اون اصلا گردن نمیگیره ک معتاده منم از طریق ینفره دیگه شنیدم و کلا توخونه اروم و مرموزه تا خودشو لو نده و ممکنه منو بازی بده
نمایش نسخه قابل چاپ
اون اصلا گردن نمیگیره ک معتاده منم از طریق ینفره دیگه شنیدم و کلا توخونه اروم و مرموزه تا خودشو لو نده و ممکنه منو بازی بده
امیدوارم خدا به زودی زود حل مشکل کند از شما
میتوانید خودتان بروید روانپزشک بخاطر همسرتان و دارو بگیرید بیایید حل کنید تو شربت بهشون بدید ?
این یک بیماریه که گفتن از کودکی و ربط به اغوش و شیر دهی مادر داره
سلام بر همراهان عزیز
ما در فضای مجازی بهیچ عنوان اجازه نداریم انجام برخی رفتارها رو در مواردی حساس به دیگران توصیه کنیم.
لازمه ی دارو درمانی این هست فرد نیازمند به کمک، با درمانگر خودش مستقیماً ارتباط داشته باشه و شرایط ایشان کاملا بررسی شده و متخصص آنچه که صلاح میدانند تجویز کنن.
بهمین علت لطفا در راهنمایی های خودتون دقت داشته باشید .:72:
سحر خانوم یه نگاه دیگه به پست من داشته باشید
نوشتم پیش روانپزشک خانوم ایشون مراجعه کنند و بعد مورد درمان قرار بگیرند
یه قرص ضد اضطراب که دکتر شاید برای ایشون تجویز کنه که انقدر ترس نداره
حالا یه داستان در مورد خودم بگم
من وقتی حالم بد شد و به روانپزشک مراجعه کردم با وجود مخالفت خودم یک چهارم یک قرص ضد افسردگی رو تجویز کرده بود و گفت برای یه مدت کوتاه مصرف کن
که من نخوردم و کارم روزی به چند قرص و حواشی ان کشید
کاش اون قرص مصرف میکردم برای یه مدت کوتاه
قطعا روانپزشک اگر لازم باشه بیمارشون ببینند حتمی این کار انجام میدهند
نگران این اقا نباشید
بله، بانو خادم رضا من هم دقیقا با توجه به نوشته شما تذکر دادم. ↓
......................
هر دارویی با توجه به شرایط جسمی افراد قابل تجویز هست حتی یک قرص سرماخوردگی ساده و بردن شرح حال بیمار بجای حضور ایشان یا گرفتن دارو هر دو اشتباه هست و عواقب خطرناکی برای سلامتی فرد در پی دارد.
از طرفی شرایط فرد به فرد متفاوت هست .
خانوم استارتر قبلا راهنمایی شدند که باید مراجعه حضوری داشته باشن و همچنین همسر ایشان هم با مراجعه حضوری انشالله بهبود پیدا خواهند کرد.
:72:
ممنونم از همگی ینفرم بود که می گفت دعا بگیر اما من به شخصه اصلا به این کارهای خودسرانه اعتقادی ندارم و فکر می کنم هر کسی خودش باید بخواد اجباری نمیشه منم خیلی باهاش صحبت کردم تا درست رفتار کنه نتیجش شده یه مرد مرموز و اروم کنارم اما دور از من کارهایی میکنه که به عقل جن هم نمیرسه. الان مشکل شوهرم تنوع طلبی و مصرف حشیش هست که خودش اصلا گردن نگرفته ومن از علائم و شواهد متوجه شدم و بینهایت باهم سرد شدیمو کاملا از چشمم افتاده بنظرتون قابل اصلاح هست یا این دندون خرابو بندازم دور
سلام بر شما
خانم نیلسا شما به متخصص مراجعه کردین؟
_ اگر بله ، تا به اینجای کار چطور بوده؟
_ اگر نه پس چطور میخواین برای نجات این رابطه تلاش کنین، مواردی که برای خودتون مطرح هست رو غلبه کرده و بهبود ببخشین و همچنین تصمیم درستی بگیرین؟
این تاپیک ها مفید هستن و میتونن خیلیها رو کمک کنن. اما بخاطر داشته باشین همه ی موارد بصورت مجازی قابل پیگیری و درمان نیستن.
شما اگر خودتون از نظر شخصی اون چند موردی رو که نام بردین کنترل کرده و بتونین بهشون غلبه کنین اون زمان هست که میتونین رابطه رو مدیریت کنین و هر تلاشی از دست شما بر میاد انجام بدین، در صورتی که تلاش های شما بی ثمر باشه خیلی راحت میتونین تصمیمات درست و محکمی بگیرین.
نیاز دارین از این استصیال خارج بشین و همچنین در قبال فرزندتون و محیط رشدش مسئولیت پذیر تر از قبل ظاهر بشین، لطفا شروع کنین.
چه بیماری هست یکم توضیح میدید
- - - Updated - - -
ممنونم سحر بهاری عزیزم
من خودم مشاوره های زیادی گرفتم و سردرگم تر شدم بهش فرصت دوباره دادم ولی باز هم پیامک از طرف یک دختر دیگر بهش دیدم یعنی این بایک نفر نیست و باافرد زیادی رابطه داره خودمم ناامید شدم دیگه فکر نمی کنم درست بشه اما بشدت واهمه دارم از پشیمانی از تنهایی و بی پولی
ممنونم سحر بهاری عزیزم
من خودم مشاوره های زیادی گرفتم و سردرگم تر شدم بهش فرصت دوباره دادم ولی باز هم پیامک از طرف یک دختر دیگر بهش دیدم یعنی این بایک نفر نیست و باافرد زیادی رابطه داره خودمم ناامید شدم دیگه فکر نمی کنم درست بشه اما بشدت واهمه دارم از پشیمانی از تنهایی و بی پولی
مثلا اشاره کردین؛
من مهر طلبم _ دوست دارم بمن توجه کنن _ اعتماد بنفسم پایینه _ کمال گرام_ شخصیت تأثیر پذیری دارم و ...
خب این مشاوره هایی که گرفتین چقدر برای شما در این زمینه ها مفید بوده؟
ببینین نظر من این هست، نمیشه با این ها شما منتظر تحولی در زندگی مشترک و یا گرفتن تصمیم درستی باشین. من بشما میگم که سعی کنین اینمواردی رو که درباره ی خودتون مطرح هست رو بهش متوجه باشین و سپس تأثیر این تغییر رو در زندگی خودتون ارزیابی کنین.
زمانی مشاوره برای شما سودمند هست که شما ضعف ها و عیوب احتمالی رو درباره ی خودتون برطرف کنین و بتونین با منِ جدیدی که متولد میشه تغییراتی ایجاد کنین، تلاش کنین و سپس نتیجه هر چه بود تصمیماتتون متکی بر نظرات دیگران نباشه بلکه یک منِ قوی،آگاه و با اراده پشت این تصمیمات قرار گرفته باشه.
ازحضور یک ( روانشناس ) بهره ببرید.