RE: براي پسرهاي ترشيده که دنبال زن مي گردند!!!
سلام به همه دوستای گلم:72::72:
بابا یه ذره هم جنبه داشتن خوبه!!!
خوبه من این مطلب رو در قسمت سرگرمی گذاشتم و معنیش اینه که برای خنده و شوخیه !!!
تازه همیشه و همه جا بحث دخترهای ترشیده بوده و من هم احساس کردم پسرهای ترشیده هم کم نیستند بد نیست یه ذره از اونها هم بگیم.چون خیلی بی انصافی می شه !!!
احساس می کنم آقا پسرهایی که یه ذره ترشیده بودند نظردادند!!:227::227:
درست گفتم؟
یه چیز دیگه این که همه دختر خانم ها و آقاپسرها دوست دارند بهترین انتخاب رو برای ازدواج داشته باشند و چون دختر و پسرخوب در جامعه الان خیلی خیلی کمه این موضوع یه کم انتخاب رو سخت می کنه و ممکنه که از سن ازدواج بگذرند و این مربوط به دوطرف می شه پس موضع نگیرید.
در آخر باید بگم که اگه این مطلب باعث دلخوری کسی شده من معذرت می خوام و همه رو باب شوخی و خنده بزارید.:47:
شیلا خانم
قرار بود جبهه نگیری
بابا بی خیال
واقعا چرا برخي افرادپذيراي يك طنز ساده نيستند؟!....
اين نشانه ضعف در چه چيزي مي تواند باشد؟؟!!؟!؟
شما فرض بفرما ضعف در هر چیزی!!! ادبیات مورد استفاده در این طنزها در شان هیچ شخصی نیست! و افراد یک مقدار همون طوری که انتظار نقد کردن رو دارند باید جنبه نقد شدن رو هم داشته باشند.
به عنوان مثال
در يك طنز مي گويند
يك روز يك اصفهاني يه .....
حالا چون گفتند اصفهاني يه بايد كل شهر اصفهان بريزند بيرون و تظاهرات كنند كه چرا جك گفته شد و اسم اصفهانيها آورده شد؟!
تعصب بر روي هر قشر و فرهنگي وجود دارد اما نبايد تا اين حد باشد كه پذيراي يك طنز نباشيم
تشکر از مدیریت همدردی و البته گله ای شما..
سایت همدردی، واقعا افت داره چنین تاپیک هایی رو میزبانی کنه... خواهش حذف کنید...
با با يه تاپيك اينهمه جنجال نداره ماها عاقليم و واقعيت اجتماع رو همه درك ميكنيم و مي دونيم چه خبره ديگه نيازي به اين جدل ها نيست
به: براي پسرهاي ترشيده که دنبال زن مي گردند!!!
کوتاهترين داستان عشقي
روزی مردی از یک دختر پرسید:
آیابا من ازدواج میکنی؟
دختر جواب داد:
نه
و از آن پس مرد شاد زیست، به ماهیگیری و شکار رفت، کلی گلف بازی کرد و هر جا که خواست گ....
به: براي پسرهاي ترشيده که دنبال زن مي گردند!!!
البته همه می دونیم واقعیت چیه!!! الان که فکر می کنم به مضحک بودن این تاپیک و فان بودنش پی می برم. ایشالله هر چی خیره.
سورنا آرمان خان. بی خیال برادر. تو چرا انقدر همه چیو جدی میگیری. طنزه دیگه. بذار دلشون خوش باشه. آخه اینجا اصلاً ساخته شده برای ارسال مطالب طنز و غیر جدی. لزومی به انقاد نیست. این نظر منه البته.