نوشته اصلی توسط
TwsitedA
سلام من خیلی از شما و تمام افرادی که توی این چند روزه نظرات و توجه شون رو برای من گذاشتن متشکرم اما همونطور که اولش گفته بودم اونقدری بی انگیزه هستم که به زور نفس میکشم و ... برای همین اگه بخوام کوچکترین فعالیتی انجام بدم حتی مثل گوش دادن به یه فایل صوتی 20 دقیقه ای یا کلن بیخیالش میشم یا بعد 2 دقیقه قطعش میکنم ، تنها دلیلی که اینجا این موضوع رو مطرح کردم این بود که مدت زیادی از آخرین بار که با یه نفر درد دل کردم میگذره و دیگه میشه گفت هیچکس چه آشنا چه غریبه رو ندارم که حتی بهش پیام بدم و فقط میخواستم کمی تخلیه بشم . دیگه هرچی بگم میشه همون حرفهای تکراری که قبلا گفتم مثل اینکه با اینکه میدونم هدف شما کمک به منه بازهم کمکتون رو قبول نمیکنم و ... اینکه میدونم خیلیا وضعی بدتر از من دارن من یه تجربه نزدیک مرگ داشتم که توی یه تصادف ماشینی بوده و برای همین ترسی که از فکر کردن بهش بهم منتقل میشه واقعا منو با تمام وجود میترسونه و خیلی موارد دیگه که نمیتونم اینجا مطرح کنم اگه من بتونم فرصت یک هفته ای پیدا کنم که تنها باشم و درد گرسنگی و تشنگی رو هم به نوعی تحمل کنم که بعد از دو سه روز هر ثانیه اش دردناک تر از قبلی میشه میتونم همه چیو تموم کنم بدون اینکه کاری کنم چون تمام زندگیم کار درستی نکردم .