-
پرستوی عزیز در ادامه ی پست اولی که برای شما گذاشتم باید مطالبی رو عرض کنم.
همه ی افرادی که خیانت رو تجربه میکنن معمولا از اون بعنوان بدترین اتفاق در زندگی مشترکشون نام میبرن. شما هم مثل هر انسانی احساساتتون قابل درک هست و قطعا نمیشه اونها رو نادیده گرفت اما از نظر من خیانت میتونه یه تلنگر برای ترمیم رابطه ی زن و شوهر و شناخت بیشتر اونها از هم باشه .
باید به علل خیانت، عوامل تشدید کننده و پیشگیری، زمینه های یک خیانت، تضعیف کننده ها و کنترل کننده ها دقت بیشتری داشته باشیم.
بنظرم باید واقعیت ها رو شفاف تر ببینین. الان همسر شما دارن برای ترمیم اعتماد تلاش میکنن و وقتی از لحن ایشان صحبت کردین گفت: «کار سختی نیست و چیز مهمی نیست که نتونم ازش بگذرم.»
اگر قرار باشه این واقعیت ها رو در نظر نگیرین و همچنان بر مدار افکار و احساسات خودتون در گردش باشین باز هم شرایطی رو فراهم میکنین که همسرتون زن و زندگی مشترک براش دافعه ایجاد کنه.
همسرانی مثل شما که از خیانت آسیب میبینن باید آمادگی خودشون رو برای بخشش و گذشت نشون بدن تا اعتماد از دست رفته « ترمیم » بشه.
رابطه ی خوب زمانی خوب هست، که دو طرف نهایت تلاششون رو انجام میدن تا خوشبختی رو بار دیگر تجربه کنن. شما اگر نتونین روی افکار و احساسات خودتون کنترل داشته باشین روی زندگی شما در فضای بیرون اثر میگذارن و نمیتونین آنچنان که شایسته هست ظاهر بشین.
برای درک بهتر یک مثال میزنم؛
در نگاه اول پرستو امروز مثل همیشه غذای مورد علاقه ی همسرش رو آماده میکنه و بنظر کار خوبی هست، اما چون در مسیر ترمیم آسیب ها آنچنان که باید قرار نمیگیره با بی میلی پای سفره میشینه، برای همسرش غذا رو نمیکشه، حرف نمیزنه، سرش پایینه و ...
حتما پیش خودش هم فکر میکنه من دارم درست عمل میکنم ، اما همسرش متوجه میشه که فضایی سرد و سنگین حاکم هست و بهترین غذا براش با بدترین غذا تفاوتی نمیکنه... حالا چنین فردی دنبال چی هست؟
دنبال یک فضای گرم و دلنشین باشه، اصطلاحا اگر نون و پنیر هست ولی بهش بچسبه.... و در چنین شرایطی کم کم ممکن هست با یک ساندویچ سرد، روی یه نیمکت آهنی به اونچیزی که دنبالشه برسه! ( اینجا چی به ذهن میرسه؟ همون تلاش زوج ها برای برآوردن نیازهای عاطفی و ... )
این صرفا یک مثال بود.
بنظرم اگر زیر نظر مدیریت محترم باشین میتونین در مسیر بازسازی قرار بگیرین.
در گذشته هم مطالبی که لازم بود رو خدمتتون عرض کردم.:72:
-
(بعد از ضربه هایی که از خطای همسرم خوردم...) میشه بیشتر توضیح بدی؟