سلام
اون مقاله برای آشنایی با تردید و تعارضات هست. اما مسائل زندگی حادتر از این مطالب هست و همانطور که چند بار تاکید کردم نیاز به مشاوره حضوری داره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اون مقاله برای آشنایی با تردید و تعارضات هست. اما مسائل زندگی حادتر از این مطالب هست و همانطور که چند بار تاکید کردم نیاز به مشاوره حضوری داره
سلام
لطفاً این تاپیک رو هم کلا به بخش خصوصی منتقل کنید ..
- - - Updated - - -
به خاطر بچه ها نمی تونم از زنم جدا بشم ...
با یه زن طلاق گرفته که قصد ازدواج نداره ، دوست می شم ..
صیغه اش هم می کنم که هم قانونی و هم شرعی باشه کارم ..
چون بالاخره منم نمی تونم این جوری تنها زندگی کنم
- - - Updated - - -
خیلی موقع ها آدم ها نمی تونن جوری که ایده آل شون هست زندگی کنند
منم باید اینو بفهمم دیگه ....
- - - Updated - - -
این اتفاق ها و مسائلی که با زنم دارم و قضیه خیانت کردنش هم باید با خودم ببرم تا گور ...
چیزی نیست که قابلیت حل شدن داشته باشه
تو دینم گفته که دروغ گناه کبیرست.
وقتی یه آدم ۶سال تموم بدون هیچ عذاب وجدانی دروغ میگه، یعنی به هیچ مرز اخلاقی و دینی و وجدانی پایبند نیست.
به نظرم دختراتون، از وجود همچین مادری بیشتر آسیب میبرن تا نبودنش.
شما فک کنید یکی از همون آقاهایی که میومده خونه شما، به بچتون تعرض میکرد،اونوقت چیکار میخاستید بکنید؟
شما خودتونم با این ویژگیهای اخلاقیتون( عدم ثبات در تصمیم گیری و عدم قاطعیت و نداشتن هدف درست در زندگی و....) نیاز ویژه ای به مشاوره دارید.
لطفا بخاطر بچه هاتونم شده، یه فکری به حال بیمار خودتون و خانوادتون بکنید.
سلام
شرایط پر فشاری تحمل می کنید. و به خاطر همین نمی توانید تحت این همه فشار درست مسائل را تحلیل کنی.
فشارها را متوجه می شوی
اما راهکارها را نمی توانی خوب ببینی
به خاطر همین هست حداقل من چند بار شما را به مراجعه حضوری ارجاع دادم. اما شما یا نمی شنوی یا واکنش سرد به این پیشنهاد نشان می دهی و تصور می کنی فایده ای نداره
تعارض یعنی همین
یعنی اینکه می بینی هر انتخابی بکنی معایبی داره
اینجا هست که به کمک مشاور راهی را انتخاب می کنی که معایب آن حداقلی باشد و مزایای آن حداکثری
از طرفی یاد بگیری با معایب راهی که انتخاب کردی چگونه کنار بیایی که کمترین آسیب را برایت داشته باشد:72:
سلام جناب مدیر
راهی هست که بفهم زنم بم واقعا خیانت کرده بوده یا نه ؟؟
احتمالش هست که من اشتباه دارم می کنم ؟؟؟
وقتی طرفم یه آدم ۷ خط هست ، از کجا بفهمم واقعیت چیه ؟؟؟
همون موقع ها که دروغ های خانومم رو متوجه شده بودم ، من خودم تنها خدمت تون مشاوره اومده بودم و دو بار هم با زنم اومدم ...
- - - Updated - - -
علاقه که اصلا بش ندارم ....
اما بازم اگه بفهمم در مورد خیانت دارم اشتباه می کنم ، بازم به خاطر بچه ها باش زندگی می کنم ...
دوباره هم می خوام برای هفته بعد ، بیام مشاوره خدمت تون ، اما فکر نکنم اومدن زنم نیاز باشه یا فایده ای داشته باشه ..
نمی دونم چرا باورم نمی شه زنم بم خیانت کرده ؟؟؟
یعنی واقعا بم خیانت کرده ؟؟؟؟
امکانش هست دوباره تایپیکم برگرده به بخش عمومی ...
واقعا دیگه این حرفا رو رو نمی شه جلوی کسی حضوری بزنم ....
جناب مدیر به نظرتون الان با همسرم بیام مشاوره یا فقط خودم بیام مشاوره ؟؟؟
چشمک واقعا نمی دونم چرا ، ولی اصلا باورم نمی شه زنم بم خیانت کرده باشه ....
با اینکه همه چی از صحبت های دخترم شروع شد ، نمی دونم چرا فکر می کنم صد در صد خانومم بم خیانت نکرده !!!!
یعنی اشتباه می کنم ؟؟؟؟؟؟
توی ذهنم یه تصویری ازش ساخته بودم که هیچ جوره نمی تونم باور کنم ...
کاش یه جوری می تونستم بفهمم واقعیت چیه ؟؟!!! اما آخه چطوری بفهمم ؟؟؟
با سلام
نخست خودتون جلسات مشاوره را تا جایی پیگیری کنید که تعارضات خود را کاهش دهید و بر افکار و احساسات خود مسلط شوید و بتوانید از تردید خارج شوید.
بعد برای تصمیم گیری قطعی و بهتر پیمودن بقیه زندگیتون به بهترین شکل نیاز هست که همسرتون هم بیاید
در مورد وسوسه ذهنی و نشخوار ذهنی که در مورد خیانت همسرتون دارید. به نظرم هیچ کس نمی تونه در این محیط گرهی از کارتون خارج شود. چون این مسئله به اطلاعات دقیق و ریز نیاز دارد نه تحلیل و تفکر و گمانه زنی/
چونکه تنها کسی که باید برای حل این مسئله اقدام کند شما و همسرتون هستید که جزئی از مراحل مشاوره حضوری هست.
در واقع مشاوره حضوری. برای اینست که گام به گام و پله به پله دل نگرانی ها و مسائل زندگی شما را مورد پردازش قرار دهد و به شما و همسرتان آرامش جهت تصمیم گیری و اقدام بدهد.
اینها مواردی نیست که هر کس یک نظری بده و شما به دغدغه ها و تعارضاتت افزوده شود.
لطفا خوب به این نکته توجه فرمایید.
آقای مدیر این یک ماه خیلی درگیر کارهام بودم . یک کار جدید مربوط به بازاریابی اینترنتی برای خودم زدم تا از تخصصی که در زمینه بازاریابی و فروش اینترنتی در کار لوازم خانگی داشتم ، این دفعه برای خودم استفاده کنم . پروانه نظام مهندسیم هم هست و اونم یه درآمدی ماهانه داره . البته کار جدیدم شاید تا یک سال هم طول بکشه جواب بده . اما بیشتر از یه میلیارد سهام طلا در بورس دارم و اگه برای خرجم کم بیارم از بورس پول برداشت می کنم .
هر چقدر هم داداشم ازم خواست و اصرار کرد که حداقل یک روز در میون برم کمکش باشم و حقوق خیلی خوبی هم پیشنهاد داد ، اما تصمیم گرفتم از آدمای سمی تو زندگیم فاصله بگیرم و قبول نکردم .
به زنم هم گفتم بت علاقه ای ندارم و می ریم مشاوره بگه چکار کنیم و فکر نکنم این زندگی رو بشه ادامه داد و می خوام دیگه بعد تموم شدن تعطیلات نوبت مشاوره بگیرم .
به جز بحث کاری ، سعی کردم خیلی خیلی به خودمم بها بدم . رژیم گرفتم و توی دو ماه الان ۲۰ کیلو کم کردم و دیگه چاق نیستم ، اما می خوام ۲۰ کیلو دیگه هم لاغر کنم تا ایده آل بشه وزنم . مزو تراپی مو هم دارم می رم و موهام کم پشت شده بود و الان بعد دو ماه موهای کوچک داره جاهایی که مو نداشت در می یاد .
چند نوبت لیرز برای صورتم رفتم تا صورتم صاف صاف بشه و چند تا خال کوچک هم داشتم برداشت دکتر .
بوتاکس برای پیشونیم هم زد تا پیشونیم بدون هیچ چروکی بشه و صاف صاف بشه .
یک روز در میون برای لاغری دارم می رم استخر پیاده روی و دوره ems هم برای لاغری ثبت نام کردم که تا چند روز دیگه شروع می شه و یک مقدار دیگه لاغر کنم می خوام برم بدنسازی و با مکمل کراتین غعضله بسازم .
برای سفید کردن دندونام با کامپوزیت و عمل زیبایی بینی هم نوبت گرفتم و تا دو ماه دیگه انجام می دم هر دو رو ...
بعدش که چند ماه از عمل بینیم گذشت ، می خوام برم جوان ساز و فیلر زاویه سازی فک انجام بدم ...
یه عمر زنم منو بازیچه خودش کرده بود و از خودم غافل بودم . اما الان دارم به خودم اهمیت می دم ...
می خوام ظاهرم آنقدر اوکی باشه که بعد طلاق زنم راحت بتونم تو سایت های دوست یابی یه آدم درست و حسابی پیدا کنم .
فقط یه جوری با مشاوره زنم بی خیالم بشه . هیچ علاقه ای واقعا بش ندارم ( واقعیت ازش متنفر هستم ) .فوقش نصفه خونم رو می فروشم و در بورس طلا می گیرم و نصف پول خونه رو می دم به زنم و بچه ها رو هم نگه داره و نفقه بچه ها رو می دم . خودمم برمی گردم خونه پدرم ..
خیلی خوشحالم که دارم به سمتی می رم که دو تا آدم سمی ( برادرم و همسرم ) رو از زندگیم حذف می کنم .
واقعا به اندازه کافی از این جور آدما ضربه خوردم و برام کافی هست .