-
وای من
حقوق کار اولم از دست فروشی تو مترو کمتره حتی خیلی کمتر
میخوام خیلی جدی بهشون بگم متاسفم من کار نکنم با هاتون بهتره
ببینم میتونن کسی رو پیدا کنن با حقوق 300 تومن
یعنی بخدا به کار آموزا 300 بدی قهر میکنند
آیا شما هم فکر میکنید اینا دارن از من سو استفاده میکنند.
من دست فروشی کردم تو مترو حقوقم از 300 تومن خیلی بیشتر شد تازه ساعت کاری در مترو کمر تازه خانوم خودتی
گریم گرفته اصلا
دچار شک شدم باهاشون صحبت کردم در رابطه با حقوق
بنظر شمام من این شغل تموم کنم و بهش بگم من نمیتونم با این حقوق ادامه بدم
تازه آنقدر منت میزارن سر آدم
قلبم گرفت اصلا
من با گروه اینا کار کردم
سال 94 بهم 700 ماهی دادن ولی الان واقعا نمیدونم چرا با من این کار کردن
حالم بد شد برم اب قند بخورم
-
تصمیم گرفتم کلا قید این داداشم و کارهای اول دومشو بزنم چون کار دومم حتی مهارت پیدا کنم کلی از من کم خواهد کرد و بجز همین 300 تومن بدون بیمه به من نخواهد داد.
حس میکنم خانوادم از من متنفرن چون با بقیه کارمنداشون اینجوری حقوق نمیدن شایدم.....
تو فکر رفتن به یک آموزشگاه برای رو پای خودم ایستادن هستم شاید رشته ای که از اول در آن شرکت کرده بودم
تا موقعی که وابسته به شخصی باشی اوضاع بهتر از این نمیشه
-
به من میگن چرا مطالعه نمیکنی دیگران خیلی بیشتر از تو میخونن
من از همتون بیشتر مطالعه میکنم ولی
ولی چیزهای چرت پرت وبلاگا و سایتای مختلف و اینیستا گرام ها رو
شاید چون اگر کتابی مطالعه کنم حوصلم سر میره یا اینکه اصلا متوجه نمیشم چی گفته
ولی یادم نمیره یک مدت صحبتهای یک روانشناس گوش میدادم هیچی متوجه نمیشدم رفتم تمام اصطلاحاتی که بکار میبرد سرچ کردم و از این رو به اون رو شدم و ایندفعه دیگه دیگران بودند که متوجه نمیشدند که این روانشناس چی میگه
ولی کاش علم روانشناسی مثل علم مهندسی بود اگر کلمات روانشناسی یکبار سرچ میکردم کلمات مهندسی رو باید 10 بار سرچ کنم آخرشم به اون درک عمیق نمیرسم
واقعا زندگی آنقدر سخت
یا زندگی من آنقدر سخت
یکی به من گفت فکر کن یه سوله برنجش ریخته زمین و تو دونه به دونه باید این برنجا رو جمع کنی تا بتونی شب گرسنه نخوابی و حداقل غذای اون روزتو جمع کنی
-
سلام.
این قسمت اولو قبلا نوشته بودم و نشده بود ارسال کنم:
خادم الرضا جان، چون نمیدونم زمینه کارت چیه نمیشه با دقت راهنمایی کرد.
ولی از اونجایی که گفتی رشتت مهندسی بوده و الان شغل دوم مرتبط با رشتته، پس شغلت زمینه مهندسی داره.
خب معمولا رشته های مهندسی راحت نیستن. از طرفی الان غالبا مشاغل مهندسی هم، کار با نرم افزارهای تخصصی اون رشته شده. مگر در شغل های اجرایی اش که به سمت تولید عملی بره، که اونها هم معمولا شغل هایی مردانه است.
بنابراین با فرض اینکه شغل شما سر و کار داره با نرم افزارهای تخصصی رشتتون، شخصا فکر میکنم جزوه برداری و خلاصه نویسی برای کار با نرم افزار جواب نمیده. بلکه باید مستقیم با خود نرم افزار کار کنید. از پروژه های ساده تر شروع کنید تا قلق استفاده از اون نرم افزار بیاد دستتون و با ایتم ها و آپشن هاش آشنا بشی.
.
.
.
این قسمتو امشب برات دارم مینویسم:
خادم الرضا جان، به نظرم میاد ناراحت و مضطربی عزیزم. خب توی این دوره زمونه این حالتها تا حدی طبیعیه.
تو هدفت از کسب در امد چیه؟
نظرت در مورد اون آیه از قران که میگه بعضی چیزها ازش اکراه دارید ولی به نفع شماست، چیه؟
تا حالا مباحث روانشناسی یونگ رو هم مطالعاتی داشتی؟