سلام فرزانه خانم عزیز
خدارو شکر که ایشون از متخصص دارن کمک میگیرن.و
قبول دارن که ریشه مشکلتون خشونت ایشونه. این خیلی خوبه.
شخصیت شمارو تا حدودی شبیه خودم میبینم
بدست اوردن دل دخترهایی مثل من و شما کار سختی نیست.ما اصلا آدم های سختی نیستیم.
شما یکم نرم شدین از دیدار تون به این ور.....این خوبه ولی من و شما باید همیشه یه چشم مون هم به حق و حقوقمون باشه در عین حالی که توقع زیادی نداریم.
اگه مشاوری که اصرار کرده شما با ایشون دیداز کنین همون کسی که گفتین
قرار بود یک جلسه هر کدوم مشاوره داشته باشیم، پس حتما مشاور تو دیداری که با همسرتون داشتن تمایل ایشون رو نسبت به شما دیدن . پس
اینکه گفتین اگه همسرم منو دیگه نخواد اشتباهه ....خیلی هم میخواد از خداش باشه. تازه.
با حرفهای خانم سحر بهاری موافقم که در جریان تلاش ایشون قرار بگیرین و مطمئن باشین که در تلاش هست زیر نظر مشاور خبره
. و اینکه خودتون و مصمم نشون دادین هم خیلی خوبه. اشتباه نکردین که گفتین ترس طلاق ندارین.
بهش برسونین که از دستش ناراحتین به خاطر دعوای اخرتون و بی احترامی به شما و اینکه تو این سه ماه خبری ازتون نگرفته و داشته تنهایی در جهت بهبود رابطه تون تلاش میکرده و شما رو در جریان نذاشته و شما فکر کردین که ایشون بی خیال اند. ولی خب چون ته دل ایشونو میدونین .میدونین که اگه اژدهای خشونت دست از سر ایشون برداره چقدر ایشون مهربونن وفلان (پررنگ کردن تمام خصوصیات خوب ایشون اینجا کاملا ضروریه) شما ایشونو میبخشین ....چون بابا شما دشمن هم که نیستین شما دوست همین...شما ۷سال هم نفس هم بودین ...۷ سال از عمرتون و باهم گفتین خندیدین ..با ی نفر ادم ی روز نون و نمک میخوره..بعدش حرمتی بینشون به وجود میاد شما ۷سال باهم نون و نمک خوردین علی رغم اینکه اژدهای خشونت هم گاهی باهاتون بود و چشمه زلال عشقتون و کدر میکرد. شما هردو ی پیمان الهی و مقدس بستین که پاشو امضا کردین که کنار هم باشین بهم توجه و محبت کنین . کنار هم میتونین مسئله هاتونو حل کنین آخریش اینکه ایشون باید از دل شما دربیارن که این سه ماه دلتنگی رو.....
فرزانه خانم میخوام بگم فضا رو تلطیف کنین بعد با نظر مشاور و وکیل حقوقیتون اگه دیدین خشونت ایشون قابل درمان نیست یا اختلافاتی که گفتین، اون وقت میگیم طلاق . طلاق یه سوره از سوره های قران و زده به نام خودش ، پس یک راهه برای خودش. و البته سوای همه این صحبتها موضوع بچه است . اونم باید حل بشه که بستگی به نظر خودتون داره.
دعا میکنم هر انچه خیر هست براتون اتفاق بیافته:203: