نوشته اصلی توسط
سحر بهاری
همسر شما در شرایطی نیستن که بیان و عذر خواهی کنن، اگر منتظرین این اتفاق بیافته اشتباه میکنین و زمان بسرعت در حال تلف شدن هست.
پس از راه دیگری وارد بشین، شنونده باشین. بشنوین تا شنیده بشین.
وقتی شما به حرفای همسرتون گوش ندین و به آنچه که در درونش میگذره بی تفاوت باشین و مرتبا اونو نادیده بگیرین همین سبب واکنش ها و رفتارهای غلط هم میشه.
چی مانع گوش دادن درسته؟ اینکه شما بخواین حین صحبت با من یکسری موانع بذارین و من نتونم راحت حرف هام رو منتقل کنم و در نتیجه هیچ تمایلی به شرکت در بحث نداشته باشم و مشکلات ما هر روز بزرگ و بزرگتر بشه و بینمون فاصله بندازه.
موانع یعنی چی؟
ازم ایراد بگیرین_ ذهن منو بخونین_ هی وسط حرفم بپرین اجازه ندین تمرکز کنم_ قضاوتم کنین_ فکرتون جای دیگه ای باشه و منتظر نوبت خودتون باشین_ سرزنشم کنین_ مسخرم کنین_ فقط جمله هایی رو گوش بدین که براتون مهمه_ رو حرفهای خودتون بمونین_ تهدیدم کنین _ بحث رو به جای دیگه بکوشونین_ اصطلاحا منو از سر باز کنین ( یعنی هی به بهونه های مختلف بخواین فرار کنین ازم ) _ مرتبا از خودتون و دیگری دفاع کنین و ...
اجازه بدین همسرتون تخلیه روانی بشه، مطمئن بشه که خانمش حرف های او رو شنید ، متوجهش شد و در صدد حل و فصل هست. این یخ رابطه ی شما رو کم کم میتونه آب کنه و زمینه های آشتی و اتفاقات خوب دیگر رو فراهم کنه.
گفتگوی صحیح هم آدابی داره که میشه از دلش نتیجه ی خوبی بدست آورد. فعلا در زمان و مکان مناسب، بستری فراهم کنین تا حرف های همسرتون رو بشنوین، در ادامه در مورد گفتگوی صحیح هم مطالبی براتون قرار میدم.
:72: