ممنون خانم 7
راستی اون مطلبتون که فرمودید :
(( وقتایی که آدم دلش یه دفعه میگیره و غمگین میشه بخاطر این هست که در مکان های دیگه از کره زمین افرادی از دنیا میرن که کسی نیست براشون عزاداری کنه چون کسی رو ندارن و به همین خاطر ممکنه این حالت غم به سراغ شما بیاد ))
اینکه فرمودید آیت الله بهجت فرمودن یا نه من اطلاعی متاسفانه ندارم - باید مطالعه و تحقیقم را بیشتر کنم و بپرسم از مسافران مسیر .
ولی اگه بزرگوارشون فرمودن ، ایشون هیچ حرفی را بی دلیل نمی زنن و حتما حکمتی داره .
یه پژوهشی بود به نام زندگی پس از زندگی ، که تایپیکش هم هست در تالار .
یه فردی به عالم برزخ رفته بود ، داشت اعمال زندگیش را مرور می کرد - دیده بود و بهش گفته بودن :
""یه جا رفتی بودی بیرون - چهره ات خندان و شاد بود - این شادی تو بصورت ذرات و مولکول هایی به کائنات پخش میشد و به هر کی می خورد اون انرژی به اون هم می رسید ،،، و حالش بهتر میشد - این حال خوب آنها را به تو هم داده بودن ""
همین یه کار ساده . چقدر اتفاق بوجود میاره .
برعکسش هم ، همین جوری هست .
رمز و رموز که زیاده در کائنات - ولی از خودشناسی - خداشناسی شروع میشه .
به نظرم حتما لازم نیست به همه اونها دست پیدا کنیم .
.......................
یه چیز خارج از بحث بگم کلی :
لازم نیست حتما ، برای اینکه خوب زندگی کنیم -شاد زندگی کنیم - زندگی پر سعادتی باشیم ، مثلا خیلی از رموز را مثل آیت الله قاضی بدونیم .
شاید فردی ، انسان خوبی هم باشه - ولی بهش داده نشه .( حکمت خدا )
یه فردی که فرد بزرگی بود از نظر معنوی ، داشت در سن پیری و در لحظه مرگ کافر میشد ،،می گفت چرا اون جوان 30 ساله رسیده و بهش دادن ولی به من 90 سال مثلا ندادن .
شاید یه فردی بهش داده بشه ولی نتونه .
در پناه حضرت دوست .