سلام
خانم دانه خوب راهنمایی کردند .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خانم دانه خوب راهنمایی کردند .
بله من که گفتم صحبتهای دانه خانم را کاملا قبول دارم...فقط تنهام نذارید و کمکم کنید که کاملا بذارمش کنار....الان باید به فکر امتحانهام باشم ولی نمی تونم تمرکز کنم...تو را خدا تو این مدت تنهام نذارید..راههای پیشنهادیتونو بهم بگید..باور کنید عمل می کنم...فقط نیاز دارم که یه مدتی مرتب با من حرف بزنید و نذارید که اشتباه کنم...خواهش می کنم برام تو این ایام دعا کنید...بعد از خدا امیدم به شما دوستان هستش....تو رو خدا تنهام نذارید...از آقای سنگتراش عزیز هم می خوام که کمکم کنند....از همه ی شما دوستان عزیزم ممنونم
کسی کمک نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟من رو تنها گذاشتین؟
خانم moslas
شما باید خودتان از پس این مشکل بر بیایید . کار سختی هم هست . شما وارد یک رابطه اشتباه و بدون حد و مرز شدید . الان هم باید اراده کنید و این رابطه را قطع کنید .
اشتباه نکنید..این رابطه اینقدر ها هم بدون حدومرز نبوده....من اینقدری که شما فکر می کنید به خواسته های ایشان تن نمی دادم...لطفا اینقدر منفی فکر نکنید...و ایشان هم تا این حدی که شما فکر می کنید زیاده خواه نبودند...این یه رابطه کاملا دوستانه بود...شاید در تمام این 6 سال ما 6 بار هم با هم نبودیم....تو را خدا اینفدر منحرف فکر نکنید.
سلام ، من تازه الان تاپيكتون رو خوندم
تنها چيزي كه ميتونم بهتون بگم اينه كه وقتي خودتون هم ميدونين كه اين رابطه آخر و عاقبت نداره !! واسه چي ميخواين خودتون رو در گير كنين ؟
عزيزم ، بايد ببيني كه واقعا ميخواي چيكار كني !! تكليف خودت رو معلوم كني !!! اين دوستي چه سودي ميتونه براي شما داشته باشه ؟ خودتون ميگين كه نميخواين با هم ازدواج كنين و ...؟؟؟!!!
عزيزم اگه واقعا ميخواي فراموشش كني كه بهت يه راه حلي دادم و به ايميلت فرستادم ....
شايد اين راه بتونه بهت كمك كنه كه بتوني فراموشش كني !!! البته نميشه گفت فراموش ، بلكه ميتوني وابستگي ات رو بهش از بين ببري و كاري كني كه ديگه احساسي بهش نداشته باشي !!!
اميدوارم كه دوستان بيشتر بتونن كمكتون كنن
ولي اين رو بگم كه بهتره رابطه ات رو به شدت باهاش كم كني ، اگه سخته كه يك دفعه اين كار رو بكني ، بهتره كه به مرور اين كار رو بكني
و در ضمن خواستم بگم كه شايد دوست داشتن رو با عادت كردن اشتباه گرفتي ؟
شايد علت اينكه فكر ميكني دوستش داري اينه كه بهت توجه ميكرده و دوستت داشته ولي الان كه نيست ، جاي محبت هاش براي تو خاليه و به خاطر اين حس كمبود محبت و نياز به شخصي كه دوستت داشته باشه ، دوست داري كه رابطه ات ادامه پيدا كنه !!!
مطمئني براي فرار از تنهايي نميخواي رابطه ات رو ادامه بدي ؟؟؟؟؟
عزيزم البته من كوچيكتر از اونم كه بخوام شما رو راهنمايي كنم و تجربه ي آنچناني ندارم ولي به نظرم اين تنهايي هستش كه باعث ميشه شما همچين حسي داشته باشين ... نميدونم شايد دارم اشتباه ميكنم !!! ولي اگه بتوني اين تنهايي رو با افرادي كه دوستشون داري پر كني و خودت رو مشغول كني ، شايد كمتر ذهنت مجال داشته باشه كه بهش فكر كنه !!
ولي فقط اين رو بدونين كه اگه بخواين ميتونين
موفق باشين
رویا جان این روش ترک اعتیادت رو اگه به منم بگی ممنونت میشم. و شما دوست خوبم به گفته های بچه ها توجه کن اونچه که به صلاحت بوده بهت گفتن .بهشون عمل کن موفق باشی
من از همه ی دوستان که اینجا به من محبت داشتند و نظر دادند ممنونم مخصوصا از رویای عزیز....رویا جون هنوز نمی دونم که از تنهایی به ایشان علاقمند شدم یا از محبت...ولی تو مدت دوستی ساده و خانوادگی که با ایشان داشتم خیلی از شخصیت ایشان خوشم می اومد...خیلی با بقیه متفاوت بود...ولی بزرگترین عیبش این بود که گوشی بود و بر اساس شنیده هاش ناراحت یا خوشحال می شد..به شدت درونگراست و هرگز حرف دلش و راحت نمی زنه...راستش یه چیزی که من رو جذب کرد شاید این بود که زیادی احساسی رفتار نمی کنه...ضمن اینکه نسبت به سنشون خیلی موفق است...رویا جون بازم با من حرف بزن...از همه ی دوستان می خوام با من حرف بزنید..راهها و تجربیاتتون را به من بگید لطفا...منتظرتونم
می دونید وقتی که بهش توهین کردم...به نظرم رسید واقعا دوستم داره ...چون گفت دیگه تماس نمی گیرم تا زمانی که بتونم تو را از ذهنم دور کنم و فقط یک دوست خوب برات باقی بمونم..حتی الان داره یوگا کار می کنه که تلاش کنه هرگز فکر صکص با من نداشته باشه...الان چند روزه که دیگه تماس نگرفته....
دیشب این اس ام اس را برام فرستاد:"ببخش اگه فاصله گرفتم.آسان نیست.اما دارم با زجر ذهنم را از جاذبه هات دور می کنم"....دوستان عزیزوخصوصا آقایانی که این تاپیک را می خونید، لطفا شما بگید این جمله می تونه چه معنی داشته باشه؟آیا واقعا این نوع برخورد می تونه از رو دوست داشتن باشه؟بازم می گم رابطه من با ایشان در چارچوب خاصی بودو بی حد و حصر هم نبود.من آدم جدی و متاسفانه کمی بدبین به این مساله هستم.خواهش می کنم دوستان کمکم کنید...تو رو خدا تنهام نذارید....بعد از خدا به شما دوستان عزیز امید دارم که کمکم کنید.