RE: فكر مي كنيد مي تونم بفهمم؟؟؟؟؟
بیشتر فکر کن برای امثاله من و تو که اولین رابطمونه یه کم شرایط فرق میکنه .شاید علاقه رو با وابستگی و عادت کردن به نگاه های جدید وحرفای تازه از طرف یه جنس مخالف برامون عشق معنی شه که غلطه و علاقه نیست بلکه تجربه ی یه حس تازه است که اخیرا کشفش کردیم و اون میل به یه جنس دیگه ست نمیگم با هاش مقابله کن فقط سعی کن حالا که با این آقا در مورد ازدواج صحبت کردی و ایشون رد کرده دیگه رابطه دوستی برقرار نکنی چون دیدتون از اول چیز دیگه ای بوده ودیگه نمیتونید رابطه ای فقط ساده در حد دوست و همکار کاملا معمولی داشته باشید به قوله معروف روتون به هم باز شده بعدشم عزیزم اینو جدی میگم قلبی رو که شکست دیگه ناز نکن .اگه بخوادت البته برای ازدواج مطمئن باش با منت برمیگرده بزار بدونه چقدر دختر خوبی هستی.مواظب خودت باش موفق باشی.
تو یه با ر تونستی بازم میتونی به خودت اعتماد کن.
پس کجایی؟چیکار کردی؟امیدوارم در هرصورت بهترین تصمیم رو گرفته باشی که مطمئنن همینطوره.
سلام به تكيه يخ عزيز
خوب نيستم اصلن خوب نيستم
چند روز پيش ازش در يه مورد راهنمايي خواستم اونم گفت بهتون مي گم
شب دبدم اس ام اس داد كه سلام خوبي؟ چيزي كه خواستي برات پيدا كردم باورم نميش د كه نوز شماره م يادش مونده باشه.
چرا بهم اس ام اس داد اون كه بالاخره منو تو اداره مي ديد
اس ام اس اون هانا و اس ام اس دادن هاي ما همانا
دارم ديوونه ميشم نمي دونم چه كاري تو اين شرايط درسته؟
كمكم كنيد/
منو اون داريم اين روزا به هم اس ام اس مي ديدم اون خيلي از دستم ناراحته خيلي ميگه اون روزا تو منو خيلي اذيت كردي
نمي دونم چه جوري از دلش در بيارم خدايا كمكم كن من ميخوام همه چيزو دت كنم كمكم كنيد تو رو خدا
منو راهنمايي كنيد كه چه جوري از دلش در بيارم
بهش چي بگم كه همه چيز رو در مورد گذشته فراموش كنه بجه ها كمكم كنيد
سلام
مریم خانوم شما دقیقا بر عکس توصیه دوستان عمل کردید . این آقا حالا میدونه که نه تنها لازم نیست برای ازدواج اقدامی کنه بلکه بدون قول و قرار بین شما ( که تعهد جدی هم نمیاره ) میتونه با شما رابطه داشته باشه . حالا تازه شما به صرافت افتادید که از دلش هم دربیارید .
این رابطه هیچ چیزی برای شما نمیاره و فقط ضرره . بنظر من شما شان و شخصیت خودتون را بسیار پایین آوردید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
سلام
مریم خانوم شما دقیقا بر عکس توصیه دوستان عمل کردید . این آقا حالا میدونه که نه تنها لازم نیست برای ازدواج اقدامی کنه بلکه بدون قول و قرار بین شما ( که تعهد جدی هم نمیاره ) میتونه با شما رابطه داشته باشه . حالا تازه شما به صرافت افتادید که از دلش هم دربیارید .
این رابطه هیچ چیزی برای شما نمیاره و فقط ضرره . بنظر من شما شان و شخصیت خودتون را بسیار پایین آوردید .
:104:
درود. بنده هم با نظرdigitalmanگرامی موافقم
اگه به مقالاتی که دوستان در رابطه با موضوع رابطه دختر وپسر در تالار قرار دادن توجه کنید و مباحثی رو که در این زمینه داشتن به خوبی میتوانید متوجه شوید که این رابطه ها پایان و سرانجام خوبی برای هیچکدام از افراد ندارد(لطفا"به انجمن مربوطه مراجعه و آنها را مطالعه نماید).شما اگر با قصد ازدواج با این آقا رابطه داشته اید،آیا تا به حال به شناخت ایشان فکر کرده اید؟ نه ازروی احساس .مشکل اینجاست که در این رابطه ها احساس منطق فرد رو کور میکنه ؛ تصمیمات واقداماتی که از جانب احساس گرفته میشود آنی زور گذر میباشد .
پس سعی کنید واقع بین باشید
دوست گلم خوب معلومه اس ام اس داده که دوباره باهاش دوست بشی دوباره همه چی رو مثه اول کنه.این که مشخصه دختر گل این اتفاقات دقیقا برای منم افتاد اونم به من اس ام اس داد به خاطر یه کاری یعنی اون رو بهانه کرد واز بی رحمی و سنگ دلی من گفت طوری وانمود کرد که انگار خودش هیچ کاری نکرده...عین روز برام روشنه چه حالی داری و چه افکاری چرا به حرفای ما گوش نکردی داشتیم گل لقد میکردیم .بعدشم داشتن شماره که چیز مهمی نیست خوب پاکش نکرده برای روز مبادا بعدشم این جور پسرا شماره دخترا رو تا صد سال دیگه هم نگه میدارن تا هر وقت یکی دلشون رو زد و افتادن یاد دوست قدیمی و یا چه میدونم با زنشون دعواشون شد یکی رو داشته باشن.مگه نگفتیم دوباره باهاش دوست نشو وبهش رو نده .الان هم دیر نشده نمی خواد به فکر این باشی که از دلش در بیاری رک بهش بگو نمی خوای چیزی رو که تموم شده دوباره شروع کنی به قران قسم ضرر نمیکنی الان شاید سخت باشه ولی بعدا از این که همچین تصمیمی گرفتی به خودت افتخار خواهی کرد بگو اگه خیلی میخوادت راه بدست آوردنت رو بلده.توروخدا گوش کن دیجیتال من حرف خوبی زدو کاملا درسته بهمون اعتماد کن ما دوستای توییم نمی خوایم مشکلی برات پیش بیاد.
تو هیچی کم نداری لیاقت بهترین آدم هارو داری بی خیال شو به نفعته.نزار از احساس دلسوزی تو استفاده کنه وتو رو متهم کنه به گناه نکرده .
سلام به همه بچه ها
راستش ديشب خيلي با هم حرف زديم اون از دستم خيلي ناراخت بود مي گفت تو همه چيزو رو براي خودت ميخاستي همه رو به دردسر انداختي
مي گفتي من فقط ازت زمان خواسته بودم فقط زمان خواسته بودم ولي تو قبول نكردي منو تهديد مي كردي
نمي دونم شايدم حق با اون بود ون اوخر من خيل ياذيتش كردم خيلي اونو به دردسر انداختم نمي دونم بچه ها دارم ديوونه ميشم نمي دونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟