RE: با هم کلاسی عجیبم چی کار کنم
دوست عزیز اینا فقط تخیله چون وقتی کسی رو نمی شناسی دلیلی برای علاقه واقعی وجود نداره بعدشم انقدر بی حوصله نباش سوالایی رو که ازت می پرسن برای کمک بیشتر به خودته نه بازپرسی .پس با حوصله و فکر جواب بده بعدشم نیازی نیست کاری بکنی بی خیال باش اینم مثه همکلاسی های دیگت این مدل علایق اغلب با شکست مواجه میشه پس مواظب باش.
سلام
به نظر من هم لازم نيست كار خاصي انجام بديد. سعي كنيد خودتون باشيد و دنبال سرنوشت ندوئيد.اون آقا هم اگه شما رو بخواد عشق بهش اين جرات رو ميده كه حرف دلشو با شما بزنه. منم همين مشكل رو داشتم اما يك آن به خودم اومدم و ديدم دارم خودم رو فقط عذاب ميدم. حالا ديگه بهش فكر نميكنم و رفتارم خيلي عادي شده.شايد بگي سخته. آره يك كم سخته اما غير ممكن نيست.
تنها مسئله اي كه اينجا مطرحه اينه كه كه اين جور نگاهها و علاقه منديها در دانشگاه امري طبيعيه و درصد خيلي كم از اونها در اين دوران منجر به ازدواج ميشه،گفتم ازدواج،چون اگر رابطه اي در سطح علاقه مندي ايجاد بشه و بعد هدف ازدواج در اون نباشه اون كسي كه ضرر ميكنه تويي
پس سعي كن با اين مسئله نه از روي احساس بلكه از روي عقل عمل كني اينكه اگر اون پسر به شما علاقه داشته باشه و انسان با وجداني هم باشه كه نخواد شما رو سر كار بزاره يعني يك رابطه رو ايجاد كنه بعد از يك مدتي شما رو به حال خودتون واگذار كنه و همچنين شرايط ازدواج رو هم داشته باشه حتما خودش جلو مياد و براي اين كار اقدام ميكنه
از اينكه دنبال كسي باشي كه شما رو دوست داشته باشه بدون به هيچ جا نمي رسي جز سرخوردگي
و اين رو بدون پسرها هم زياد دوست ندارند كه دخترها بهشون پيشنهاد بدن دليلش رو نمي دونم ولي براي پسر خوشايند تره كه اول اون پيش قدم بشه،ضمنا اين رو هم بگم كه اكثر پسرها جنبه اين كار رو ندارن
سلام دوستان
از راهنمایی های همگی تون ممنون حق باشماست خودم هم می دونم بهترین راه اینکه که با اون هم مثل بقیه باشم فقط یه مسئله ای هست من بارها و بارها خواستم نسبت به اون بی تفاوت باشم اتفاقا موفق هم شدم اما متاسفانه همیشه اخرش اون یه رفتاری کرده که تمام هفتمو بهم ریخت مثلا همین هفته ی گذشته من مخصوصا جایی نشستم که هیچ ارتباطی با هم نداشته باشیم وحتی هم دیگه رو نبینیم تا اخر زنگ همه چی خوب بود اما معمولا کلاسای اخر ما خالیه و همه می رن اما هم من پای ثابت کلاس های اخرم هم اون موقع رفتن هم خواستم جوری برم که با هم برخورد نداشته باشیم برای همین حسابی طولش دادم اما اونم نرفت هرچی وقت کشی کردم بازم نرفت اخر با سرعت از کلاس اومدم بیرون اونم اومد اما یه جا مخصوصا راهش رو از من جدا کرد ان هم درست جلوی چشمم مثلا برای اینکه بهم بفهمونه نمی خواد پشت من بیاد شما فکرشو بکنید انگار این منم که دنبالش می رم انقدر عصبانی بودم که بقیه ی راه رو تقریبا دویدم اما با این حال که ایشون مثلا رفته بود سمت اب خوری وسرعت بیش از حد من دیدمش که از ان طرف نرده ها داره می یاد شما فکرش رو بکنید
ادم چه حالی می شه یا مثلا رفتاربچه گانش اینکه جدیدا عین دخترا چشاشو زمین می ندازه و از جلوی من رد می شه درست رفتار وحرکات خودم رو تقلید می کنه و اتیشم می زنه سوال اول منو شما اصلا متوجه نشدید من می خوام بدونم واقعا این رفتارش برای چیه من که چیز زیادی نمی خوام اتفاقا می خوام با اونم مثل همه یه رابطه ی معمولی داشته باشم تا هر دو از این وضع مسخره در بیایم اما اون...........نمی دونم واقعا به نظر شما این رفتاراش به خاطر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ومن واقعا چه جوری باید عمل کنم ؟؟؟
دوست نازنین انقدر توی فکر این رفتارای جزئی نرو تو بزرگش کردی خیلی مهم نیست .چون به هم حساس شدید هر رفتاری رو دلیل چیزی میدونید چرا فکر نمی کنی که تو دچار سوء تفاهم شدی.صبور باش و بی خیال درموردش هم با هیچ کدوم از همکلاسی هات صحبت نکن چون اونا هم به احساست دامن میزنن و بیشتر دچار توهم میشی فوقش اگه بخوادت میاد جلو مطمئن باش.
دوست من cknd!
نمیدونم چند سالتونه احتمالا 19 یا همین دور و برا,اما باید بگم بهتون که طرف مقابلتون همون پسره رو میگم خیلی حرفه ای داره عمل میکنه جوری که شما رو کاملا شیفته کنه و فکرتون رو مشغول و بعد هم احتمالا میاد جلو و یا کاری میکنه که خودتون یه جورای مجبور بشین باهاش رابطه رو شروع کنین و بعد هم باقی ماجرا.........
من درسته که هیچ وقت تا به این سن به خودم اجازه ندادم که بنا به دلایل خاص خودم با دختری ارتباط برقرار کنم و وابسته خودم کنم,اما این هم یه روشی هست که به هر حال جز کار افراد حرفه ای توی این زمینه محسوب میشه محض اطلاع;)
اما این که شما چه کاری انجام بدین اینه که کاملا بی تفاوت باشین,جوری که انگار نه انگار و بیشتر سعی کنین که با جمع دوستای خودتون باشین به اصطلاح کول باشین و اصلا هم سعی نکنین که به قول خودتون در مقابل رفتارهاش عصبانی بشین و از این صحبت ها که من دنبالشم یا اون و........کاملا متانت و سنگینی خودتون رو حفظ کنین.
به هر حال نظر من بنا به تجربه همینه,بیشتر دقت کنین و به درستون بپردازین,مطمین باشین توی زندگیتون اونقدر فرصت دارین که فرد مورد نظرتون رو پیدا کنین:81:توی این سن بیشتر سعی کنین اطلاعاتتون رو بالا ببرین نه این که تجربه کنین:160:
موفق باشی خانمی
کامران سلام
بابا بنده خدا رضا به این نتیجه رسیده که ایشون فرد مناسبی برای زندگیش نیست! بالخره باید افراد یه مدتی با هم باشند تا ه این نتیجه برسند یا نه؟!! بهش بگه تو لیاقت منو نداری بهتره؟!!اگر اینو نمی گفت بهش می گفتید عجب شارلاتانیه. الانم که گفته بازم حرفه ای داره عمل می کنه؟!!! شما در این شرایط بودید چی کار می کردید( به جای رضا بودید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
کامران سلام
بابا بنده خدا رضا به این نتیجه رسیده که ایشون فرد مناسبی برای زندگیش نیست! بالخره باید افراد یه مدتی با هم باشند تا ه این نتیجه برسند یا نه؟!! بهش بگه تو لیاقت منو نداری بهتره؟!!اگر اینو نمی گفت بهش می گفتید عجب شارلاتانیه. الانم که گفته بازم حرفه ای داره عمل می کنه؟!!! شما در این شرایط بودید چی کار می کردید( به جای رضا بودید)
سلام سورنا جون
رضا کیه بابا:D این پست مربوط به این تاپیکه؟؟
مربوط به پست پایین:
اوکی سورنا جون شبت بخیر
اشتباه شد!! سوتی دادم. آخر شبه بگیرم بخوابم !!! شبت بخیر(مدیر همدردی اینوپاک کن)
شرمنده کامران جون
منم تو دوران دانشجویی یه اینجوری شدم. این معنیش اینه که این اقا به شما و نحوه رفتارتون تو کلاس و دانشگاه علاقه مند شده ولی یا تجربه نداره که رابطه برقرار کنه یا خیلی کمرو هستش.
شما عجله نکن اولا در موردش پرسو جو کن ببین از نظر اخلاق و سطح خونوادگی و اینجور مسائل با هم همخونی دارین یا نه بعد هم اگر مطمئن شدین همون فردیه که با ایده الهاتون تطابق داره به ایجاد یه رابطه میتونید فکر کنین ولی توصیه میکنم شروع کننده حتما ایشون باشن.
توی این سایت از رابطه درست زیاد صحبت شده حتما سعی کنین تا جایی که می تونین رابطتونو اصولی ایجاد کنین.
امیدوارم موفق باشین.