-
احترام به والدین 2
سلام متاسفانه تاپیک قبلی من بدون هیچ دلیل منطقی و بدون اینکه جواب بگیره بسته شد.
لینک تاپیک ام:
http://www.hamdardi.net/showthread.p...345#post463345
پاسخی که کاربر باغبان به من دادن نه تنها ربطی به سوال من نداشت و منابعی که معرفی کردن مشتمل بر پاسخ سوال من نبود بلکه متاسفانه شامل اظهاراتی بود که بنده سعی میکنم اون رو حمل بر توهین به شعور خودم نکنم هرچند که چنین چیزی احتمالا گول زدن خودم هست! و البته در اینصورت و اگر بخوام حمل بر توهین نکنم به ناچار راهی نمیمونه که حمل بر وهن پاسخگو کنم! چون ایشون در پاسخ به یه تاپیک، احتمالا حتی زحمت نکشیدن سوال تاپیک رو درست و با دقت لازم بخونن و ببینن سوال مطرح شده چیه و شروع کردن به طرح احتمالات مختلفی که پرسش کننده به دنبال اون بوده! و البته بدتر ازون اینه که جتی دقت نکردن که منی که دارم میگم دانشجوی دکتری هستم آنقدر شعور و درک دارم که اگه سوالم سوال دینی باشه بدونم جاش تو سایت روانشناسی نیست! دیگه چه برسه که به اینکه این همه من سوالمو توضیح و تفصیل دادم و به انحای مختلف بیان کردم که نظر روانشناسی رو در مورد یک آموزه دینی میخوام بدونم.. واقعا جای تاسف داره امیدوارم از این نحوه پاسخگویی خودشون عذرخواهی کنن تا برای من و خواننده راهی غیر از حمل این نحوه پاسخگویی بر عدم صلاحیتهای لازم پاسخ دهنده برای پاسخگویی بمونه!
-
تاپیک قبلیت را دیدم اصلا انگار راهنمایی ها داده شده بهت را نخوندی با دقت . وقتی نتونی بر احساسات خودت تسلط داشته باشی چجوری می توتی تعارضات را حل کنی . اول برو تو هوش هیجانی خودت کار کن . به قول یکی از اساتید روانشناسی وقتی می خوای ماشین ببری اول برو رانندگی یاد بگیر . پس اول برو تو احساسات و هوش هیجانی خودت کار کن.
احترام به پدر و مادر هم تحت هر شرایطی واجبه و این تو آموزه های دینی و تو قرآن هم هست .
-
سلام. امیدوارم اتفاقاتی که در تاپیک قبل مطرح کردید برای خودتون اتفاق نیافتاده باشه و فرضی باشند. به نظر من برای چنان پدری که سلامت روانی و اخلاقی نداره و مفسد و متجاوز به حساب میاد به هیچ عنوان نه تنها احترام لازم نیست بلکه حتی جایز هم نیست و همدستی و همکاری با انسان فاسد هست.
اگر پدر و مادری واقعا سلامت روان ندارند ما به عنوان انسان وظیفه داریم در ابتدا از خودمون محافظت کنیم چرا که بدترین ضربه ها رو همیشه نزدیک ترین ها میزنند که باید به موقع جلوگیری کرد و جلوی آسیب های بلند مدت و همیشگی رو گرفت. بهترین راه حل این هست که بدون درگیری لفظی و فیزیکی مداوم و هتک حرمت که بیشتر از همه به خودتون آسیب میزنه، اگر امکانات مالی دارید ازشون فاصله بگیرید و محیط زندگی و مسکنتون رو جدا کنید.
-
سلام مجدد بشما
متأسفیم اگر هنوز به پاسخ روشنی برای ابهامات خودتون نرسیدین، اما اگر طالب واقعی آگاهی هستین باید بدونین هر پاسخ روشنی نیاز به یک صورت مسئله ی روشن داره.
همانطور که قبلا بشما عرض کردم اگر سؤالتون به شخص خودتون مربوط هست بدون نگرانی یا هر ذهنیت دیگری برای ما مسئله ی خودتون رو با والدینتون روشن بدون پراکنده گویی، برچسب زدن یا ... شرح بدین تا بتونیم کمکتون کنیم.
ما و هیچ شخص دیگری نمیتونیم بدون پرسش و پاسخ لازم علت تیرگی این دست روابط و سایر موراد رو مشخص کنیم. ممکن هست مشکل از جانب فرد باشه یا سهمی در این اتفاق داشته باشه یا ... که در نتیجه بررسی محرز میشه.
اگر هم سؤالتون یه حالت کلی داره که با والدینی که به هر علتی فرزندانشون رو آزرده میکنن آیا امکان ادامه یک رابطه ی درست، احترام و ... هست عرض کردم بدلیل اینکه نظرات متنوعی با جهت گیری های گوناگون در پی داره و مجالی برای بحث های طولانیست رو با پرداخت حق عضویت در انجمن آزاد پیگیر باشین.
پاسخ های کلی نمیتونن جواب قانع کننده و درمان درستی برای شما باشن و خودتون رو به این حداقلی ها راضی نکنین، اجازه بدین هر آنچه باعث آشفتگی شماست مورد بررسی قرار بگیره و دنبال جواب های کلی نباشین.
پ.ن
۱. بستن تاپیک شما بدلیل عدم توجه به پست ها و رعایت نکردن مواردیست که خدمتتون عرض شد. لطفا قبل از فعالیت یک بار قوانین همدردی رو مرور کنین.
۲. اگر اعتراض یا مشکلی دارین در بخش تماس با ما یا در تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح کنین و منتظر پاسخ باشین.
تاپیک شما بسته میشه.:72:
=====
هر دو تاپیک شما در هم ادغام شد.