-
نازی عزیز سلام
ببخش اگه جایی رو گنگ نوشته باشم
اول بگم گاهی یه مسعله تو یه شرایط خاص بهتر قابل درک تا تو یه شرایط دیگه
قبلش بگم که ما آدم ها از ابهام می ترسیم خیلی از ما آدم ها به خودمون اعتماد نداریم به توانایی ها و قدرتمون، در مورد توجهی که به اون خانم میشه بزار یه مثال بزنم بهت، چون تو این مثال شرایط واضح تر، تو ورزش های رزمی خشن مثل بوکس بوکسورهای حرفه ای خشن خیلی از هم باشگاهی ها بهشون توجه و ابراز ستایش می کنند، علت اصلیش ترس و عدم اعتماد اون افراد به خودشون ، میخان با رفاقت اگه اتفاقی افتاد یا حتی با این ها مبارزه کردن حاشیه امن داشته باشن ولی این توجهی که ریشه اش از ترس از نداشته ها و از بی اعتمادی به خویشتن نه تنها باعث میشه خودشون هم پیشرفت نکنن(همه باهاشون شُل تمرین کنند) بلکه اون حرفه ای ها رو هم بد عادت می کنند جلوتر بیشتر بهت میگم. این ترس از ابهام آدم ها و عدم اعتماد به خود تو آدم ها باعث میشه یه سری افراد شارلاتان سواستفاده کنن، مثلا هیتلر همیشه می گفت با قطعیت شعار و وعده بده، نتونستی عملی کنی وعده بزرگ تر بده، چون این قطعیت ابهام و ترس پیروان رو می ریزه، زیاد از این توجه ها حسرت نخور چون تو موقعیت واقعی به لعنت خدا هم نمی ارزه، پسری که از ابهام، آینده و مشکلات می ترسه، به خودش اعتماد نداره میره سراغ دختر پولدار، که بلکه پولش بهش نداشته هاش رو بده، بهش احساس آرامش بده، چقدر میشه رو عشقش حساب کرد!؟
تمرکز کن رو کارهایی که می تونی بکنی، تمرکز نکن رو چیزهایی که نمیشه تغییر داد، بپذیر که نمیشه تغییرش داشت، انرژیت رو بزار رو کارهای شدنی، رو داشته هات تمرکز کن، خدا می دونه آدم هایی رو می شناسم که ثروت یا موقعیت کاری بالایی ندارن ولی به قدری از نظر شخصیتی پر مایه اند که همه آدم ها بهشون احترام می زارن، حتی اگه با آدم ناتو طرف بشن انقدر آگاه و قوی اند که می دونن چجوری برخورد کنند. ثروت احترام میاره ولی احترامی ک شخصیت پرمایه میاره خیلی عمیق تر
من تو آشناهام 2 تا دختر می شناسم یکیشون به قدری خوشتیپ که نگم برات، چهره اش معمولی ولی لباس پوشیدنش ورزش کردنش خارق العاده اش کرده، دلم میخاد فقط نگاش کنم، اصلا مست میشم از دیدنش، انقدر که جذاب
یه دختر دیگه هست اونم چهره اش معمولی ولی خیلی باوقار و خانومه ، من یاد خانم هدیه تهرانی میندازه، انقدر این دختر ناز، حتی حرف زدنش ، حرکاتش پر از زیبایی و شکوهه
تو جوامعی که تبعیض جنسیتی هست گاهی زنان سرخورده میشن تو رقابت بعضی هاشون برای بالا رفتن میرن سراغ راه هایی که جنس غالب نتونه باهاشون رقابت کنه توش مثل عشوه ، اکثرا از این روش آدم هایی استفاده می کنند که خالی اند، میخان برن بالا ولی سواد و جایگاهش رو ندارن
در آخر بهت بگم کسی که مدیر یه مجموعه میشه اگه تیز باشه از تمام اتفاقات باخبر میشه، جایگاه مدیریت باعث میشه بهش خبرها رو برسونن، من آدم خاکی ای هستم، در حدی که با آبدارچی هم صبحانه میخورم و بارها ازم خواسته بودن که سلسله مراتب رو رعایت کنم، من تو یه جایی مدیر شدم(من آقا هستم )یکی از این دخترا به پست من خورد به قدری افاده ای ، پر رو و کارنابلد بود فکر می کرد من مدیر جلبکی ام! خلاصه 2 بار با من غیرحرفه ای و ناشیانه حرف زد، من اغماض کردم. بار سوم تو جلسه بهش گفتم کودن این چه طرز حرف زدنه، شعور نداری که حتی با بچه 5 ساله اینجوری حرف نمی زنن، اخراجش کردم حتی یک نفر از کسایی که همیشه قربون صدقه ش می رفتن و با من هم شوخی داشتن جرات نکردن انگشت بلند کنن، بالاخره کسی که پرواز بلد نباشه و به شاخه ها تکیه کنه سقوط می کنه
موفق باشی
-
سلام دوستان عزیز
ممنون از پاسخ تک تک دوستان
خانوم میشل اینکه میفرمایید موضوعات بی ربط رو به هم ربط میدم بگم که واقعا این طور نیست و من به خاطر این تبعیض ها ضربه و آسیب دیدم.
من اول مسئله ازدواج برام سوال بود که واقعا چرا برای من اتفاق نمی افته و باورتون میشه من یه دوستی داشتم که نظرش این بود که من خیلی دختر خوبی هستم و خیلی با من اوکی بود ولی همین دوستم خواستگاری خیلی از بچه ها هم کلاسیمون رفت در حالی که بعضیاشون رو اصلا نمی شناخت ولی چون من بچه ی پایین شهر بودم اصلا این کار رو نکرد.
ولی کلا از قضیه ازدواج هم بگذریم
من سرکار هم واقعا سر این تبعیض ها دارم نادیده گرفته میشم و این مسئله واقعا منو ضعیف کرده.
یعنی شما باورتون نمیشه من مریض شدم و اون دختر پولداره هم مریض شد مدیر من تمام تلاشش رو کرد که به ایشون کمک کنه ولی من رو اصلا.
یا تو خیلی مسائل دیگه
کلا من به این حالت رسیدم که کلا تمام کارهای بدی که در حقم شده رو هر روز مرور میکنم و غصه میخورم و گریه میکنم
-
من افرادی را می شناسم نه چهره زیبایی دارن ( در نظر عموم ) و نه پول زیادی . که هم ازدواج کردند و هم از نظر شغلی فرد قوی ای هستند .می تونی در تاریخ سرچ کنی و یا در شهر ببینی .
مشکل شاید تو مقایسه گری و کمال گرایی باشه . تو کار و تخصص قوی باشی خودت الگوی اون جمع میشی و همه بهت نیاز پیدا می کنند .
الان شرایط اقتصادی و مشکلات جای خودش . ولی دختر و پسر تو این عصر که داریم می بینیم به خاطر کمال گرایی ها و مقایسه ها تو ازدواج ،دنبال مورد آنچانی هستند ، که باید بدانند همچین موردی وجود نداره .
به اطرافت توجه نکن اینقدر .به خودت تمرکز کن . به آینده و ازدواج هم همین نگاه را داشته باش .
-
کاملا درکت می کنم متاسفانه چند سالیه پول خیلی نقشش پررنگ شده
فعلا باید شاکر باشی که دچار دام آدمهایی نشدی که به خاطر کارمندی زن باهاش ازدواج می کنند و اون دختر مظلوم از همه جا بی خبر ..... ( مثل خودم و خواهرم و....)