افسون عزيز متاسفانه اشكال شما اينه كه رفتي رو پله مقايسه وايسادي و پايين بياي هم نيستي .
خانم عزيز و خوب خواهشا يه كم از اين لاك مقايسه ات بيرون بيا ، به خدا زنهايي رو مي شناسم كه نه افتاب ديده بودشون نه مهتاب ، پاك و معصوم و هميشه آرزوي داشتن همسري چون همسر شما رو داشتن ، اما ازدواج كردن كه نوكر دست به سينه شوهرشون باشن ، ازدواج كردن كه صبح تا شب زير دست و پايه بيرحمانه همسرشون له بشن و جيك نزنن ، ازدواج كردن كه آرزويه يه عمر دوست داشتن و به دل داشته باشن . ؟؟؟ نه عزيزم اونا واسه اين ازدواج نكردن !!! به خدا داشتن يه همسر خوب و زن دوست و خانواده دوست بزرگترين نعمته كه شما داريد و داريد يه كم كوتاهي مي كنيد . بذار يه مثال برات بزنم ( من جنبه زيبايي رو براتون مثال ميزنم )
، همسر من بسيار تا بسيار زيباست ، اينطور بهت بگم كه يكي از داوطلب هاي نقش يوسف در سريال يوسف پيامبر بود . خوب ! اونوقت ازدواج من با اين اقا كه آرزوي هر دختري بود ، تا يه مدت تبديل شده بود به يه كابوس ، هنوز بعد ازدواجمون چشمايه خيلي از دخترها به دنبالش بود . اين موضوع خيلي عذابم ميداد ، جرات قدم زدن تو خيابونو با هم نداشتيم ، اما يه مدت كه گذشت ، اين موضوع برام قابل قبول شد و من پذيرفتم كه بايد زندگي رو در كنار مردي تجربه كنم ، كه از زيبايي و متانت چيزي كم نداره و در عين حال چشمايه زيادي هم به دنبالشه ، بعد كه من با اين موضوع كنار اومدم ، ديدم همه چيز شكل مطلوبي به خودش گرفت و همه چيز عادي شد . پس ببين دوست من گاهي اوقات عكس اين قضييه هم مي تونه خيلي عذاب آور باشه . درسته كه موضوع من و شما كمي برعكسه اما من با ايم موضوع كنار اومدم ، و مطمئنم شما هم مي تونيد