من كوچكتر از اين حرفام كه بخوام نصيحتت بكنم ولي تجربيات زندگي ديگران بهم نشون داده كه در اين موارد بهتر است از اين رفتار وابستگي او بنفع خود استفاده كني و به جاي خانواده اورا به خود وابسته كني.
نمایش نسخه قابل چاپ
من كوچكتر از اين حرفام كه بخوام نصيحتت بكنم ولي تجربيات زندگي ديگران بهم نشون داده كه در اين موارد بهتر است از اين رفتار وابستگي او بنفع خود استفاده كني و به جاي خانواده اورا به خود وابسته كني.
مريم جان مردها وقتي احساس مي كنند كه زني آنها را دوست دارد و به آنها وابستگي پيدا كرده است ديگر براي او محبت خرج نمي كنند .
عزيزم نمي خوام ناراحتت كنم فقط مي خوام حقيقت و بهت بگم چون فقط دوست ندارم كه يه حرفي بزنم كه بخوام شمارو دلداري بدم يا اينكه شما فكر كنيد حرفم قشنگ بود .
اين مردي كه مي گوييد حتي براي اولين قهر شما دنبال شما نيومده و در زندگي اينطور مي كند به نظر من از دو حالت خارج نيست يا از زندگي خسته شده و زندگي برايش تكراري شده يا اينكه كس ديگري در زندگي او هست .
از راهنماييت ممنونم .....
گاهي فكر مي كنم بچه مي تواند دلبستگي او را بيشتر كند.... اما مي ترسم خود بچه مشكل زا شود..... و نبايد بچه را قرباني بهتر كردن زندگي كرد.....
در مورد پدرش مسئله فقط وابستگي نيست....از پدرش مي ترسد .....
پدرش از اون مردهايي كه فقط حرف خودش... به زنش اجازه نفس كشيدن نمي دهد......
به نظر من اصلا فكر بچه را نكن چون بچه علاوه بر قرباني شدن دست و پاي خودت را ميگيرد.
به اون لحظه فكر كن كه مثل خيليهاي ديگ بچه مشكل سمارا حل نكند.
اگر با خانواده همسرت قطع رابطه كني چه عكس العملي انجام ميدهد؟
نمي شود ...
آنقدر اصرار مي كند كه مجبورم بروم ... اول با زبان خوش بعد با دعوا و قعر مرا مجبور به رفتن مي كند...
در ضمن يك مادر بزرگ دارد( مادرشوهر مادر شوهرم) كه اگر من نروم خيلي ناراحت مي شود....
زن بي آزاري است
از اين حالها ندارد كه كسي در زندگيش باشد ... كلا آدم سردي است .... حتي در دوران نامزدي..... مي گويم يكبار روز تولد مرا به ياد نداشته!!!!!!!!
حوصله زندگي ندارد!!!!! نمي دانم چرا اين طوري است ...... شور وشوق جوانهاي ديگر را از همان اول نداشت.....
البته به پول در آوردن خيلي اهميت مي دهد...... همه فكرش پول در آوردن است ... چون فكر مي كند مشكل من ... فقط نداشتن خانه است...... اگرچه تا به حال در پول در آوردن هم موفق نبوده... چون دنبال راههاي آسان است ..... با افرادي شريك مي شود كه به او وعده هاي دروغ مي دهند.... البته خوبيش اين است كه با پولش ريسك نمي كند بلكه فقط زمان زيادي براي كارهايي مي گذارد كه نتيجه نمي دهد...... مثلا مهندس عمران است به جاي كارهايي مثل نقشه كشي و نظام مهندسي .... دنبال خريد و فروش زمين است ... البته يك كار دولتي دارد و من به همان حقوق ثابت او هم راضيم به شرط اينكه به پدرش ندهد..... اما بعد از ظهرها دايم در شركت دوستانش است......
آرتميس جان
در ضمن از اينكه به مشكل من اهميت مي دهي ممنونم
دوست عزيز ممنون ... من همين الان بايد بروم
خواهش مي كنم عزيزم
مريم جان تا بحال اين حرفهارو به خودش گفتي كاملا رك و بي پرده كه من از تو نه قصر مي خوام ني رفاه كامل من به توجه تو به زندگي و من نيازمندم .
يا اصلا با خانواده شوهرت صحبت كردي يا با مادرشوهرت.
مي تونم بپرسم همسرت متولد چه ماهي هست؟
فردا برمي گردم و باز اگر سوالي داشتي مي خوانمو جواب مي دهم
همين طور اگر راهنمايي داشتي ... ممنون مي شوم
از ديدنت خوشحال شدم اگر راهكار خوبي از جايي شنيدم و يا يد گرفتم حتما بات مي نويسم.