عزیزم به نظر من با ترفند ازدواج امده جلو و تمام مایحتاج زندگیشو نه فقط مادی از شما میخواد....من میگم بله قصد سو استفاده داره همین که دم از ازدواج میزنه توی این سن یه دلیل کامله
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم به نظر من با ترفند ازدواج امده جلو و تمام مایحتاج زندگیشو نه فقط مادی از شما میخواد....من میگم بله قصد سو استفاده داره همین که دم از ازدواج میزنه توی این سن یه دلیل کامله
ببخشید رک گفتم ولی خواهش میکنم چشاتو باز کن خیلی از دوستای من با این طناب توی چاه رفتن
با سلام
مجي جون.
نمي تونم بگم داره سوء استفاده مي كنه ولي مطمئنم كه نيت خوبي هم نداره! البته گفتم از ديد من اينجوريه.مي توني خيلي راحت امتحانش كني كه البته از نظر بنده نتيجه اين كار هم مشخصه.
ببخشيد دوستان ولي خودم به اين نتيجه رسيدم كه قصد سو استفاده نداره چون اولن كه اين پول رو ميخواد پسم بده ، و دوما اينكه اگه قصد سو استفاده داشت اين 100 تومن رو هم ميگرفت و من هم حلالش ميكردم و ديگه باهام نميموند تا بخواد پولم رو پسم بده و ميخوردش و يه آبي هم به روش
ببخشيد سوال چرتي پرسيدم
ولي خودم الان دارم ميفهمم كه قصد سو استفاده نداره و نداشته !! مرسي از راهنمايي هاتون ولي من اگه ازش جدا بشم كه احتمالا هم ميشم ، هرچي پول بش دادم رو حلال ميكنم و از زندگيش ميرم بيرون
هرچي به من رسيده ، از خودم رسيده ، چرا بايد ديگران رو مقصر بدونم
بازم ممنون
شما یه مشاوره برید بد نیست. خیلی نظراتتون سریع تغییر می کنه. من قصد جسارت ندارم.برای اینکه تصمیم درستی در زندگیتون بگیرید برادرانه ازتون می خوام اینکار روانجام بدین. در ضمن کمتر پسری پیدا می شه که به خاطر 500-600هزار تومن تن به خفتی مثل زیر بار منت یک نفر بودن یا سواستفاده کردن بده. به قولی اگر بخواد سواستفاده هم کنه اینطوری نمی کنه. به خصوص وقتی صدها هزارتومن برای هزینه موبایلش باید صرف کنه!!
خيلي ممنون آقاي سورنا
به مشاوره هم مراجعه ميكنم چون نياز دارم
ممنون از راهنماييتون
گفتم كه حالم خوب نبود ولي اگه هر كس ديگه توي موقعيت من بود ( با توجه به اينكه شما از مشكلات ديگه كه ذكر نكردم با خبر بود ) اينجوري مثل من داغون ميشد كه سر يك موضوع ساده هم به طرفش شك كنه
از دوستان خواهش ميكنم كه ديگه به اين تاپيك پاسخ ندن ،دلم ميخواد توي صفحات بعدي بره و گم بشه و ديگه كسي نگاهشم بهش نيوفته
از همه ي شما برادران و خواهران خوبم واسه ي پاسخ دادن ممنونم
خدا نگهدار
تصمیم درستی گرفتید عزیزم.
مطمئن باشید خدا راه های بهتری را جلوی پاتون می گذاره.
موفق باشید.
به نام خدا با سلام برات خیلی ناراحت شدم از خدا می خوام خیلی بهت کمک کنه تو رو خدا تو این مدتی که درگیر ترک اون هستی فقط بدون که روحیه ازرده ات رو با قران و بادوستان خوب و مقاوم تسکین بدی من دیدم دخترا این طور مواقع چون رنجیده شدند و چون فکر می کنند ارزشی ندارند , یهو از هم می پاشند و خیلی روحا صدمه می خورند و گاهی می خوان با سکس و کارهای بیهوده از این ناراحتی دربیان .ولی عزیزم ! شما خیالات عاشقانه داری ولی این اشتباهه چون در این زمانی که دخترها تو ی کوچه ویراژ میدن برای پسرها دلی برای عشق ورزیدن خالصانه نمی مونه . اونا هم درگیر عشق های بیهوده میشن و ازاین دختر به اون دختر منتقلش می کنند و اخرش می موند با عمری از دست داده و عادت به هوسبازی و دلزدگی نتیجه اش . به نظر من شما باید با ادم مقاومی بشینی ادمی که احساسات و عواطف کاملی داره ولی این احساسات رو در مسیر درست به کار می اندازه . ببین چقدر صحنه سوا شدن حضرت علی اکبر از امام حسین سرشار از عاطفه است یا صحنه های زندگی علی علیه السلام و زهرا سلام الله علیها . شما اگرمی خواهی در این زمانه زندگی کنی بایدحتما قران و معاشرت با افراد خوب و کتاب هایی که زندگانی افرا د قوی را نوشته اند را ترک نکنی وگرنه باز یک هچل دیگر درراه است . من امیدوارم قبل ازعاشق شدن به هر کسی انقدر قوی باشی که بتوانی مثل یک فرد بی طرف شرافت و غیرت و مروت و مردانگی او را بسنجی و بعد اگر دیدی لایق است دل بدهی و این عملی نیست مگراینکه ارزش این مفاهیم درروح تو بالاتر از "دوستت دارم " و نگاه عاشقانه و ذلیلانه وخودکشی یک فرد برای تو باشد . این را بدان کسی که حاضر است غیرت خود را فدا کندو برای کسی بمیردوعزتش را زیر پا نهد برای دیگران هم جهت هوس خودش خواهد مرد . ساده نباش . مگر کسی که یک کتاب را می خواند به همان کتاب اکتفا می کند.این روحیه انسان است . بنابراین توبی ارزش نیستی ولی در خودت ارزش هایی بیافرین که ا گر کسی تایید ت کند یا نکند ان ارزش ها تحسین خدا را به دنبال داشته باشد و کسی نتواندتورا بشکند . ارزش هایی درخودت ایجاد کن که لا اقل مادر خوبی باشی .ارزشهایی که در گذشت سن , تو را بین خانم ها یگانه کند .زمانی که همه خسته از رقص و دلربایی دیگر بخواهندکم کم سرجاشان بشینند وببینند با جوانی خود چه کرده اند انوقت تازه زمان برخاستن تو باشدو استحکام تو همه را به تحسین بازدارد . ان زمان که همه دلهای خود را که از عشق ها مثل غربال شده است پیشت بتکانند ودیگر ببینی بازنده شده اند ولی تو مکارم اخلاق را داری و خدا را و عادت کرده ای به دعا وقران و نیایش و روحت با این کلام ها اشناست کلام هایی که تن پیرتو را ترک نمیکند و همواره با تو است .
همدردی جان خیلی قشنگ حرف میزنی . بی پروا و ساده . بنظر من این حرفا از یک دل پاک بیرون اومده . خیلی وقت بود با همچین لحنی مواجه نشده بودم . قدر خودتو بدون . موفق باشی .:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط همدردی
از کجا انقدر مطمئنی که قصد سوءاستفاده بزرگتری رو نداره .وحالا میخواد نظرت رو جلب کنه بعدشم پسرا هر بدی که داشته باشن یه نکته جالب دارن وقتی کسی رو بخوان به نظر هیچ کس اهمیت نمیدن در جواب اطرافیان هم میگن علف به دهن بزی شیرین باشه من اینو به عینه دیدم بعد دو سال هم گفته غلط کردم که اینو گفتم کوفت بخوره این بزی شماها چرا جلومو نگرفتین ..پس بشین بزار با عزت و احترام وارد یه خانواده جدید شی .این حسا الکیه فکر میکنی عشق و علاقه س.