RE: كمك در مورد ادامه دادن ......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooarot
تصميم خودم بر اينه كه باهاش رابطمو نزديك كنم ولي حرف ازدواج نزنم تا درست بشناسمش بعد از اين كه يا ارشد قبول شدم
بهش مي گم
این یه اشتباه بزرگه
وقتی باهاش رابطه برقرار کنی به دلیل احساساتت نسبت به اون دیگه خیلی از عقایدتو با اون تطبیق میدی.
اگه می خوای به شناخت برسی از راه تحقیق وارد شو نه ارتباط.
لطفا نوشته قبلیمو دوباره بخون.
ممنون
خيلي حرف مهمي بهم زدي خودم هم قبول دارم
در اون موقع هر نقصي هم داشته باشه ديگه كار از كار گذشته
راستي در مورد تصميمم بگم كه تصميمم جدي جديه ولي خيلي از آينده مي ترسم كه چطور مي شه و آيا اون همون كسيه كه بخت من باهاش تلفيق پيدا مي كنه؟
لطفا چند جنبه اساسي از نمونه هاي تحقيق را بهم بگو ..........
آخه اون اهل ايلام هست و من نمي تونم خانوادشو ببينم و فقط مي تونم طرز برخورد اون با دوستاش و پسرايه ديگه را ببينم
مثلا رفتم شماره دانشجويشو پيدا كردم و نمراتشو دبدم و درسش در حد خودمه
حالا با عرض پوزش دوباره مي پرسم
رابطه خودمو با اون تا چه حدي جلو ببرم ؟
كه خودم هم وابسته بهش نشم
اخه من اگر هم باهاش رابطه پيدا كنم تا حدي كه يه جزوه اي ازش بگيرم يا در مورد چيزايه معمولي باهاش حرف بزنم
نه بيشتر
يعني وارد هم نيستم كه چطور برم جلو
از كمك صميمي شما و بقيه ممنون
راهنمايي ها تون تمام شد
خواهش مي كنم واسم بيشتر بنويسيد
احسان عزیز، در حال حاضر سن شما برای تشکیل خانواده مناسب نیست، اما اگه قصد دارید که با این خانم صحبت کنید، قبل از اقدام به هر کاری با پدر و مادرتون صحبت کنید، ببینید آیا اونها چند سال آینده حاضر میشن به انتخاب شما احترام بذارن و به خواستگاری ایشون بیان؟ سعی کنید ابتدا نسبت به اقدام پدر و مادرتون مطمئن بشید و بعد وارد مراحل بعدی بشید... امکان داره مثل خیلی از دوستان دیگه، باعث به وجود اومدن علاقه در خود و اون خانم شده و با مخالفت خانواده روبه رو بشید! پس از ابتدا درست قدم بردارید....
امیدوارم موفق باشید
:72: