RE: ترس شديد از اقدامات جديد
كيوان عزيز ميشه راجع به اين موضوع توضيح بيشتري بديد؟چرا خدا هر كيو دوست داره بهش مشكل زياد ميده؟ايا اين در قران اومده؟من گاهي در شرايط سخت زندگيم عصبي ميشم و ميگم اخه چرا خدا اينهمه مشكل رو به يكي ميده و بعضي هم زيادي بي غم زندگي ميكنند؟من دختر كم تحملي نيستم ولي مشكلات و سختيهاي من و خانوادم واقعا زياده ميخوام برام توضيح بديد لطفا كه چرا خدا كسيو دوست داره بهش سختي ميده؟لطفا كمكم كنيد دوست عزيز
بسیار واضحه بانوی عزیز! فولاد در عمده تستهای مکانیکی مقاومت بالاتری از آهن خام رو شامل می شه و ارزش بیشتری رو داره. مسلما رنج! و سختی بیشتری رو نسبت به آهن تحمل کرده.نه؟
سلام.
sorena_armanجواب قشنگی به شما دادن ولی شما از من خواستین که توضیح بدم .
چرا ما الکی ایراد میگیریم؟!؟ آیا برای من یزدان پرست باید همه چیه زندگیم با جزئیات(قران کتاب کلیات نه جزئیات ) در قران آمده باشه تا ما اون رو قبول کنیم . نه سخت در اشتباهی میدونی چرا ؟چون ما درک داریم.عقل داریم ،اراده داریم .و....داشته های دیگه .اگه قرار باشه ما سر از رحمت وحکمت خدا در بیاریم خدا که خدا نبود ؟غیر از اینه.. ما نقص داریم وخدا مطلقه .به قول دکتر علی شریعتی : خدا مطلق است ؛بی جهت است .این توی که در برابر او جهت میگیری. .اینها رو میدونید ولی خواستم یه تلنگری باشه
در این دنیا ما مسافریم ؛ زندگی یک سفر نه یک مقصد .چه غم باشه وچه شای همه ما یه روزی رفتنی هستیم .آیا نباید به خاطر این زندگی رو به خودمون سخت نگیریم.«زندگی چه کوتاه وچه بلند کمال آن وابسته به چیزی است که به خاطر آن صرف گشته »
ما باید از زندگی درس بگیرم به قول معروف پخته بشیم -« کسی که چرای زندگی رو پیدا کند با هر چگونه ای خواهد ساخت » تا حالا به این فکر کردی ؟ از سختیها ومشکلاتت به نتیجه رسیدی ؟یا فقط به فکر از سر راه برداشتن اون بودی .؟ به این فکر کن که در رنج بردن چه معنا و مفهومی میتوان یافت . حضور هیچ چیز در زندگی ما اتفاقی نیست خدا در هر حضوری رازی نهان کرده برای کمال ما.
ما آدمها باید در نعمتها پایین تر از خودمون رو نگاه کنیم ودر ارزشها وکمالات بالاتر از خودمون .ولی متأسفانه عکس این قضیه اتفاق میافته.
به این سوالات خوب فکر کنید.لطفا"
چرا باید توقعاتمون از زندگی بالا باشه وبه دنبال هدف واقعی و اون سعادت حقیقی که خدا برای ما در نظر داره نباشیم؟
چرا به این فکرنمیکنیم که اگه ما خدا پرستیم وبنده خدا هستیم و اگر در راه خدا گام برداریم (منظور من مذهب خشک نیست ) هر تغییر وتحول نا خواسته دلیل بر رحمت وحکمت خدا باشه .مگه ما نمیگیم خدا مهربان خدا بندههاشو دوست داره
اگر زندگی کردن رنج بردن است پس برای زنده ماندن باید ناگریز معنای در رنج بردن یافت.اصلا" اگر زندگی خود هدفی داشته باشد رنج ومرگ نیز معنا خواهد یافت. دکتر ویکتور فرانکل
کتابی را به شما معرفی میکنم که بدون شک کمک شایانی به شما میکند.حتما" این کتاب را مطالعه کنید .
کتاب :انسان در جستجوی معنی
نویسنده:ویکتور فرانکل
مترجم:مهین میلانی .صالحیان.
فروش الکترونیکی:www.iketab.com
سلام دوست عزیز
هیچوقت نگران این موضوع نباش که برای اینکه شکست خوردی دیگر هیچ وقت راهی برای موفقیتت نیست شکستها تجربه های خوبی برای پیروزی و موفقیت در آینده هستند و ما باید با دیدی بازترو مثبت نسبت به آینده زندگی را سپری کنیم . به امید موفقیت شما
سلام دوست عزيز
هيچ وقت اجازه نده كه ترس از شكست ، مانع حضورت در ميدان مسابقه بشه
موفق باشي دوست عزيز
خيلي ممنون كيوان عزيز.به حرفهات فكر كردم.ديشب حال بابام بد شد.خيلي ترسيدم.فهميدم خيلي بدتر از اين هم ميتونه باشه.خدا كمك كرد بابام دوباره برگشت خونه.3ساله بابام بيماره و تو خونه بستريه.از همه ي شما دوستان خواهش ميكنم براي شفاي بابام دعا كنيد .اگه دعاهايي هم براي شفا ميشناسيد به من بگيد.خيلي باباي خوبي دارم توروخدا دعا كنيد زودتر خدا شفاش بده تا بتونه دوباره با ما حرف بزنه.الان 3ساله بابام تكللمش رو از دست داده.توروخدا دعا كنيد بابام دوباره حرف بزنه.مريضيش پيش رونده نيست و اگه خدا بخواد و با دعاهاي شما خوب ميشه و ميتونه دوباره راه بره و حرف بزنه.از همتون واسه شفاي بابام و همه ي مريضا التماس دعا دارم دوستاي خوبم.
سلام.capable عزیز من از ته دل برای همه بیماران بخصوص پدر شما وshadعزیز آرزوی سلامتی وبهبودی میکنم.
امیدوار خیلی زود سلامتی شون رو به دست بیارن.
اما یه چیز دیگه:سعی کن همیشه خوشبین باشی .اگه ذهن ما به بدبین بودن عادت کنه .ناآگاهانه انگیزه بد بودن ومنفی گرای برای ما پیش میاد یعنی اینکه طرز تفکر وذهنیت ما سرنوشت ما رو رقم میزنه.من به شما قول میدم که اگه با دید مثبت جلو برید واز هیچ مشکلی هراس نداشته باشید وبه خوب بودن وبهتر شدن وضعیت فکر کنید ،امید داشته باشید ومهمتر از همه ایمان به خدا وایمان به اینکه خدا ازعهده هر کاری بر میاد وکسی که طریق اون رو بگیره بهترینها نسیبش میشه وضعیت شما بهتر وبهترینها نسیبتون میشه.
کتابی رو که به شما معرفی کردم حتما"مطالعه کنید جواب میده مطمئن باش .
خسلي ممنونم.سعي ميكنم از اين به بعد خوشبين باشم.لطفا از اين راهنماييها بازم برام بنويسيد چون من علاوه بر خودم بايد مادر و خواهرم رو هم از نظر روحي تقويت كنم.ببخشيد ايا shad هم بيماره؟
راستي كيوان عزيز شما چيزي راجع به قانون جذب ميدونيد و ايا اين قانون صحت ذاره؟
سلام .یعنی شما از حال شادی بیخبری ؟
در رابطه با قانون جذب .بله .تاحدودی اطلاع دارم.من با تجربه خودم مینویسم که قانون جذب صحت داره.(مطالبی رو که نوشتم با قانون جذب در ارتباط هست)
الان شهرستان هستم .یکی دو روز دیگه اگه خواستین کتابی رو در این رابطه معرفی میکنم یا مطالبی رو به صورت خصوصی برای شما ارسال خواهم کرد .تصمیم با شماست