RE: خانوم ها و دختران همدردی..!!
سلام جناب نقاب من با اون مشخصاتی که گفتید موافقم فقط مهریه خیلی پایین نباشه.
من خصوصیات زیر رو مد نظر دارم:
پاک و صادق و با ایمان باشه.
اخلاق خوبی داشته باشه. (شاد واجتماعی و منعطف و منطقی باشه).
جنم کار کردن داشته باشه یعنی در حدی که بتونه گلیم خودشو از آب بکشه بیرون!!!(منظورم اینه که بتونم بهش تکیه کنم نه اینکه مدام دلم شور اجاره عقب افتاده رو بزنه) همون مسئولیت پذیری.
در زندگی واقعا دوستم داشته باشه یعنی تنها مرد زندگی من اون باشه و تنها زن زندگی اون من باشم!!!
اهداف مشترک داشته باشیم تا بتونیم به هم کمک کنیم که زندگی رو با هم بسازیم (حمایت یکدیگر).
به فکر پیشرفت باشه.
از نظر خانواده ها هم سطح باشیم .
ظاهر(حداقل) در حد معمولی باشه.
بتونه یه عروسی در حد خوب بگیره.
لطفا سیگار هرگز!!!!!! (شاید نظرم به نظرتون پاستوریزه بیاد اما واقعا واسم مهمه)
اگه تحصیلاتم داشت که چه بهتراگه نداشت قدرت درکش بالا و آدم با فرهنگی باشه با اینکه تحصیلات واسم مهمه اگه تمام مواردی که گفتم داشت عیبی نداره چون گل بی عیب خداست شایدم خودم کمکش کردم که درس بخونه!!!!!.
ترجیح میدم خودش منو انتخاب کنه نه خانوادش. یعنی قبل از خواستگاری منو دیده باشه و بدونه داره به خواستگاریه کی میره نه اینکه دفعه اول باشه که منو میبینه!!!
در ضمن به نظر من خونه بزرگ اجاره ای بهتر از خونه 30 متری شخصیه (منظورم از 30 متر بزرگتره نه خیلی بزرگ). حالا ایشاالله خونه هم می خریم چون وقتی زندگی رو خودت میسازی بیشتر قدرشو میدونی.
(به نظر من اینا مشخصات یه آدم با موقعیت معمولیه که من گفتم).
حالا به نظر شما آقایون اینا توقعات زیادیه؟
من قبول می کنم البته به شرطی که بدونم ایشون آدم مسئولیت پذیری هست و می تونم تو زندگی بهش تکیه کنم والبته دوست دارم خودم هم بتونم تکیه گاه خوبی باشم
و سعی ممی کنم برای بدست آوردن همه ی اون چیزها تشویق و کمکش کنم
خانوم مثل من ببینید توقعاتتون زیاد نیست. اما شما چه چیزی رو برای اون فراهم می کنید؟ ضمنا توقعات خودتون رو با توجه به وضعیت فعلی کشور که 25% بیکاری داریم تنظیم کردید؟ اگر قرار باشه که شما در زندگی وارد شید که همسرتون کاری کنه که آب تودلتون تکون نخوره فکر نمی کنید یکی دو سال بعد از ازدواج به شما به چشم یک فرد خودخواه نگاه کنه و شما رو از چیزی که بیشتر از همه می ترسید به سرتون بیاد؟ همون خیانت؟
ببینید بستگی به موقعیت خانوادها وفرهنگ شهرهاشون داره اگر دختر خانومی تو یک خانواده مرفه بزرگ شده باشه که هر ساله جشن تولد انچنانی میگیره و برای خودش ماشین و غیره داره هیچ وقت نمیتونه تو یه خونه 30متری حالا چه مال خودش چه اجاره ای و حقوق کارگری بسازه
اما فرهنگ شهرها من شهر قم مثال میزنم ببنید اینجا اگر پسر بتونه پول در بیاره حتی کم و وسیله نقلیش هم مو تور سیکلت باشه و سوادش هم از دختر کمتر باشه و خونه هم نداشته باشه و دختر خانوم هم یه مقدار از اقا پسر سطح مالیش بیشتر باشه حتما قبول به ازدواج میکنه به شرطی که پسرو از ته دل به دلش بشینه اما درموردمهریه الان مهریه تو قم من دیدم 300 سکه هم بلکم کمتر مهر میندازند
اما خودم خونه و ماشین اصلا برام مهم نیست اگر باشه خیلی خوبه یعنی عالیه ولی نبود هم خیالی نیست مهریه نسبت به دخترای فامیلم کمتر نباشه در امد هم مرد باشه بتونه خرج خونه رو بده هر کاری میخواد داشته باشه باشه فقط غیر عرف نباشه
مینا 22 راست میگه ببینین اقایون شما هرگز نمیتونین تو این بحث به یه نتیجه قطعی برسین و اونو هم فوری به غرور و خودخواهی زنان ربط بدین
هموطور که مینا گفت یکی تو ناز و نعمته اون یکی نیست
دوستان من نباید شرایط و خصوصیات ادما رو بهم تعمیم داد
همینطور باید هدف ادما از ازدواج رو هم در نظر گرفت
به عقیده بنده شرایط مالی طرف باید در حدی باشه که بتونیم با کمک هم در گذران مایحتاج زندگی مشکلی نداشته باشیم
حالا این مایحتاج واسه هر کسی فرق میکنه مثلا از نظر من ماشین جزئ مایحتاج نیست
بقیه چیزا فقط ذر اخلاقیات هست که با هم جور باشیم و از با هم بودن لذت ببریم
واینکه طرف سالم باشه هم از نظر اخلاقی و روحی وهم نداشتن اعتیاد
خیلی ممنون . از تمام دختران و خانوم های محترم همدردی که نظراتشونو دادن تشکر می کنم.
بعضی هاتون نوشته بودید نمی تونید این چیز هارو به غرور و توقع خانوم ها نسبت بدید.
ما آقایون هم قصد توهین به کسی را نداریم فقط معتقدیم با این وضع جامعه و بیکاری و درآمد های کم بهتر که خانوم ها کمی از توقع خود کم کنند و این کار زیاد سختی نیست برای کسی که می خواهد در کنار همسرش زندگی خوبی را شروع کند.
همان گونه که در تاپیک هم مشاهده می شود خیلی از شما ها این توقع را پایین آورید مثل""نازنین غ"" و "شاد عزیز"........
من هم به نوبه خود از شما تشکر می کنم.
sorenaجان حال دیدی خانوم های کم توقع هم پیدا میشن. درسته تعدادشون انگشت شماره ولی هستند.
جناب sorena_armanمن نگفتم که همسرم کاری کنه که من آب تو دلم تکون نخوره و من بشینم و اون بره جون بکنه و من خرج کنم و خوش باشم . ببینید من به عنوان یه دختر هرگز حاضر به ازدواجی نمیشم که شرایط واسم از خونه پدرم بدتر باشه (ببخشید) مگه دیوونم که خودمو بندازم تو هچل!!!
من حتی گفتم که خانه اجاره ای ایرادی نداره ماشین هم نداشت خوب ایرادی نداره (در حالی که من در خانه پدرم این ها رو دارم) اما این طوری هم نباشه که بخوام هی جیبمو بچلونم که اجاره بدم و از فلان چیزی که میخوام واسه دفعه صدم بگذرم چون نمیتونیم تهیه کنیم بالاخره در زندگی باید یکسری امکانات و مرفهات باشه وگرنه آدم دلزده میشه. تازه این در عرف و شرع وظیفه مرده که وسایل زندگی آرامش و آسایش را واسه خانواده تامین کنه و زن حتی میتونه در قبال کار کردن در خانه یا حتی شیر دادن به بچه اش از شوهرش حق شیر بگیره (البته این حرفا پیش پا افتاده شده و مهر مادری زن های ایرانی مانع از این جور کارها میشه).
با اینکه دوست ندارم در مورد زندگی خصوصیم بگم اما برای اینکه روشن بشی میگم تا قضاوت کنی:
من شاغل هستم و اگه خدا بخواد درسم رو هم دارم ادامه میدم. خانواده من کم جمعیت هستند. از نظر ظاهر از خودم راضی هستم. اصلا هم از اینکه برم با این پسر و اون پسر خوش گذرونی و سرگرمی یا . . .خوشم نمیاد و میخوام هر موقع ازدواج کردم با همسرم خوش باشم. من میتونم شرایط زندگی رو طوری واسه همسرم فراهم کنم که زیاد از نظر من دلش شور نزنه منظورم از نظر مدیریت و . . .
فکرمیکنم اخلاقم هم خوبه و آدم منطقی هستم.
در ضمن من تو پست قبلیم فقط به خواسته های خودم توجه نکردم و اگه بخونی نوشتم حمایت یکدیگر. او تنها برای من و من تنها برای او. خانواده های هم سطح (نگفتم خانوادش سطح بالا باشه یا از ما بالاتر). به تحصیلاتم گیر ندادم ( با اینکه خودم دارم) و گفتم خونه هم ایشاالله می خریم.
حالا قضاوت کن.
البته کم نبودند مردهایی که زنان فداکاری داشتند و بعد از اینکه به یه جایی رسیدند رفتن دنبال یه زن جوونتر و. . . به نظر من اینکه مرد به خاطر اینکه زنش در مسائل مادی یا حتی معنوی بهش کمک نمیکنه بره خیانت کنه اصلا دلیل قانع کننده ای نیست. اول باید سعی کنه با همسرش مشکلشو حل کنه (نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنه و از مشکلش فرار کنه) اگه نتونست تکلیف اولی رو معلوم کنه بعد بره سراغ دومی.
اگه یه دختر واسه اینکه با یه پسر خوب ازدواج کنه اینقدر توقعاتشو بیاره پایین به نظر شما چیز کمیه؟ شما فکر میکنید همه دخترا نشستند تا یکی با اسب سفید بیاد سراغشون و اونا تمام خواسته ها و آرزوهاشون رو از اون طلب کنند؟
در ضمن اصلا هم تعداد خانم های کم توقع انگشت شمار نیست بهتره یه کم بهتر به اطرافتون نگاه کنید.
حالا شما آقایون چی دارید که به همسرتون بدید که اینقدر دوست دارید دخترا کم توقع باشن؟
سلام به دوست عزیزم"مثل من"
بنظرم بحث کمی از روال خودش خارج شد. ما آقایون فقط این را می گوییم ""دختری که خودش در خانه پدر و مادرش زندگی می کند و در آمدی هم ندارد و خرجش را هم پدرش می دهد و حتی از خود چیزی ندارد.... نباید توقع داشته باشد که همسر آینده اش خانه و ماشین و درآمد عالی داشته باشد و بتواند مهریه بالا را بپردازد.
حرف ما این است.
نه من قبول ندارم حرفتون رو اقای نقاب . نباید می نوشتید : دختری که خودش در خانه پدر و مادرش زندگی می کند و در آمدی هم ندارد و خرجش را هم پدرش می دهد و حتی از خود چیزی ندارد.... نباید توقع داشته باشد که همسر آینده اش خانه و ماشین و درآمد عالی داشته باشد و بتواند مهریه بالا را بپردازد.
باید می نوشتید : دختر خانم ها نباید توقع داشته باشد که همسر آینده تون در ابتدای زندگی توی سن 6-25 سالگی خانه و ماشین و درآمد عالی داشته باشد و بتواند مهریه بالا را بپردازد.
آقای نقاب یعنی خانم های خانه دار حق ندارند توقعی داشته باشند و خانم های شاغل حق دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
این گفته صحیح نیست.
من خودم اگه همسرم مردی 33 ساله و فاقد امکانات اولیه بود مطمئن باشید ایشون رو قبول نمی کردم. چون ایشون به اندازه کافی فرصت داشتند برای ساختن زندگی.
من گفتم : با مردی ازدواج کنید که جوهره کار داشته باشه و اگر در اوج جوانی چیزی نداشت سخت نگیرید چون با کار و تلاش همه چی بدست می یاد. ولی مردی که جربزه و همت کار نداشته باشه واقعا به درد نمی خوره . مهم نیست چقدر داره مهم اینکه واقعا مرد باشه و تمام تلاشش رو بکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
باید می نوشتید : دختر خانم ها نباید توقع داشته باشد که همسر آینده تون در ابتدای زندگی توی سن 6-25 سالگی خانه و ماشین و درآمد عالی داشته باشد و بتواند مهریه بالا را بپردازد.
بله من باید این طور می نوشتم . منظورم هم همین بود. ببنید من میگم چرا دختر ها هم در زندگی مشترک با همسرانشان سهیم نباشند. خوب قدری می توانند از توقع خود کم کنند تا همسر آنها نیز بعد از روبه را شدن زندگیش بتونه لطف اونارو جبران کنه.