دلداده عزیز
آیا خانواده شما از این انتخابتون آگاهی دارن یا نه ؟ با مادرتون موضوع رو مطرح کنید ( حتما) بذارید خانوادتون بدونن و کمکتون کنن.
نمایش نسخه قابل چاپ
دلداده عزیز
آیا خانواده شما از این انتخابتون آگاهی دارن یا نه ؟ با مادرتون موضوع رو مطرح کنید ( حتما) بذارید خانوادتون بدونن و کمکتون کنن.
ممنون از راهنما يت kimiakhaton.من يك بار ديكه باهاش براي اخرين بار صحبت مي كنم.اگه نه گفت ولش مي كنم.من سعي مي كنم راجع به اين قضيه با عقلم تصميم بگيرم نه با احساس.اين نشد يكي ديگه .فعلا هم وقت زيا د دارم. از خداشم باشه چون من تو فاميل خيلي نمونه ام.فقط يه كم قدم كوتاست حدود 168سانت
هما جان به غير از پدرم همشون مي دونند.ميگن از خداش باشه كه زن تو بشه در ضمن مخالفتي هم ندارند.مادر.خواهراي دختره هم ميدونند اما وقتي منو مي بينند تا حالا چيزي نگفتند.
سلام عزیزم یک سوال؟ شما که فعلا نمی خواهید با او ازدواج کنید و می خواهید با او دوست شوید. درسته؟ هدفت از این دوستی چیه؟
اصلا هدفم دوست دختر بازي و اين چيزا نيست من فقط مي خوام ما براي همديگه باشم و بعد براي ادامه زندگي برنامه ريزي كنيم.و بعد از 2-3 سال ديگه ازدواج كنيم
احسنت دوست عزیز. خوب پس انگیزه شما از ازدواج رسیدن به او و در کنار هم بودن هست. اما بدان ازدواج به هر انگیز ه ای صورت گیرد دیر یا زود تازگی خود را از دست داده و یکنواخت می شود. و تنها چیزی که کهنه و یک نواخت نمی شود "عشق" است.
پس دوست عزیز آیا تا به حال فکر کردی آن دختر هم به عنوان یک انسان می تواند کسی دیگر غیر از شما را دوست داشته باشد و عاشق کس دیگر شود. (نمی خوام نا امیدت کنم) ولی بهتر است اول از همه بدانی آیا واقعا با عشق به شما می نگرد و آیا شما را آنگونه که هستید دوست می دارد.
در ضمن من يه دختر عمه دارم كه به من علاقه زيادي نشون ميده اما من خودمو به اون راه ميزنم چون هيچ حسي بهش ندارم.وهمين دختر عمه ام واسطه منو اون دختره بود.البته ما خودمون بهم خيلي صحبت كرديم.
:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط deldadeh
تصمیم خوب و منطقی گرفتی .