. البته چون یاد گرفتم احساسات خانومها گذراست وروشون نمی شه حساب وا کرد(نظر منه) اگر دلیلشون احساسی باشه یقینا بدون شنیدن باقی حرفهاش جواب منفی میدم.
نمایش نسخه قابل چاپ
. البته چون یاد گرفتم احساسات خانومها گذراست وروشون نمی شه حساب وا کرد(نظر منه) اگر دلیلشون احساسی باشه یقینا بدون شنیدن باقی حرفهاش جواب منفی میدم.
دوستان در ضمن باید بدونیم خیلی چیزها در فرهنگ ما به اشتباه وجود دارد. مسئله کارکردن ودرآمد زن که تا 40-50سال قبل ننگ برای مرد محسوب می شد الان یکی از التزامات زندگی هست!! باور کنید بعضی جاها به اشتباه داریم جلوی تغییر رو می گیریم. این حق رو نباید از کسی سلب کرد!
به نظر من اگر از آشنایی آنها یه مدت زمان تا حدی طولانی گذشته باشد ابراز علاقه دختر برای ازدواج مشکلی ندارد. اما اگر دختری با پسر هیچ آشنایی قبلی نداشته باشد بهتر است خواستگاری نکند وفقط سعی در جلب توجه و محبت پسر به طور غیر مستقیم داشته باشد. زیرا با این حرکت اگر علاقه ای در پسر نسبت به او باشد آشکار شده و خود پسر سعی در نزدیک شدن می کند و اگر هم علاقه ای ایجاد نشود دختر جواب منفی نمیشنود و احساس شکست زیادی او را آزار نخواهد داد. به طور کل در هر نوع رابطه پیشنهاد من این است که دختر محبت و توجه خود را به پسر ابراز کند ولی اجازه دهد امر خواستگاری توسط پسر اتفاق بیفتد. اینگونه در دراز مدت سود خود دختر خواهد بود.
اگر دختر مطمئن باشه كه پسر جنبه اين كارو داره به نظرم مشكلي ايجاد نميكنه ولي در 95 درصد مواقع اينطور نيست .ضمنا روحيات دخترها خيلي لطيفه به خاطر همين اگر جواب منفي بشنوند خيلي زودتر از پسرها صدمه ميبينند پس بايد نسبت به اين موضوع خيلي محتاط باشند
من خوشحال میشم که از حقش استفاده میکنه و فرد مورد نظرش رو خودش انتخاب میکنه !
این کار یه نکته جالب داره / پسر وقتی بدونه دختری عاشقشه و در ضمن به هم میخورن حتما جواب مثبت میده / مثل تمام دخترا که این کارو میکنن !
فقط فراموش نشه / همونطور که دختر به پسر جواب رد میده پسر هم میتونه به دختر جواب رد بده !
درضمن یادمون باشه همونطور که بعضی دخترا هر جا میشینن میگن فلانی ازم خواستگاری کرد و من بهش جواب رد دادم / یه پسر هم احتمال داره هر جا نشست بگه فلان دختر ازم خواستگاری کرد و من بهش جواب رد دادم !
یکم سخته راجب این مسئله بشه به یه نتیجه کلی رسید / ولی من نظر شخصیم رو مینویسم / واقعا خوشحال میشم / و چه نظرم مثبت یا منفی باشه حتما مسئله بین خودم و اون دختر می مونه !
من خوشحال میشم که از حقش استفاده میکنه و فرد مورد نظرش رو خودش انتخاب میکنه !
این کار یه نکته جالب داره / پسر وقتی بدونه دختری عاشقشه و در ضمن به هم میخورن حتما جواب مثبت میده / مثل تمام دخترا که این کارو میکنن !
فقط فراموش نشه / همونطور که دختر به پسر جواب رد میده پسر هم میتونه به دختر جواب رد بده !
درضمن یادمون باشه همونطور که بعضی دخترا هر جا میشینن میگن فلانی ازم خواستگاری کرد و من بهش جواب رد دادم / یه پسر هم احتمال داره هر جا نشست بگه فلان دختر ازم خواستگاری کرد و من بهش جواب رد دادم !
یکم سخته راجب این مسئله بشه به یه نتیجه کلی رسید / ولی من نظر شخصیم رو مینویسم / واقعا خوشحال میشم / و چه نظرم مثبت یا منفی باشه حتما مسئله بین خودم و اون دختر می مونه !
ولی خیلی با حال میشه فکرکنید دخترا با دسته گل و شیرینی برن خونه آقا پسرا بعد آقای کدبانو با سینی چایی تشریف بیارن داخل اونم با چه ادا وعشوه ای.دخترا احساساتی اند یه دفعه از یکی خوششون میاد. اگه قرار بود اونا برن خواستگاری آمار طلاق از چیزی که الان هست بیشتر میشد به نظر من اگه دختری پسری رو خیلی دوست داره البته با دلایل مشخص و منطقی بهتره یه جوری که خود دخترا بلدن اون آقا رو متوجه خودشون کنن که ایشون بیان خواستگاری .
همین رو قبول دارم. واقعا روی صحبتهای قبل از ازدواج خانومها نمی شه حساب وا کرد.(عذر می خوام)
اتفاقا من با نظر teke.yakh مخالفم،به نظر من دخترها در علاقه و عشقشون از پسرها پايدارترند،ممكنه ديرتر علاقه مند و يا عاشق بشن ولي اگر شدند ديگه به اين راحتي ها از دستش نميدن اما پسرها....خودتون از خصوصياتشون بيشتر آگاهي داريد شايد نياز به توضيح نباشه.
رامتین گل خانومها در قبل از ازدواج احساساتی تر از آقایون عمل می کنند در این شکی نیست. برید مشکلات رو بخونید بیشترش به این خاطر بوده!!