RE: اصلا فکر نمی کردم اینقدر نامرد باشه ؟
عزیز
÷سر ها اگه بخوان میتونن یک نفر رو خیلی راحت فراموش کنن ( این یادت بمونه)
حتی ما دخترها هم میتونیم ولی خیلی سخت تر و دیر تر از ÷سرها میتونیم این کارو بکنیم و برامون دردناکه
به نظرم اگه به این سایت سر بزنی برای فراموش کردن عشقت میتونه خیلی کمکت کنه : http://thewitch150.blogfa.com/cat-83.aspx
میدونم وقتی این حرفها رو میشنوی خیلی نا امید میشی و ممکنه خیلی سر سری ازشون بگذری چون میدونم که دلت نمیخواد رهاش کنی یا کسی از جدایی حرف بزنه! اگه برگشت که هیچ ( البته باز هم به موندنش حساب نکن) ولی اگه برنگشت این حرفها میتونه کمکت کنه
بهتره با واقعیت کنار بیای دوست عزیز
ولی این حرفها رو نوشتم ، شاید ماه دیگه برگردی و بخونیشون
مطمئنن بهت کمک میکنه
موفق باشی
RE: اصلا فکر نمی کردم اینقدر نامرد باشه ؟
سلام عزیزم میدونی مشکل وجودی اکثر ما خانوما چیه؟ اینه که خودمون رو آدم حساب نمیکنیم تا دختریم واسه زنده بودن نیاز به یه عشق داریم و تا ازدواج میکنیم واسه زنده بودن نیاز به توجه صد در صدی همسرمون. انگار نفس هامون باید با توجه یکی دیگه دمیده بشه و تا اون توجه قطع میشه نفسمون هم باید قطع شه . آره عزیزم خیلی شرایط سخنی داری عشق اونم قبل از ازدواج که فقط و فقط خوبی ها رو به هم نمایش میدن قلب آدم رو اتیش مبزنه اما اصلاً فکر کردی که چرا باید اینقدر تو رو ضعیف احساس کنه که اینطو راحت ازت بگذره؟ من فکر میکنم این اتفاق تلخ برای کسایی میافته که خودشون رو دست کم میگیرن و انقدر به طرف وابسته میشن که اون آدم از ضعف طرفش تا این حد سوء استفاده کنه. خوب حالا که رفته چرا نمی خوای از این فرصت که خدا بهت داده واسه پیدا کردن خودت بدون وجود یه مرد تو زندگیت استفاده کنی ؟ و تمرین کنی که خودت باشی و بدون توجه یه مرد نفس بکشی زندگی کنی تا انقدر محکم بشی که ایشاا.. بعد ازدواجت مشکلی برات پیش نیاد ؟ محکم باش به خدا توکل کن تا آروم شی.