:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:
نمایش نسخه قابل چاپ
:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:
خادم رضای عزیز سلام
امیدوارم خوب باشید.
من حس میکنم شاید بخاطر اون اتفاق تلخی که در زندگی مشترک شما افتاد و (اگر اشتباه نکنم همسرتون خیانت کرده بود) تو ناخودآگاهتون اینجور شکل گرفته که مردان و زنان زیادی هستند که خیانت میکنند و علنا اعلام میکنند.
وگرنه واقعا ی پسر 10 ساله هیچ جذابیتی برای یک خانم نداره حالا اگر فردی که شما ازش صحبت میکردید ی آقا بودن میتونستیم بگیم اون فرد مریض هست و ممکنه نیت بدی داشته باشه . زیادی روی این موضوع تمرکز کردید لطفا وقتتون رو به چیزای دیگه بگذرونید و سعی کنید ارتباطتتون رو با این خانم کم کنید که کمتر اذیت بشید
راستی این خانم چند تا فرزند دارند و چند ساله هست فرزندانشون؟
سلام
تمام حرکات این خانم و رنگ بنفشی که پوشیده ، رو مادر شما هم دیده ولی چیز مشکوکی توش ندیده
پس شما اشتباه دیدی
احتمالا شما برداشت افراطی از رنگ بنفش دارید
ضمنا اگه رنگ مشکوکی هم باشه و اون خانم قصد هرزگی و خیانت هم داشته باشه، که نمیاد سراغ یه بچه 10 ساله
تو ناخودآگاه خودت بررسی کن
آیا به دلیل ارتباط مثبت اون خانم و همسرش ذهنت دنبال ایراد توی اون خانم نمی گرده، یا اینکه به دلیل مسائل ذهنی شما شاید حرکات فرد دیگه رو هم اگه جای ایشون بود اشتباه تفسیر می کردی
پرت کردن جا کلیدی، ست کردن لباس
نشانه چیز خاصی نیستن
خیلی رک بگم کسی حرفای شما رو در این سایت و تو تاپیکهای دیگران دنبال کرده باشه میدونه شما همیشه عجیب و غریب ترین نظراتو داشتین، بعضا توام با خرفات و بعضا به اسم مذهب. بهتره یه خونه تکونی ذهنی کنید
چرا رنگ بنفش تو خانواده شما یعنی خیانت؟
مگه چقدر خیانت میبینین که براش نماد و رنگ تعریف کردین؟؟؟؟؟؟؟؟:122:
چرا به لباس ایشون گیر دادین؟ برا جهاز برون دوست داشته یقه اسکی بپوشه. چرا اظهار نظر کردین؟ شما مجبورش کردین لباس عوض کنه خودش نخواسته لباس عوض کنه که با پسر شما ست کنه
به نظرم پرسیده پسرت کجاست خواسته بگه حواست به بچه های خودت باشه، سرت به زندگی خودت باشه، به لباسم کار نداشته باش و دنبال اتو گرفتن نباش :81:
ایشون یه بار که ست نکردن چند بار کردن
ما بهش گفتیم میخوای برو عوض کن ولی هر جور دوست داری
یقه اسکی برای شنیون؟؟؟؟!!!! اونم کسی که تا حالا این کارا رو نکرده بود
اصلا این خانم لباس بنفش نداشت همون روز رفته بود خریده بود
ماجرای خانواده ما هم از اینجا شروع شد که مثلا بابام گفته یادتونه خانوم فلانی به شوهرش خیانت میکرد یا فلان آقا اون بنفش پوشیده بود
میدونی اگر همیشه یک حلقه مینداخت انگشت وسط دست راست
اگر همیشه لباس بنفش میپوشید
اگر همیشه با یقه اسکی میمد شنیون میکرد نه با لباس جلو باز
ولی چه معنا داره لباساشو با لباس پسر من ست کنه
اگر همیشه من میگفتم به بچه کوچیکا بیا عروسم ازت عکس بگیرم اونم میپرید میگفت از منم عکس بگیر
بخدا اگر بابای من میدید من لباسامو با پسر 10 ساله همسایمون ست میکنم منو میبرد تيمارستان
ببین من از خدامه که از حسودی باشه
من از خدامه که از بیماری من باشه
من از خدامه که سوتفاهم باشه
چون فکر اینکه به پسر 10 ساله ام کسی نظر داشته باشه خیلی سخت تره
چون فکر اینو کنم که این خانم داره خیانت میکنه خیلی برام سخت
از همه شمام ممنون
من باید تا 12 سالگی خونمو جدا کنم
من فکر میکنم اگر زن همسایمون هرزه نباشه
یک اسکیزو یید که با 6 تا شک الکتریکی حالش میاد سر جاش
متاسفانه حتمی باید بستری بشه
یک کارای دیگه هم کرده که من روم نمیشه حتی اینجا بگم
بدبختی اینکه مادر و پدرم فکر میکنند سالم میگن اون دختر مردم نمیشه چیزی بگیم
خلاصه تا این خانوم به صورت کامل با کسی نبینن باور نمیکنند
در صورتی که این خانوم نمونه ای از دوقطبی که به توهم انجامیده است
اگر الان جلوشو نگیرن و اگر همکاری نکنه و به روانپزشک مراجعه نکنه و و بزور متوسل نشن برای بردن به دکتر فردا باید تو خیابونا بگردیم دنبالش
چرا خانوادهها مواظب دختراشون نیستن
یا اینکه خیلی بی حیاست البته چون چشش به پسر 10 ساله هست حتمی مریضه
دوست عزیز من فکر میکنم بهتر هست در مورد مطالبی که ذهنتون رو درگیر کرده و البته بهتون حق داده میشه با یک روانشناس حضوری صحبت کنید تا ایشون بهتون راهکار بدن که چه جوری با این خانم رفتار کنید. چون ممکنه شما ناخوداگاه در فامیل حرفی بزنید و باعث دردسر برای زندگی شخصی ایشون بشید .
بچه ها پست های خوبی برات نوشتن . اصلا به پست ها توجه نمی کنی و با دنده خودت در جاده در حرکتی - اینجوری فایده نداره و موفق نمیشی .
به نظرم با توجه به نوشته هات و مسئله ای که مطرح کردی ،حتما با یه روانشناس بالینی مراجعه کن . اگه ساختمانت را هم عوض کنی باز در ساختمان دیگه همین مشکل را یه جور دیگه دارین . اصولی حلش کنید . نه چکشی .
تاپیک هات را دیدم ، در این زمینه ( وسواس ) قبلا تاپیکی داشتی - حتما حضوری مراجعه داشته باش . به نظرم حساسیت زیاد ، وسواس فکری و توسعه فکر در جهت منفی عامل این مسائل میتونه باشه .