واقعاً ممنونم آقای مدیر من ناخود آگاه ( شاید از فرط علاقه شدید به همسرم شاید از ترس از جامعه ) این فکرها به ذهنم میرسه. اما وقتی فردی در مقام شما با این سطح تجربه چنین تضمینی به من میده خیالم خیلی خیلی راحت میشه باز هم ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعاً ممنونم آقای مدیر من ناخود آگاه ( شاید از فرط علاقه شدید به همسرم شاید از ترس از جامعه ) این فکرها به ذهنم میرسه. اما وقتی فردی در مقام شما با این سطح تجربه چنین تضمینی به من میده خیالم خیلی خیلی راحت میشه باز هم ممنونم
سلام جناب مدیر و دوستان
یه سوالی هم برای من پیش اومده. من در اشنایان خانوادگیمون شخصی رو میشناسم که در اوایل جوانی بسیار شرور بود و با دختران زیادی دوست بوده و رابطه های جنسی زیادی هم داشته است(خیلی بی قید وبند بود) ولی چند سالی خیلی آروم شده و حتی میتونم بگم کاملا برعکس شده و خیلی محجوب و سر به زیر و همه ازش به خوبی و اخلاق نیکو یاد میکنند و حتی در تحصیل و کار خیلی پیشرفت کرده.اصلا از اون شرارت ها خبری نیست و میشه اینو فهمید. خودش اون موقع ها گفته بود با هر کسی دوست شده و حتی رابطه برقرار کرده بوده میگفته که قصد ازدواج نداره،یعنی کسی رو سر کار نمیذاشته.
حالا سوالم اینه که در مورد این اشخاص باید چه فکری کرد ؟
آقای سنگ تراشان فرمودید:
ما اگر می خواهیم ببینم مردی پس از ازدواج با خانمهای دیگر چگونه است،باید امتداد حركت او را پیش از ازدواج به دقت رسم كنیم و بعد در ذهن خود همان مسیر را برای او بصورت خط چین ادامه دهیم.....
باید به گذشتشون چشم دوخت یا حال؟
گذشته بي تأثير نيست اما امكان دارد كه افراد به مرور زمان پخته شوند. بايد نوع شخصيت افراد را با برخي شيطنتنهاي بچه گانه به اشتباه نگيريم و اگر متوجه تغيير در شخصي شديم به دنبال علل تغيير بگرديم و از ثبات اين تغييرات اطمينان حاصل كنيم
من با نازنين موافقم
سلام
ما وقتی در محیط عمومی راهنمایی می كنیم به استثناء ها زیاد تمركز نمی كنیم.