RE: یک دختر در زندگی مشترک از چه چیز خود می گذرد؟
سورنا جان من با نوع سئوال و طرح آن مشكل دارم .
قرار نيست در يك ازدواج ترازو با خود حمل كنيم تا ببينيم چه چيزي مي گيريم و چه چيزي مي دهيم .و يا دائم به ترازو نگاه كنم كه كفه كدام طرف سنگين تر و يا سبك تر است . كافي است در اين راه من درست باشم و طرف مقابل هم همين تصميم را داشته باشد . يا من به عنوان فرد قبول دارم كه پا در راهي بگذارم كه تمام منافع و مشكلات آن را با ديگري سهيم شوم و يا خير ؟( رعايت معيارهاي اوليه )
در صورت ترديد كه اصلا نبايد اين كار را انجام بدهم و اگر هم قبول كردم كه زندگي ام را با تمام كمي و كاستي هايش با يك آقايي شريك شوم . ديگر فاتحه داستان مال من و مال تو و خانه من و خانه تو و توقع و ... خوانده است .
يك سري مسائل در اين زندگي مشترك است اما يك سري از مسائل هم فردي است مثل علائق شخصي بنده و يا طرف مقابل من .
اينجاست كه بحث حريم ها پيش مي آيد . آقا دلش مي خواهد و دوست دارد فوتبال نگاه كند و مثلا بنده از فوتبال خوشم نمي آيد . ايشان بايد به علاقه خودشان بپردازند و بنده هم مثلا در آن زمان به كتاب خواند ن و يا به تالار آمدن خودم مي پردازم .
حالا بحث پيش مي آيد دامنه اين علائق تا كجا مي تواند باشد تا جايي كه مخل آسايش و آرامش هم نباشيم و صدمه ايي هم متوجه كانون خانواده نباشد ( مثلا اگر آقا مي خواهد با دوستان ش برود ترياك بكشد و يا خانم بازي و يا خانم مي خواهد برود فالگير و رمال و ... ) كه دامنه علائق اينگونه افراد قطعا سالم نيست پس بحث ما روي اين افراد نيست . ما داريم در مورد زندگي هاي سالم صحبت مي كنيم .
ما قرار است در كنار هم تنها زندگي كنيم و البته با يك سري اهداف مشترك مثل داشتن خانه - ماشين - بچه و..... و يك سري هم اهداف فردي داريم مثل ادامه تحصيل و..... كه اهداف فردي هم قطعا نبايد مخل آسايش و ارامش زندگي باشد .
قرار نيست در يك زندگي مشترك نه مرد از چيزي بگذرد و نه زن . اين دو نفر قرار است كنار هم بدون جنگ اعصاب زندگي كنند . جايي كه بحث ما به من و تو تفكيك شود و بحث توقع پيش بيايد و به اصطلاح بشود "مال من - مال تو ، كار من - كار تو ، خانه ي من - خانه ي تو ، براي من - براي تو " از آن استخراج شود دقيقا اين سئوال شما هم معنا مي يابد و كاملا هم سئوال به جا و درستي خواهد بود اما تا قبل از آن اهداف ازدواج چيزي به غير از تفكيك ها و توقعات بي جا و .... است . اصلا اگر وارد بحث توقع و تفكيك ها و به نوعي چيزي را در گرو چيز ديگر قرار دادن با مفاهيم ابتدايي ازدواج مقاير است .
مختصر ميگم از هر چيزي كه به زندگي و همسرش و هر چيزي كه براي هردوشون مهمه لطمه ميزنه!!
با همه حرفهای شاد عزیز موافق صد در صدم ... شاد عزیز حرف دل من را زد...
با همه حرفهای شاد عزیز موافق صد در صدم ...
گرامیان فکر نمیکنید تاپیک واسه چند ماهه پیشه؟! :300:
سلام:
مثل من گرامی..
حق با شماست....والا من که مال قبلی رو نگگاه کردم دیدم 6 اردیبهشت هست مطلب نوشتم....جالبه خودم تو قسمت طرز استفاده از تالار این نکته رو به همه گوشزد کردم....!!!!
ولی عجب حیف به نظرم بحث جالبی بوده اون موقع نصفه ول شده.....
ولی حق با شماست...