایی بخواد.بخدا این رفتارا با مردامون درست نیست.خودمون فضولی می کنیم بعد خودمون پیشداوری می کنیم خودمون حکم می دیم!!!بدون اینکه بگیم اونم آدمه.بعدش که عین شوهر چکامه عزیز کم بیاره و براش اینا عقده شه به التماس و التجا می افتیم.
من منظورم این نیست که شوهرت بی تقصیره می خوام بگم باش دوست باش بذار بات احساس صمیمیت کنه که خودش بیاد همه چیزاشو بت بگه.
درست یا غلط اشتباه یا صحیح.ما که معصوم نیستیم هستیم!!!!!اگه بودیم که پیغمبر می شدیم!!!
ماندگار جان براي منم مثل روز روشنه كه يه مزاحمه. شايد يكي از فاميلاش باشه. من و دختر عموهام و ... با ايرانسل سربه سر خيلي از فاميلمون مي ذاريم. شايد يكي از پسرهاي فاميلشون يا همكاراش داره باهاش شوخي مي كنه. تو اينقدر زود جبهه نگير. اگر مرد ريگي به كفشش باشه قفل گوشيشو طوري مي ذاره كه عقل جنش بهش نمي رسه. يه كم به خودت بيا. داري دستي دستي زندگيتو نابود مي كني. تو كه مي گي از اون هيچي تا حالا نديدي پس مطمئن باش اين يه شوخي هست و بس.
هر چقدر آدم سعی می کنه تند نباشه نمی شه!!!
خانوم فروزش شما مشکلاتتون حادتر از این حرفهاست. بیاید یه تاپیک باز کنید. حتی یک تاپیک هم ندیدم که شما به نحوی خانوم رو از زندگیش دلزده نکنید. دنبال چی هستید؟
ماندگار عزيز خوبي؟
ماندگار عزیز. خواهر خوبم. من احساس می کنم تو هنوز انقدر مهارت های زندگی رو نیاموختی که در هر موردی بتونی با درایت و ارامش حلش کنی و بتونی امور رو تو در دست بگیری. بهتر نیست کمی بیشتر خودتو تقویت کنی و مهارت هاتو بالا ببری؟؟؟ در این همه مدتی که در تالار بودی تونستی فکراً تغییراتی داشه باشی و با گذشته فرق کنی. دیدت نسبت به مسئل باز تر شده و می تونی مسائل رو موشکافانه تر تجزیه و تحلیل کنی؟؟؟ آیا انقدر شناخت از همسرت پیدا کردی که بتونی تمام حالات و رفتارهاشو نیز بشناسی؟؟؟ من فکر می کنم هنوز خیلی کار داری و باید بیشتر برای شناخت خودت و همسرت تلاش کنی. می دونم ربطی به این مشکلت نداره ولی من اینو کلی دارم بهت می گم عزیزم. :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ماندگار