RE: در عمرم اینقدر خرد نشده بودم!!!
از همه شما دوستان بابت پاسخ های ارزشمندتون ممنونم. از عصر که این اتفاق برام افتاده و کل سیستم روحی و روانیم رو بهم ریخته دارم توی اینترنت مطالب مشابهی رو سرچ میکنم تا بلکه بتونم با مطالعه و آگاهی بیشتر با این موضوع کنار بیام. در هر حال فکر میکنم من تنها کسی نیستم که با همچین مساله ای روبرو شدم! و حتما هم این وسطا یه حکمتی بوده تا من به یه سری از چیزها با دید عمیق تری نگاه کنم. از لحاظ عقلانی با مطالعه دارم قانع میشم اما از لحاظ احساسی هنوز نمی تونم احساسات جریحه دار شده ام رو تسکین بدم!
سلام، من هنوز احساس سرخوردگی میکنم! با چه چیزی خودم رو تسکین بدم؟ واقعا ناراحتم. اگه طرف مقابل نظرمو جلب نمیکرد اینقدر ناراحت نمیشدم. اما متاسفانه برعکس شد! چیکار کنم؟
دوست من شما خودتو درگير يه مساله اي كردي و حالا فهميدي كه اشتباه كردي .... خدا رو شكر كه ضرري هم متحمل نشدي و چيزي رو از دست ندادي ... اما يه تجربه مهم بدست آوردي ........به اين فكر كن
بله به غیر از ضرر روحی ضرری رو متحمل نشده ام! اما این خودش کم نیست؟! lمگه سرخوردگی کم ضرری هست؟!
sahelسلام. اول از همه بهت خوش آمد می گم.
می دونی بعضی وقت ها آدما مجذوب کسایی می شن که واقعا مجذوب کننده اند. اما آیا طرف مقابل هم این احساس رو داره؟ واین کنک و گیج بودن این رابطه بنظر من یکی از بهترین لحظه عشقه. من خیلی فکر کردم اما چیزی به ذهنم نیامد جز این شعر....
"می توانی در انتهای شب پنهان شوی....
تغییر چهره دهی....
شهرت را عوض کنی و حتی نامت را.
می توانی او را نیز از یاد ببری.
اما از ""عشق"" گریزی نیست!!!!(اگر واقعا معنی عشق را بدانی)
موفق باشی دوست عزیز.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahel2008
اما میدونید به نظر من حس خردشدگی ای که یک دختر تو این زمینه بهش دست میده صد برابر یک پسر هست. از
اينم تاييدي ديگر بر غرور مزخرف !!دخترونه
كاترين جان اينجا رو هم بخون
sorenaجان راست میگه. حس خرد شدگی در دختران بیشتر از پسران نیست. اصلا این حس زن و مرد نمی شناسد بستگی به ظرفیت روحی و روانی طرف است. sorenaالبته این خانوم منظور بدی نداشتند چون دچار فشار روحی هستند کمی ناراحتند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
sahelسلام. اول از همه بهت خوش آمد می گم.
می دونی بعضی وقت ها آدما مجذوب کسایی می شن که واقعا مجذوب کننده اند. اما آیا طرف مقابل هم این احساس رو داره؟ واین کنک و گیج بودن این رابطه بنظر من یکی از بهترین لحظه عشقه. من خیلی فکر کردم اما چیزی به ذهنم نیامد جز این شعر....
"می توانی در انتهای شب پنهان شوی....
تغییر چهره دهی....
شهرت را عوض کنی و حتی نامت را.
می توانی او را نیز از یاد ببری.
اما از ""عشق"" گریزی نیست!!!!(اگر واقعا معنی عشق را بدانی)
موفق باشی دوست عزیز.
نقاب عزیز ممنونم! اما متوجه منظورت نشدم! یعنی چی که این گنگ و گیج بودن این رابطه به نظر شما یکی از بهترین لحطات عشقه؟؟؟!!!
منظور شعرتون رو باز نتونستم درک کنم. آره کتمان نمی کنم که حس نیاز به عشق در من بیدار شده و دوست دارم عاشق شدن رو تجربه کنم. اما این چه ارتباطی با سرخورده شدن من داره!!!
بله او جذاب بود یعنی بیشتر از خودش و شخصیتش، تیپش جذاب بود! چون باهاش چند بار صحبت کرده بودم. و می تونم این رو تشخیص بدم. خب مسلما اون نسبت به من احساس جذب شدگی نکرد!!! میدونید من سعی کردم در ساده ترین شکل ممکن خودم برم. حالا برای اینکارم هم دلایل خاص خودم رو دارم! شاید اون انتظار یک دختر سانتی مانتال داشته و شایدهای دیگر! از طرفی نمی تونم اعتراضی هم به سلیقه اون داشته باشم!فقط حس سرخوردگی در من ایجاد شده! از لحاظ منطقی مشکلی با این قضیه ندارم. اما از لحاظ احساسی چرا. میدونید حس پس زدگی و خواسته نشدن چقدر تلخه؟ تا حالا تجربه اش کردین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahel2008
اما میدونید به نظر من حس خردشدگی ای که یک دختر تو این زمینه بهش دست میده صد برابر یک پسر هست. از
اينم تاييدي ديگر بر غرور مزخرف !!دخترونه
كاترين جان اينجا رو هم بخون
sorena_arman عزیز، به نظر من غرور دخترانه نه تنها مزخرف نیست بلکه زیباست!!! دختر و پسر هر دو باید غرور داشته باشند اما فطرت انسان اینه که زن مظهر نازه و مرد مظهر نیاز! بنابراین غرور زن در این مورد بیشتره! زن همیشه میخواد که خواسته بشه! اگه دید که واقعا خواسته میشه اون هم متقابلا احساسات خودش رو ابراز خواهد کرد اما هیچ وقت در مرحله اولیه و بدون اطمینان بروز نمیده! این طبیعت زنه! غرور زن از متانتش نشات میگیره نه از تکبرش!
سلام بر دوستی که می خواهد عشق را تجربه کند. اول از همه می خواهم بدانم از نظر شما عشق یعنی چی؟ و عاشق به کی می گن؟