کاش مهارت زندگی بیاموزیم تا در مقابل هر حرف و سخنی به لرزش نیفتیم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
کاش مهارت زندگی بیاموزیم تا در مقابل هر حرف و سخنی به لرزش نیفتیم ...
ممنون از همتون
من چند بار خيلي اتفاقي از كادوهايي كه واسه خواهرم آروده بودن جلوشون گفتم ، حتي گفتم واسه عيد غدير واسش عيدي آوردن ، اصلا انگار نه انگار كه ما واسه تو نياورديم ...
ماندگار عزيز
به خدا ما هم تمام اين حرفها رو شنيديم تنها راهي كه داري يه بار درست و حسابي يه داد و بيداد كن تا بشه عبرت تا آخر عمرشون ! شايد حرف من غير منطقي باشه اما از سياست و متلك گويي بيشتر جواب ميده.اگه اينبار هم گفتن ، بگو مگه شما چقدر پول سرويس طلا و عروسي ميخواهيد به من بديدكه خيال داريد من 5 تا فرش بيارم.
من می دونم شما خانوما از اینکه مردا تو این مواقع راه حل میدن خوشتون نمیاد این تیکه رو مثه خودتون میام:
بمیرم برات! آخه چرا؟ خیلی سخته نه؟ وای خدا...
اشکال نداره عزیزم درست میشه توکل کن به خدا(البته اینش درسته) طفلی...
ببینم گلم به شوهرت گفتی؟ اه اه می دونم همشون بی غیرتن فدات بشم مارو بی خبر نزار خب؟
حال کردی؟
یاعلی:72:
من هم شاید تنها مشکلی که با خونواده ی همسرم داشتم همین بود اولا سعی میکردم چیزی نگم تا هم یه وقت بی تربیتی نکرده باشم هم با خودم میگفتم وقتی جهیزیم و ببینن خودشون ساکت میشن اما بعد فهمیدم اگه چیزی نگم اینا فکر میکنن فقط خودشون واسه دختراشون جهیز میدن منم شروع کردم به تعریف از خرید های مامانم البته اگه اونا شروع میکردن منم میگفتم خدا رو شکر حالا بعد از 3 سال انگار دارن میفهمن نباید از این حرفا بزنن ( روشم موفق بوده ! امتحان کن)
سلام
مودب و البته قاطعانه نظرتون را برای آنها بیان كنید:
من همیشه برای همسرم و شما احترام ویژه ای قائل هستم و دوستتون دارم اما وقتی شما می فرمائید فلانی اینقدر جهیزیه گرفتید، من احساس بدی می كنم، تصور می كنم شما از من می خواهید جهیزیه بیشتر تهیه كنم؟ آیا درست حدس زدم؟!
به هر حال من و خانواده ام حداكثر سعی خود را جهت تامین جهیزیه داریم. و تكرار شما در این مورد جز ناراحتی چیزی را در پی ندارد.»
mke
چقدر خانومانه حرف زدن بهت مياد.درسته ما زنها اينطوري به همديگه دلداري ميديم اما از مردها بيشتر ......
ما ميگيم گلم درست ميشه آقايون ميگن درستت ميكنم.
سخنان مدیرهمدردی رو بخونید . بهترین راهکار رو به نظر من ارائه داده اند. شما سعی نکنید این بازی زننده اونها رو ادامه بدین (با متلک گویی و ...)
mke خیلی باحالی!!!:46:
:73:
ممنون از شما مدير محترم سايت
اينقدر به صورتهايه مضحكانه با من صحبت كردن كه تكرارش براشون شده يه امر بديهي و هميشه هم سعي كردن با اين روش كارشونو پيش ببرن ، همش مطلك بگن ، بخندن ، مسخره كنن !!!! نميدونم از اين كارشون چه لذتي ميبرن
اينقدر ميگن تا حسابي طرفو بچزونن و بعد بشينن به بازتاب رفتارشون بخندن ، اما من هميشه سعي كردم اون موقع بخندم تا شرايط به نفع اونا تموم نشه كه از اينكه منو حرص دادن لذت ببرن . هميشه هم با احترام باهاشون حرف زدم ، حتي يه بار نگفتم چرا واسه اون عروستون كادو مي برديد اما واسه من نه !!! حتي خالي از يه اعتراض
اما انگار هر چي ما اعتراض نميكنيم ، ميدون و واسه خواهشهاي اين خونواده باز كرديم !!!
به نظر شما اگه من يه بار براي هميشه اعتراضمو نسبت به هم كوتاهيهايي كه تا اكنون در حقم شده ، اعلام كنم كار درستيه يا خير ؟