سلام بچه ها تاپیک مربوط به قرآن میشه . تو این تاپیک واسه شاد عزیز هم دعا کنید . خدایا به حق قرآنت شادی رو سالم بهمون برگردون .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها تاپیک مربوط به قرآن میشه . تو این تاپیک واسه شاد عزیز هم دعا کنید . خدایا به حق قرآنت شادی رو سالم بهمون برگردون .
parmis08 عزیز فکر خوبی کردی:72:
واما....
دسته ی آخر که در وصف نمی گنجند :
http://i41.tinypic.com/20l0dfk.jpg
حق آمد و باطل نابود شد آرى باطل همواره نابودشدنى است
آیه ی 18 سوره ی الإسراء
سلام دوستان مهربون
من هم تا اونجا یی که بتونم برای سلامتی شاد عزیز دعای توسل میخونم.
الان مادر عزیز ترین دوست من هم تواتاق عمله. این دوست من خیلییییی دختر مهربون و صبوریه.با تمام مشکلاتی که این 2 ساله داشته و خودم شاهد ش بودم سنگ صبور خیلی ها ست.
شما هم برای سلامتی مادرش دعا کنید
خدایا بعضی از بنده هات چه روح های بزرگی دارند
کمکشون کن...
1 سوره:المزمل , آیه: 20
در حقيقت پروردگارت مىداند كه تو و گروهى از كسانى كه با تواند نزديك به دو سوم از شب يا نصف آن يا يك سوم آن را [به نماز] برمىخيزيد و خداست كه شب و روز را اندازهگيرى مىكند [او] مىداند كه [شما] هرگز حساب آن را نداريد پس بر شما ببخشود [اينك] هر چه از قرآن ميسر مىشود بخوانيد [خدا] مىداند كه به زودى در ميانتان بيمارانى خواهند بود و [عدهاى] ديگر در زمين سفر مىكنند [و] در پى روزى خدا هستند و [گروهى] ديگر در راه خدا پيكار مىنمايند پس هر چه از [قرآن] ميسر شد تلاوت كنيد و نماز را برپا داريد و زكات را بپردازيد و وام نيكو به خدا دهيد و هر كار خوبى براى خويش از پيش فرستيد آن را نزد خدا بهتر و با پاداشى بيشتر باز خواهيد يافت و از خدا طلب آمرزش كنيد كه خدا آمرزنده مهربان است
خداوند انشاء الله همه اشخاصی رو که به نوعی بیماری دارند هر چه زودتر شفا بده
سوره: المائدة , آیه: 7
و نعمتى را كه خدا بر شما ارزانى داشته و [نيز] پيمانى را كه شما را به [انجام] آن متعهد گردانيده به ياد آوريد آنگاه كه گفتيد شنيديم و اطاعت كرديم و از خدا پروا داريد كه خدا به راز دلها آگاه است
سوره: الأنفال , آیه: 24
اى كسانى كه ايمان آوردهايد چون خدا و پيامبر شما را به چيزى فرا خواندند كه به شما حيات مىبخشد آنان را اجابت كنيد و بدانيد كه خدا ميان آدمى و دلش حايل مىگردد و هم در نزد او محشور خواهيد شد