نوشته اصلی توسط shad
سعید عزیز خیلی خوبه که دارید به خودتون کمک می کنید :72:
اینطوری خوبه، کم کم یاد بگیرید با خودتون دوست باشید، شما باید بهترین دوست خودتون باشید، کسی که واقعا برای خودش جز خوبی چیزی نمی خواد و به کسی اجازه نمیده که اعتقاداتش رو زیر سوال ببره، البته نمیگم خشک باشید باید قوی باشید و محکم...
برای اینکه بتونید نسبت به نظرات دیگران بی تفاوت باشید، بعضی از کارهایی که در حضور دیگران از انجام دادنشون خجالت می کشیدید در حضورشون انجام بدید. براتون مثال می زنم، یکی از دوستان من مشکل شما رو داشت، بهش این پیشنهاد رو دادم، اون انتخابش این کار بود که یه مسیر طولانی دانشگاه رو، جایی که معمولا پر از دانشجو بود، روی جدولهای جوی آب کنار خیابون راه رفت، این قضیه خیلی کمکش کرد، خودش باورش نمی شد میگفت تازه احساس می کنم خودم هستم و از هیچ کس و هیچ چیز خجالت نمی کشم و راحتم، دیگه نظر کسی برام مهم نیست، انگار اون قفلی که به دست و پام زده شده بود شکسته شد...
من خودم در این زمینه مشکلی ندارم اما هر از چند گاهی کارهایی می کنم که دوست دارم انجام بدم، همین باعث میشه بعضی ها با تعجب بهم نگاه کنند اما برام مهم نیست، برای من احساس خودم مهم تره، اینکه اون لحظه میخوام از زندگیم لذت ببرم، بعضی وقتها همه باید این قفلها رو بشکنیم و برای خودمون زندگی کنیم... من همیشه به اشتباهات خودم میخندم، شاید باورتون نشه ولی بعضی وقتها اونقدر به نظرم خنده دار میاد که قه قهه میزنم، من خودم رو دوست دارم با تمام اشتباهاتی که ازم سر میزنه، با تمام آرزوها و خواسته های غیر معقولی که دارم، با تمام ضعفها و شکستهایی که داشتم و دارم.. این بهترین راهه، خودتون رو عاشقانه دوست داشته باشید، چه اشکالی داره که برای خودتون زندگی کنید؟ شاید خیلی از دوستانتون با شیوه جدید زندگی شما بیگانه باشن، اما شما خودتون باشید، باور کنید در این بین دوستان واقعیتون رو پیدا می کنید، وقتی شما خودتون هستید، وقتی شما به خودتون عشق بورزید، کسانی که ارزش شما رو می دونن (همونطور که خودتون می دونید) به سمتتون جذب میشن و دوستان خوب و دائمی شما خواهند شد..
:72: