زنده کدام است بر هوشیار
آن که بمیرد به سر کوی یار
بندی مهر تو نیابد خلاص
غرقه عشق تو نبیند کنار
زندگی پس از زندگی
فرد محترم از دو تجربه اش سخن می گوید ،،
یه بار در حال غرق شدن
یک بار خودکشی .
http://www.hamdardi.net/imgup/597835f33daa1530f9.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
زنده کدام است بر هوشیار
آن که بمیرد به سر کوی یار
بندی مهر تو نیابد خلاص
غرقه عشق تو نبیند کنار
زندگی پس از زندگی
فرد محترم از دو تجربه اش سخن می گوید ،،
یه بار در حال غرق شدن
یک بار خودکشی .
http://www.hamdardi.net/imgup/597835f33daa1530f9.jpg
اگه واقعا زندگی بعد از این زندگی نباشه، اونموقع باید چیکار کنیم؟
فردی از امام رضا(ع) در مورد انکار به قیامت سئوال پرسید و حضرت فرمودن :
"" اگر باور به انکار قیامت درست باشد ( با آنکه درست نیست )آیا باز هم سرنوشت ما و شما برابر و یکسان نخواهد بود؟ ،،،،آیا نماز و روزه و زکات و ایمانمان، ضرری به ما رسانده است؟
و اما اگر باور ما حقیقت داشته باشد ( که دارد ) - آیا شما نابود نخواهید شد و ما نجات نخواهیم یافت؟ ""
.............................
مورد بعد به نظرم اینکه اعتقاد به زندگی پس از مرگ جسمانی ،،باعث میشه انسان از پوچی و نا امیدی و افسردگی رها بشه ،،،
انسان اشرف مخلوقاته و همیشه در حال رشده .....و این در برزخ و قیامت هم ادامه داره .
اعمال ما در دنیا مشخص می کنه در مسیر بعدی در کجا باشیم و چطوری ادامه بدیم .
بدن جسمانی و دنیا ، محدودیت های خودش را داره .
سلام
خوبه که آدم فکر کنه تا سوال براش پیش بیاد. و به جوابها هم فکر کنه شاید نظرش عوض شد یا شاید هم در راهش ثابت قدم تر شد
این سوال و جوابها خوبن
اجازه بدین دو مورد هم من بگم
گقتن روزه بده....
چرا؟؟ چون مکه نمیبینی چقدر بیحالی تشنه ای بی ابی ضرر داره برای بدنت و...
ولی مگه کسی هست که منکر خواص سیر و پیاز بشه؟؟ درصورتیکه همه میدونیم این دو بزرگوار چقدر بد بو هستن و چقدر دهن و میسوزونن ؟؟ پس چرا از بین خوراکی ها طرد نشدن؟!
مورد بعدی اینکه حالا چی میشه یه قطره اب بره تو حلقمون؟
کسانیکه شیرینی درست میکنن میدونن که وقتی میخوای فقط سفیده تخم مرغ و بزنی با همزن تا پف کنه ؛ موقع جداسازی سفیده و زرده، اگه یه قطره حتی یه قطره از زرده قاطی سفیده بشه ؛ دیگه تا صبح هم با همزن برقی سفیده رو بزنی
دیگه سفیده پف نمیکنه.
.چرا اونجا کسی نمیگه چی میشه حالا یه قطره است؟!
دقیقا متوجه نشدم چی گفتین حقیقتش.
من سوالم اینه که اون همه جملات و داستانها و استدلالهای طولانی در بینش ۱ و ۲ و ...، اخلاق ۱ و ۲ و ۳ و ... و .... برامون گفتن، گفتن که محاله خداوند آدما رو بدون هدف آفریده باشه و هزار دلیل دیگه.
ولی من میگم یک درصدر احتمال که این چیزایی که گفته شده صحت نداشته باشه، اون موقع واقعا چی میشه؟!
با منین؟؟نقل قول:
دقیقا متوجه نشدم چی گفتین حقیقتش
اون موقع واقعا چی چی میشه ؟؟نقل قول:
من میگم یک درصدر احتمال که این چیزایی که گفته شده صحت نداشته باشه، اون موقع واقعا چی میشه؟!
منظورتون اینکه ته خلقت چی میشه؟؟
یا منظورتون اینکه این همه زحمتمون چی میشه؟؟