سلام خانم zzzz چند وقت پیش به این فکر میکردم ما چرا کار میکنیم؟
یه کتابی شهید مطهری دارند به نام هدف زندگی، چند تا از هدف های خلقت انسان رو بیان میکنه،
دو تاش اینا هستند. ۱. عبادت خداوند ۲. انجام عمل صالح ( از آیات کلام قرآن هستند هر دو آیه)
جالب اینه که هیچ جاش هدف رو کسب روزی و غیره عنوان نکرده. بلکه مثلا عنوان شده سلامت جسم روح برای عبادت و عمل صالح بهتر، خوب نتیجه میشه اینکه روزی به قدری که تن و جان سالم بمونه. .
ایشان کتاب دیگری دارند به نام انسان کامل،
در اون کتاب شرح میدن هر انسانی در طول مسیر زندگی اش باید سعی کنه تو جهات مختلفی خودش رو رشد بده تا به سمت تکامل پیش بره( ابتدا هم یک الگو از انسان کامل به نام مولا امیرالمومنین علیه السلام معرفی میکنند)
جناب باغبان و خانم بهاری هم یک مسابقه طراحی کردن که در سوال یک کارشناس عنوان میکنه انسان باید همه محور های زندگی اش رو رشد بده.
در تمامی این موارد ذکر شده شغل و کسب روزی هدف نیست، بلکه یک وسیله است برای رسیدن به هدف اصلی زندگی و رشد در تمامی محور ها.
اینکه بتونیم زندگی فعلی خودمون رو بپذیریم، اینکه بدونیم هدف اصلی چیه، به ما در زندگی کمک میکنه، اونوقت راحت تر موضوع شغل برامون حل میشه.
من هدف زندگی ام رو هنوز درست نشناختم، ولی در همین حدی هم که الان میشناسم، بعد از فارغالتحصیلی شناختم. با خودم میگم اگر زودتر هدف گذاری کرده بودم این راه تحصیلی رو نمی رفتم و زندگی حرفه ای ام رو جور دیگری می چیدم. ولی خدا رو شکر الان اینجا هستم، از این بعد با وضعیت فعلیم و گذشته ام اگر هم اشتباه بوده، به سمت جلو گام به گام حرکت میکنم. تلاشم استواری در هدفم هست تا روزی.
در اطرافم آدم های زیادی هستن که بی تاب کسب درآمد بیشتر دارند، یا نارضایتی شغلی دارند یا از حقوق پایینشون گله دارند، بعضاً خودم هم اینجور میشم، ولی با خودم میگم همه این موارد مهم نیستن، هدف اصلی مهم هست. روزی و درآمد اگر خدا بخواد در مسیر تامین میشه.
------------------
پاسخ به سوالات خانم بهاری از خودتون خیلی مهمه، دقیق به همشون پاسخ بدین.
اون وقت با آرامش بیشتر و دقت و رضایت میتونید در زمینه زندگی و بعداً شغل تصمیم بگیرید.
یقینا با این روش انتخاب های بهتری خواهید داشت و از همه مهمتر رضایت درونی بیشتری خواهید داشت
راستی خیلی خدا قوت که مسیر پر پیچ و خم دکتری رو پیش رفتین، خیلی از ما ها توانش رو نداشتیم. احسنت