RE: فکر نمیکردم اینقدر پست باشی
اقای سورنا شما اولا تو زندگی من نیستید که اینقدر قاطعانه نظر میدید که هر وقت شوهرم ایرادی گرفته من دادو بیداد کردم تو اون پستم که گذاشتید من نوشتم با خانواد شوهرم مشگل دارم وهیچ انکاری نکردم حتی شوهرم هم باهاشون مشگل داره و ما هر ردو تو رفع این مشگل به هم کمک میکنیم یا پستهارو به دقت نمیخونید ویا اینکه فقط میخواهید یه چیزی بگید در ضمن من همینجا هم تو پستم نوشتم با وجودیکه ببا خانواده شوهرم مشگل دارم و همچنین بچه دارم نمیشیم اما همدیگرو درک میکنیم و به هم دلداری میدیم ما تو این سه سال حتی یه بارم سر هم داد نزدیم ا قرار نیست بیاید اینجا و زندگی و مشگلات خودتونو با دیگران مقایسه کنید اینکه شما میگید درسته که بعضی زنا اونقدر غر میزنن تا مردو از خودشون رد ه میکنن ولی در مورد زندگی من این صحت نداره و درضمن مردا چون ذات تنوع طلبی دارن میخوان اینجور هوس بازیهاشونو با اینکه کمبود داشتیم ماس مالی کنن
مگه ما هیچ کمبودی تو زندگیمون نداریم مگه شما اقایون همه نیازهای مارو براورده میکنید اما ما حتی اگر از نظر جنسی هم تو زندگیمون ارضا نشیم بازهم پایبندیم البته نه همه زنا ولی بیشترشون اینجوری هستن
من فقط یک دلیل میبینم برای این کار شوهرم اونم هوس بازی هیچ تو جیح دیگه ای نداره کارش فقط تنوع طلبی و هوس بازی این تو ذات مرداست هیچ مردی به سکس غیر از زنش نه نمیگه اگرم نه بگه ممکنه به خاطر ترس از لو رفتن و ابرو ریزی باشه نه اینکه دوست نداشته باشه ولی شوهر من از ابروریزیشم نترسید ای کاش همین امتحانو شوهرم با من میکرد اونوقت میدید چقدر نامرده من الان دو روزه دارم دیوونه میشم ازش زده شدم ولی الکی میخندم خودشم شک کرده اخلاقم عوض شده ولی به روی خودش نمیاره حالا اگه همین امتحان و اون میکرد و من جواب مثبت داده بودم امکان نداشت بتونه پنهان کنه و تا الان من صد بار طلاق گرفته بودم
پس یه کمم به ذات و درون خودتون نگاه کنید ببینید چقدر خودخواهید اگر شوهر من از نظر عاطفی باهام مشگل داره خیلی راحت میتونه بیاد بگه چرا همه چیزو میگید اگه از یه غذا خوشتون نیاد اونقدر غر میزنید ولی اینارو نمیگید یا شایدم اصلا چیزی پیدا نمیکنید که بگید
یه جایی خوندم که برای مردا سکس با عشق فرق داره یعنی ممکنه عاشق زنی بشن ولی با یه زن دیگه سکس کنن این برای مردا عادییه و عذاب وجدان نمیگیرن نمیدونم این نوشته چقذر درسته ولی من دورو رمم زندگیهای خیلی زیبا رو دیدم که ادامه هم پیدا کرده اما مرد هوس بازی هم کرده من همچین زندگی رو نمیتونم تحمل کنم اینکه شوهرم عاشقم باشه اما خوب شیطونی هم کرد عیب نداره چرا ایا من اگه این کارو کنم اون به خاطر زندگیش قبول میکنه من نمیتونم شوهرمو قسمت کنم نمیتونم عشقمو تقسیم کنم
کاملا میدونم اگر ادرس میدادم و میگفتم بیا همون لحظه شوهرم میرفت این کار اون مطمئنم از روی کمبود نیست بلکه از روی هوس بازییه چقدر میشه به این زندگی اعتماد کرد چقدرمردی که نتونه اول راه زندگی جلوی هوسشو بگیره
مارال عزیز، همیشه با خوندن پستهای شما از اینکه میدیدم با تمام مشکلاتی که دارین همسرتون پشت شماس خوشحال میشدم، اما امروز با خوندن پستتون فقط یک چیز به ذهنم رسید «ای کاش این کار رو نمی کردی، ای کاش امتحانش نمی کردی» شاید این حرفی که می زنم درست نیست، اما مواقعی کنجکاوی خوبه که اگه چیزی رو شد که به ضررمون هست، راه جدایی رو بتونیم پیش بگیریم، اما وقتی که نمیخوایم از همسرمون جدا بشیم چرا باید دستی دستی آرامش خودمون رو به هم بزنیم؟ حالا میخوای چی کار کنی؟
من با این موافق نیستم که علت خیانت همسر شما، کم کاری شماس، این توجیه خوبیه، من هیچ مرد یا هیچ زنی رو ندیدم که دلیل خیانتش چیزی جز این باشه، ما همه مسئول کارهای خودمون هستیم، در واقع کسی که خیانتکاره، در درجه اول به خودش و شخصیت خودش خیانت میکنه، خودش رو بی ارزش میکنه، فقط همین و اطرافیانش به خاطر علاقه ای که به اون شخص دارن، آسیب می بینن و ناراحت میشن. اتفاقا همین دیشب توی خونه ما بحث سر خیانت بود، حرفای جالبی زده شد، چون به تعداد مساوی زن و مرد بودن و هر کدوم هم نظرات جالبی میدادن، یکی از آقایون در مورد خیانت گفت، «هرکسی یک قیمتی داره، دقیقا مثل رشوه میمونه، افرادی که سریع خیانت میکنن قیمت پایینتری نسبت به سایر افراد دارن، یعنی در واقع شخصیتشون رو به حراج گذاشتن..» در واقع شرایط به طور مساویه، همه ما به یه اندازه در معرض خیانت به شخصیت خودمون قرار میگیریم، اما بسته به قیمتی که داریم عمل می کنیم...
شاید جای این حرفا اینجا نبود ولی احساس کردم گفتنش خالی از لطف نیست. عزیزم در مقابل چیزی که شما دیدی من یه شمه کوچیک از همسرم دیدم، من هم خیلی ناراحت شدم، البته من به دنبالش نبودم یه دفعه همه چی رو شد، میدونم خیلی سختی داری می کشی، اما به نظر من باید یه طوری به همسرت بفهمونی، مستقیم بهش نگو اما طوری صحبت کن که بفهمه هیچ چیزی پنهون نمی مونه و امکان داره علاقه شما رو از دست بده...
:72:
مارال عزیزم سلام
خانومی درسته که شنیدن یه سری واقعیت ها سخته ولی ما رو بیدار می کنه به جای اینکه به شوهرت ب ه چشم یه خیانتکار نگاه کنی سعی کن ببینی چیکار کردی که اون از وضعیت فعلیش ناراضیه
من ابدا تو رو مقصر نمی دونم ولی عزیزم وقتی همه ی فکر و ذکرت می شه بچه و حرفای بی پایه اساسه مادر شوهرت با عث می شه یکم از شوهرتو زندگیت غافل بشی
با خودت صادق باش عزیزم هیچ کدوم از ما خوبه مطلق نیستیم ببین چی داره شوهرتو کلافه می کنه چرا از این اتفاق برای برطرف کردن نقص های خودت استفاده نمی کنی
من نمی گم تو مقصری به هیچ عنوان ولی واقعا شاید رقتاری هست که داره همسرتو آزار می ده
تو تغییر کن می بینی که چقدر همسرت بیشتر به سمتت می یاد
امیدوارم از حرفای من ناراحت نشده باشی خانومی
سلام عزیزم به نظر من باید همین حالا قبل از اینکه اون بفهمه کار خودت بوده (با توجه به تغییر رفتارت) باهاش دوباره ارتباط برقرار کن و قرار بذار و برو و یه جایی مثل تو خیابون و خودت سر قرار وایستا بیاد و بفهمه و خجالت بکشه و یه درس عبرت اساسی بشه واسش.خوب اگه شیطنت بوده نباید بیاد درسته ؟ اونوقت با خیال راحت بر می گردی سر خونه زندگیت اما اگه بیاد این دیگه چشم پوشی نداره . من اصلاً موافق نیستم که با پنهان کاری خودت رو عذاب بدی و بگی نباید این کارو می کردم تقصیر خودم بود چون حتی اگه شما خودت اینکار رو نمی کردی جامعه اونقدر کثیف هست که کس دیگه ای یه همچین پیشنهادی به شوهرت بده اونوقت چی ؟ نباید بتونه مقاومت کنه ؟ پس با خودت رو راست باش و همین حالا تکلیف خودت و اونو با این مسئله روشن کن .به نظر من خیانت بخشیدنی نیست . حتی اگه عاشق زنت باشی ولی دددللللتتتت یکمی بخواد با یکی دیگه رابطه داشته باشه.
وای دوستان تورو خدا بیشتر از این مارالو حساس نکنین.
عزیزم من با نظره شاد کاملا موافقم چرا با یه کنجکاوی بی مورد داری خودتو عذاب میدی سعی کن آرامشه خودتو حفظ کنی بعد از چند وقت که آروم شدی اون موقع با یه سیاسته زنونه مثلا پیش کشیدن این بحث که اگه مردی اینجور برخورد کنه و ... نظره شوهرتو جویا شو سعی کن تو یه جمع زن و شوهری که مثلا همه باید نظر بدن این بحثو شروع کنی و نظره همرو جویا بشی هم خانما هم آقایون ولی اصلا به روی خودت نیار که چیزی میدونی ولی خودتم نظرتو بگو و بزار شوهرت بفهمه که برخوردت راجب همچین جریانی چی میتونه باشه . مطمئن باش مردا خیلی باهوشن شوهرت خودش دستش میاد که جریان چیه و شما غیر مستقیم و برای حفظ حرمتها اینجور مطرح کردین و شرمنده میشه . بعد از اونم دیگه در موردش صحبت نکنین و با یه گذشت همه چیزو فراموش کنین.
یا حق
مارال خوبم بدترین کاری رو که می تونستی بکنی کردی عزیزم. اشتباهتو ادامه نده. من کاملا با شاد و نفس و بلوم موافقم.
مارال جان نوشته بودی: ای کاش همین امتحانو شوهرم با من میکرد اونوقت میدید چقدر نامرده
عزیزم ما خانم ها باید قبول کنیم که مردها متفاوت از ما زنها هستند طبیعتا همین وفاداری و فداکاری زنها علت اصلی پابرجا موندن کانون خانوادست.
مردان بیشتر طالب قدرت،موفقیت و رابطه ی جنسی هستند و زنان طالب رابطه،ثبات و عشق هستند.این یه واقعیت و طبیعت زن و مرداست.
نمیخوام رفتارهای غیر اخلاقی خیلی از آقایون رو توجیه کنم ولی زن ها باید با شیوه های خاص کاری کنند که شوهرشون وفادار بمونه یعنی نتونه فکر خیانت رو بکنه ،نه از روی ترس و.. بلکه از روی عشق زیاد...
حالا اگر یه زن سعیشو کرد و نتیجه نگرفت یا اون مرد مریضه روحیه یا واقعا اشتباه کرده(نه همیشه مثلا یه بار) .
عزیزم اگر دیدی که باز این اشتباه رو کرد واقعا باهاش برخورد کرد.
اگر میتونی چند روز ازش دور شو،حالا هر جایی که میتونی به بهانه ای بری،سفربا دوست ، خونه ی اقوام،دوست یا ...
این دوری چند روزه از شوهرت باعث میشه بهتر فکر کنی و خودت دو دو تا چهار تا کنی بین خوبیهاش و اشتباهش
نظرت چیه؟
سلام مارال
شاید این جوابم تلخ باشه ولی مهم هست.
اینكه به فكر مرد و زنی می رسه كه چنین به درون لایه های فكری و ذهنی همسرش فرو رود و بعد از آن دست به اقدام بزند و شرایط مناسبی برای ارتكاب فراهم آورد ،آن هم پس از ازدواج (كه شرایط اعتماد به وجود آمده)، نشان دهنده یك مشكل اساسی در فرد هست. و اتفاقا شما اكنون تاوان همین اشتباه را پس می دهید.
برای هر جرمی فقط نیت كافی نیست. گاهی تحریك زمینه ها شرایط را فراهم می آورد.
ممكن است فردی به فكر این نباشد كه 100 میلیارد را اختلاس كند. اما اگر شرایط برایش مهیا باشد ممكن است وسوسه شود و به ذهنش خطور كند. انسانها همه بالقوه می توانند خطا كار باشند.
شما با فراهم آوردن وسوسه ای سعی كردید بخشی از وجود همسرتان كه درونش خفته بوده است بیدار كنید. و این خیلی خطرناك هست.
شاید فكر كردید با حضرت یوسف ازدواج كرده اید.
حتی حضرت یوسف می فرماید: اگر خواست خدا نبود هر آینه من مرتكب خطا می شدم.
دقت كن من نمی خواهم از كار اشتباه همسرتان دفاع كنم. می خواهم به شما سهم خودتون را در این مشكل یادآور شوم.
اگر بخواهند در شهر مست گیرند.
هر آنچه كه هست باید گیرند.
و البته اینكه چرا چنین فكر امتحان كردن به ذهنتان آمده است خود مقوله ای جداست. اما اگر این فكر ریشه در شخصیت شما (مثل پارانویا)داشته باشد،حالا حالا نمی توانید این مسئله را فراموش كنی. و اینگونه متوجه می شوی كه تجسس همیشه یك فعل ناصحیحی هست حتی اگر مفعول این تجسس همسرتان باشد.
یك زن و شوهر به خاطر صمیمت هرگز اجازه ندارند حتی درون كیف یكدیگر را نگاه كنند. مگر اینكه همسرشان اجازه دهد.
همه آدمها یك حریم بسیار خصوصی دارند كه فقط خودشون و خداشون از آن با خبرند.
می دانید اگر این حریمها از بین برود ، سنگ روی سنگ بند نمی شود. هر كس خطاهایی در زندگی دارد كه شاید پیشمان شود و اصلاح شود. اما اگر این خطاها علنی شود حتی اگر اصلاح شود و برگردد ،عوارض این علنی شدن را نمی تواند از بین ببرد.
به نظرم سعی كن این مسئله را از ذهنت به كلی پاك كنی.
اگر چنین تصمیمی را گرفتی به من از طریق پیام خصوص ok بده كه حتی این موضوع را هم پاك كنم.
با تشکر از همه دوستان و مدیر محترم خیلی از پیشنهادای خوبتون متشکرم امروز یه اتفاق خوب افتاد اما نمیدونم ادامه پیدا میکنه یا نه دیروز شوهرم به اون ای دی که من ساخته بودم برای امتحانش اف گذاشته که نمیتونه به زنش خیانت کنه و اگر بخواد میتونه دوستای اینترنتی باشن با هم نمیدونم با این موضوع باید خوشحال بشم یا ناراحت چون بازم تمایل به صحبت داشته حالا چی فکر کرده رابطه جنسی رو لغوش کرده منم اف گذاشتم و اصرار کردم برای رابطه حضوری حالا منتظرم ببینم به این افم چه جوابی میده نظر شما چییه
مارال جان بهترین جواب رو اقای مدیر دادن. خوندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟