RE: اگه مشکلی دارم بهم بگید ناراحت نمیشم
خانم آزاده فروزش عزیز
چرا با مسائل و مشکلات دیگرون برخورد سردی و بی تفاوت دارید؟
قرار نیست همه ما یه مشکل رو داشته باشیم شاید مشکلات بعضی از ما بزرگ نباشه ولی برای اون فرد مشکله! بزرگ و کوچیکی مشکل هم دلیلی بر اهمیت داشتن و نداشتنش نیست!
از نام کاربریتون معلومه که زن هستید حالا چرا اینقدر دوست دارید زنها رو حقیر و کوچکشون کنید نمیدونم چیه؟؟!! ممنون میشم اگه توضیحی در این باره بدید
امیدوارم که ناراحتتون نکرده باشم
چه پست جالبی.
اقای سورنا من اصلا ازتون دلخور نیستم. اگه دقت کرده باشین من نه تنها به شما بلکه به تمام دوستانی که ادب و حرمت تالار رو رعایت نکردند تذکر دادم.
خوشحالم کمی آرامترین و پست های اخیرتون سنجیده تر و شیوا تر شده. از خدای بزرگ براتون شادی و خوشبختی آرزومندم.:72:
واقعا اقای سورنه روحیه انتقاد پذیر شما قابله تحسینه من از خودم خجلت زده شدم....ولی واقعا شما چرا در زن و شوهر هایی که اختلاف دارن با وجود فرزند اینقدر تشویق به طلاق میکنید و دادگاه و دادگاه کشی؟؟؟؟؟من نمیگناحیانا طلاق نگیرن ولی با وجود فرزند فکر میکنم جای بحث داره!!!
دوستان مردونه و زنونه هر کی اخلاق بدی از من دیده بگه!
مثلا خودم یکیشو میگم: بیش از حد احساساتی!
هرکی بگه من اونو دلسوز و مهربون می دونم بگید خودمو اصلاح کنم.
یاعلی:72:
سلام چه خوب که یه همچین تاپیکی گذاشتین.
یه سوال دارم اخه کسی در مورد جواب هایی که تو تاپیکای مختلف گذاشتم نظری نداده به خاطر همین می خواستم بدونم اصلا به نظر شما جوابای من کمکی به بقیه می کنه؟
32 سال دارم . 7 سال است ازدواج کرده ام و یک پسر 4 ساله دارم.
من نسبت به کسی بی تفاوت وسرد نیستم، اما شخصیت زنان ضعیف و شکننده آزارم میدهد. اکیدا بر این موضوع اصرار دارم که از ماست که بر ماست. رفتار و عکس العمل دیگران نسبت به ما تابعی از رفتار ماست. مشکلاتی که انسان در پیرامون خود مشاهده و احساس میکند، ریشه در مشکلات شخصیتی خود اوست. من در تاپیک خانم وهم ایشان را به تمرین مراقبه تشویق کردم تا حالات درونی و احساسات سازنده شان بازخوردی از اطرافیان نباشد. مراقبه و مدیتیشن تنها راه سعادت بشر و درک خوشبختی برای اوست.
از اینکه میبینم زنان به جای هدفمند بودن در زندگی بخش عظیمی از ذهن و حواس خود را صرف جزئیات زندگی مشترک مینمایند احساس تاسف میکنم. از جزئی ترین رفتار همسرشان داستانها مینویسند و قلمفرسایی میکنند و آن در بوته نقد میگذارند. بهتر نیست به جای صرف انرژی در این موارد و هر روز برداشتی جدید از همسر خود داشتن زندگی خود را هدفمندتر نماییم و گامهای بلندتری برداریم. خانم وهم میبینید که این غصه خوردنها و اتلاف وقتها ثمری جز از دست دادن اوقات زیبای جوانیمان نیست.زندگی مشترک پستی و بلندیهایی دارد اما کسی پیروز است که جزئی و سطحی نگر نباشد. جالب است چون من دیگران را به بیرون آمدن از پیله روزمرگی زندگی مینمایم محکوم به بی منطقی، بی تجربگی و ... شده ام.
آقای سورنا من هیچ مشکل حادی ندارم این شما هستید که متاسفانه در سطح زندگی قرار دارید و هیچگاه به عمق آن نفوذ نکرده اید.
pooarot عزیز همینکه میای توی این سایت و می تونی نظر بدی نشون از مفید بودنته حالا ممکن جوابت برای یکی موثر باشه و برای دیگری موثر نباشه! مهم اینکه شما هم برای خودت فکر دادی! هستی!
یه مطلب ازتون خوندم که در مورد ادمها بود که سه دسته بودن خیلی جالب بود و مفید!
آزاده فروزش جان عزیز خبری از شما نیست؟ ممنون میشم جواب سئوالم رو بدبد! اگر هم نمی خواید جوابی بدید لطفا بهم اطلاع بدید
خانوم وهم عزیز من چند دقیقه پیش جوابتان را دادم. دوباره برایتان کپی میکنم.
32سال دارم . 7 سال است ازدواج کرده ام و یک پسر 4 ساله دارم.
من نسبت به کسی بی تفاوت وسرد نیستم، اما شخصیت زنان ضعیف و شکننده آزارم میدهد. اکیدا بر این موضوع اصرار دارم که از ماست که بر ماست. رفتار و عکس العمل دیگران نسبت به ما تابعی از رفتار ماست. مشکلاتی که انسان در پیرامون خود مشاهده و احساس میکند، ریشه در مشکلات شخصیتی خود اوست. من در تاپیک خانم وهم ایشان را به تمرین مراقبه تشویق کردم تا حالات درونی و احساسات سازنده شان بازخوردی از اطرافیان نباشد. مراقبه و مدیتیشن تنها راه سعادت بشر و درک خوشبختی برای اوست.
از اینکه میبینم زنان به جای هدفمند بودن در زندگی بخش عظیمی از ذهن و حواس خود را صرف جزئیات زندگی مشترک مینمایند احساس تاسف میکنم. از جزئی ترین رفتار همسرشان داستانها مینویسند و قلمفرسایی میکنند و آن در بوته نقد میگذارند. بهتر نیست به جای صرف انرژی در این موارد و هر روز برداشتی جدید از همسر خود داشتن زندگی خود را هدفمندتر نماییم و گامهای بلندتری برداریم. خانم وهم میبینید که این غصه خوردنها و اتلاف وقتها ثمری جز از دست دادن اوقات زیبای جوانیمان نیست.زندگی مشترک پستی و بلندیهایی دارد اما کسی پیروز است که جزئی و سطحی نگر نباشد. جالب است چون من دیگران را به بیرون آمدن از پیله روزمرگی زندگی مینمایم محکوم به بی منطقی، بی تجربگی و ... شده ام.
آقای سورنا من هیچ مشکل حادی ندارم این شما هستید که متاسفانه در سطح زندگی قرار دارید و هیچگاه به عمق آن نفوذ نکرده اید.
بنده بی شک با نظرشما موافقم که خانومها خیلی خودشون رودرگیرجزئیات زندگی می کنند و این هم خودشون رو آزار می ده و هم همسرشون رو. در مورد اینکه بنده به بیشتر از سطح زندگی راه پیدا کرده ام یا خیر! بی خیال بابا!! این رو من کجا عنوان کردم که شما در سطح زندگی موندید. من مشکلات روحی بسیار حادتری رو براتون تصور می کنم.