RE: نمي دانم با اين دختر مزاحم چه كنم؟
چی بگم. واقعا امان از این موضوعات تکراری که همیشه داره اتفاق می یفته. امان از این فرهنگ. دوست خوبم واقعا نمی دونم چی بگم.
فقط می تونم بگم بمونو تلاش کن تا می تونی . به خاطر زحماتی که برای زندگیت کشیدی و به خاطر بچه ات. همسرت به جز این مورد مورد اخلاقی دیگه ای هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تقریبا می تونم درکتون کنم و حالتون رو میشه درک کرد ولی بمونید تا بعدها خودتون رو سرزنش نکنید که اگه می موندید اینجوری نمیشد
نذارید علاقه ای که بهش دارید از بین بره چون اگه اینجوری بشه دیگه نمی تونید سختی های زندگی رو تحمل کنید
از او توضيح بخواه كه بگويد اين چه رابطه اي بوده است
با آن خانم هم صحبت كن و نظراتت را بگو
اگر دست برنداشتند موضوع را علني كن و به خانواده ها انتقال بده تا بزرگترها اين مشكل را حل كنند
سلام خانومی
چرا شما بری اونی که باید از زندگیت بیرون بره اون دختره است
عزیزم زنگ بزن با دختره حرف بزن یا اگه شد یه جوری بترسونش با همسرتم هم صحبت کن بگو اگه می گی مزاحمت می شه با هم می ریم ازش شکایت می کنیم که مزاحمت ایجاد نکنه
در ادامه صحبت bloom و دانه جان من اين مطلب رو هم اضافه مي كنم كه علنا بهش تذكر بده كه اگر به اين رفتارش ادامه بده ، تو هم به ادامه اين زندگي خاتمه ميدي ( بترسونش ) .. حالا اگه واقعا دلش واسه زن و زندگيش سوخت كه مسلما عكس العملي پشتش هست و اگر بي توجهي ديدي حتما اقدام كن ، چرا كه آنزمان برات مسجل خواهد شد كه چقدر شوهرت مرد زندگي كردنه و مي خواد كه اين وسط تو هم تو زندگيش باشي و بموني .
خلاصه مطلب : اول سعي كن با اون خانوم صحبت كني ، اگر افاغه نكرد و تاثيرش رو در روابط و رفتار همسرت مشاهده نكردي ، اين موضوع رو با همسرت در ميون بذار و جايگاه خودت رو در اين زندگي مشخص كن ، بعد بنا به صلاحديد شخصيت در مورد زندگيت تصميم بگير .
موفق باشي
من هم با دانه موافقم . شما اول با همسرت بشین جدی صحبت کن . بپرس که مشکلش چیه ؟ آیا کمبودی داره ؟
من نمیدونم چرا این مسائل زشت اینقدر در جامعه ما زیاد شده .
http://www.tinypic.info/files/k6pt3mrhs06uwm84w8bw.jpg
شما سعي كنيد با اون دختره صحبت بكنيد و متقاعدش كنيد كه از زندگي شما بيرون برود
سلام دوست عزیز
به نظر من شاید یکمی لازمه تو زندگیت تنوع ایجاد کنی. شاید زندگی برای همسرت یکنواخت شده. من رفتارشو تایید نمیکنما ، اما آدما گاهی قدر زندگی و چیزایی که دارن رو نمیدونن و از روی هوا و هوس یه کارایی می کنن. در قدم اول با همسرت حرف بزن و خیلی محکم باهاش برخورد کن. در قدم بعدی باید بری سراغ دختره. و یه گوشمالی بش بدی. باید حالیش کنی که نباید روی آشیانه دیگران لونه ساخت. سعی کن به همسرت نشون بدی که چقدر از اون دختره دهاتی بهتری. چند روزی بیشتر به خودت برس. سعی کن چند روز از محبت سیرابش کنی. شاید اینجوری به تفاوت بین شما و اون پی ببره.
دیگه اینکه به حرفای sorena_arman اصلا گوش نکن. ایشون حرفاش به درد خودش میخوره. آدم این همه برا زندگیش زحمت نمیکشه که بعدش بده دست یکی دیگه و بره بعد از چند سال دیگه از صفر شروع کنه. تازه اگه دوباره همسر دلخواهت گیرت بیاد.
الان وقتشه که خودت هر جوری هست زندگیتو حفظ کنی. حالا به هر روشی که میتونی. محکم باش و به خدا توکل کن. من چند وقت پیش در همچین موقعیتی قرار گرفتم. و یه دختر که از شاگردام بود گیر داده بود. هرچی میگفتم من ازدواج کردم میگفت خوب اشکالی نداره با من فقط دوست باش. من اصلا بهش اجازه ندادم خودمونی بشه چون میدونستم ادمیزاد یهو وسوسه میشه. برا همین با تهدید اینکه قضیه رو با پدرش درمیون میذارم بی خیال شد. منم از خیر پول تدریسم گذشتم. اما قضیه همسر شما از این مرحله گذشته و خودش اون موقع کاری انجام نداده. و الان نوبت شماست که مشکل رو حل کنی. و یادت باشه هرکاری انجام بدی نتیجه اش به زندگی خودت بر میگرده. پس معطل نکن.
امیدورام زودتر مشکلت حل بشه.
واقعاً نمي دانم اين چه حكمتي است. اگر شوهر به زنش خيانت كنه بازم زن به خاطر حفظ زندگي و بچه و ... بايد يه عمر بسوزه و بسازه و حرفي هم نزنه ولي اگر مرد همچين كاري رو كرد كار به دادگاه و طلاق و در بعضي مواقع به قتل هم مي كشه. ايشاالله كه نه براي من و نه براي هيچ زن و مردي اين اتفاقات نيفتد. اگر من بودم و مطمئن از انجام اين كار همسرم، مي رفتم. زندگي بدون عشق بي فايده است. ولي اگه مي بيني دوستش داري حتماً سعي كن نجات بدي زندگيتو. دوستان راهنمايي هاي خيلي خوبي كردن به توصيه هاي آنها عمل كن، فقط گوش نكن. موفق باشي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
خوب طلاق بگيريد مهريتون چقدره؟
سلام sorona-arman
خواهش می كنم در اظهار نظر توجه بیشتری فرمائید.
مطمئن باشید اگر كسی به خاطر مشكلی به تصمیم طلاق برسد ،دیگر در این تالار مشكل خود را مطرح نمی كند و به دادگاه مراجعه می كند. لذا با خونسردی و با توجه به مسائل اعضاء، اگر جواب منطقی دارید، ارائه كنید.
بنا نیست ما در هر سئوالی كه احساسات ما را بر می انگیزد جواب دهیم، آن هم جواب احساسی.
لطفا كسی را در چاه هل ندهیم.