-
یه موضوعی رو هم بگم شاید به درد خانم های مجرد بخوره. من از مشاوری که باهاشون صحبت میکردم متوجه شدم اون آقا به احتمال زیاد از دسته مردان دون ژوان هستند که تو اختلال شخصیت آنتی سوشیال و خود شیفته دیده میشه. و واقعا این آقا خیلی از خصوصیات اختلال شخصیت آنتی سوشیال رو داشت( از جمله خیانت،دروغ،تحقیر،کتک کاری و...). دیگه مطمئن شدم همه افراد قبل از ازدواج باید توسط یه روانشناس خبره از نظر اختلالات شخصیت بررسی بشن. دوستان مجرد حتما این مساله رو جدی بگیرید حتما
-
سلام
وقتی عنوان تاپیکتون رو دیدم و باز کردم و بعدش دیدم اسم شما رو نوشته انگار آب سردی بود که ریختن رو سرم
واقعا خیلی ناراحت و آزرده خاطر شدم از کار دنیا
نمیدونم یادتون هست یا نه. من تقریبا 6 سال پیش یه مشکل شدید روحی داشتم که اون موقع با همدردی آشنا شدم و از مشکل خودم گفتم و خیلی با حرف های شما و بقیه بچه ها آروم شدم
یادمه که اون موقع خیلی با ذوق و شوق تو تاپیک ها شرکت میکردید و شوق و علاقه و دقت داشتید راجع به بحث ازدواج و انتخاب همسر
امروز که دیدم یه رابطه ای که حداقل یه طرفش رو که شما هستین، علاقه مند به زندگی مشترک دیده بودم، داره تموم میشه عمیقا ناراحت شدم
هیچی بلد نیستم و نمیتونم بگم که حالتون رو خوب کنم. فقط امیدوارم که هر چیزی که هست خیر باشه
تو این 6 سال من خودم اتفاقای زیادی افتاده تو زندگیم و تجربه های عجیب غریب و زیادی داشتم . زمان چقدر زود میگذره واقعا ....
-
آی تک جان متاسفم که این تجربه تلخ رو داشتی....
خوبه که در مورد اختلالات روانی و تیپ شخصیت های مختلف اطلاعات داشته باشیم. ولی از اون مهمتر اینه که نسبت به خودمون یه شناخت نسبی داشته باشیم. ببینیم چرا جذب همچین آدمایی با این مدل اختلالات میشیم.
اونجوری خود به خود انتخاب ها هم واقع بینانه تر صورت میگیره ...