نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام - قصد اسپم کردن ندارم. ولی من متنهاتونو میبینم، نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم!
خیلی خیلی خوبه سادگی، بی الایشی، حجاب.... واقعا از نظر من خیلی عالیه....
در کنارش ایشالا نگاهها نگاه قشنگی بشه، ذهنها زیبا بشن، طرز تفکراتمون با کلاس بشن، نگرش خوبی داشته باشیم، روز به روز فضیلتهای اخلاقی جدیدی یاد بگیریم، در کنارش مرد و زن حجاب رو هم رعایت کنن، دیگه فک کنم بحث بسته بشه....
حجاب حس عزت نفس و امنیت می دهد
حجاب، امنیت خاطر و آرامشی ایجاد می کند که با خودنمایی هرگز بدست نمی آید
حجاب عامل تحکیم خانواده و کاهش آسیب های اجتماعی
منم اعتقاد دارم پوشش و آرایش های عجیب و غریبی که الان در جامعه می بینیم هم به خانواده ها آسیب می زنه و هم به خودشون . با این وضعیت خدا به دادمون برسه .
آدم جرات نمی کنه هم خودش بیرون بره و هم شوهرش را بیرون بفرسته .:311:
این موارد و گفتن این مسائل خیلی آموزنده هست و باعث تفکر میشه .:323:
4 نوع حجاب که در قرآن به آن اشاره شده هست :
۱. حجاب و عفاف در پوشش
۲. حجاب و عفاف در گفتار
۳. حجاب در رفتار
۴. حجاب در پندار
حجاب د ر پندار یعنی مواظب فکرمون باشیم چون فکر به قلب نفوذ می کند و برآیند فکر و قلب در عمل انسان پدیدار می شود .
مردی که در ذهنش به نامحرم فکر می کند - زنی که در فکرش نامحرم را جولان می دهد ..همه و همه یه روز در در عمل نمایان می شود و چقدر زندگی ها اینجوری آسیب دیده از چیزی که فکرش را نمی کردیم .حجاب در پندار کمک می کنه چجوری در احساسات و افکارمون مدیریت داشته باشیم .
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمودند:
بهترين زنان شما، زني است که براي شوهرش آرايش و خودنمايي کند، اما خود را از نامحرمان بپوشاند.(بحارالانوار، ج 103، ص 235)
چندتا نکته در مورد حجاب میگم که برداشت و نظر من به عنوان یک مرد طی سالها زندگی توی این جامعه ست؛
۱-دختر یا زنی که قلبا به حجاب ایمان داره و با یه اعتقاد قلبی و درونی حجاب کامل رو حالا از هر نوعش انتخاب میکنه کاملا مشخصه و یه انرژی معصومانه (یا نجیب یه کلمه ای از این جنس)خاصی دارن که قلب انسان متوجه این معصومیت میشه.
۲-شاید کسی که بدحجابی یا بی حجابی رو برای اینکه از دوستاش کم نیاره، یا جذاب تر و به روز تر بنظر برسه انتخاب کنه. ولی اعتبار این جذابیت بسیار کم و کوتاه مدته و درنهایت این حجاب هست که مثل سایر صفتهای اخلاقی ماندگار و زیباست و تاریخ مصرف نداره.
۳- با توجه به تجربه تغییرات حجاب در کشور خودمون از دهه شصت تا حالا، اونایی که توی کار طراح مد هستند یا کسانی که سعی میکنن آخرین مدلهای کم حجابی رو انتخاب کنند، ناخودآگاه برای انتخاب این مدل خودشون رو با مدل محجبه تر قبل از خودشون مقایسه میکنن وزیبایی مورد نظرشون رو توی این مقایسه پیدا میکنند. بنابراین خانمهایی که حجاب پوشیده تری دارن خواسته یا ناخواسته تاثیر زیادی روی لباس سایرین دارند.
۴- طبق مطالعاتی که من انجام دادم، زنان آزاد پوشش حجاب کاملتری داشتند تا کسانی که کنیز بودند.شاید به دلیل میزان اراده زنان آزاد بوده و دلایل دیگه ای هم داشته.
۵-فساد مالی و اخلاقی حاکمان و بدعتها و بدحجابی های جامعه با هم به صورت موازی رشد میکنن و جالب اینکه هر دو گروه همیشه منتقد هم هستند
پ.ن: البته من به شخصه نظر مثبتی نسبت به کسانی که توی خیابون به زور دیگران رو وادار به پوشش و حجاب میکنند ندارم هم توهین آمیزه و هم امر به معروفی که در اون جنجال بوجود بیاد نه انسانیه نه موثر