سلام
تمایلی به بحث و به حاشیه رفتن تاپیک دوست عزیز استارتر ندارم، برای همین کلی صحبت میکنم:
- مهمترین مسئله ایشون فارق از مذهبی یا غیر مذهبی بودن اش اینه که انسان با این قدرت اش وقتی چیزی رو طلب میکنه و بعدش اراده میکنه، باید تلاش کنه بهش برسه.
الان این دوست عزیز بر اساس یکسری هشدار ها، اندیشه ها و غیره قصد کرده این رفتارش رو به هر دلیلی که هست کنار بگذارد، پس نباید با پاک کردن صورت مسئله و اینکه بگیم از اساس این احساس گناه خودارضایی اشتباه است خواست کاربر را نادیده بگیریم.
- هر انسانی میتونه مذهب داشته باشه یا نه، خداوند اختیار داده، در مذهب این استارتر دستور اکید هست این مورد گناه کبیره محسوب میشه و حرام است.
به درستی کاربر چون مذهبی هست قصد پیروی از این قانون را دارد که حدود خداوند محسوب میشود، حال به کاربر بگوییم دینت را ولش کن برو پیش روانشناس.
این یعنی اینکه مشاوره و پیشنهاد ما بر اساس خصوصیات کاربر نیست بلکه بر اساس دانسته های خودمان است.
- اقا غلام عزیز دوست استارتر این تاپیک کلاس دوازدهم هست و تا ازدواج راه زیادی رو داره.
هر چند که پیشنهادت برای افراد سنین بالاتر ممکنه مفید واقع بشه.
- کاربر محترم استفاده از مشاوره خیلی برات مفیده، اگر از مطالعه هات و این محفل نتیجه نگرفتی یا برای موارد دیگر زندگی ات حتما از مشاوره های تخصصی بهره بگیر.
ولی سعی کن مشاوری که انتخاب میکنی همسو با اهداف و عقاید خودت باشه، اگر مشاوره حضوری پیدا نکردی من قویا مشاور این سایت اقای سنگتراشان رو بهت توصیه میکنم.
- مساله بعدی در مورد هدف هست، در مورد انتخاب هدف خوب تحقیق کن.
و همینطور سوالی که پرسیدی در مورد شناخت بیشتر خدا، بیشتر تحقیق کن.
مثلا هر روز نماز میخونی، اول برو ببین معنی نماز چیه، بعد تفسیر سوره هایی که میخونی چیه،
نم نم برو سمت هدف از خلقت انسان، هر چی انسان رو بیشتر بشناسی خدا رو بهتر میشناسی، از طرفی شما اول باید سعی کنی خود خودت رو خوب بشناسی، نقاط ضعف و قوتت، اهدافت، خصوصیات اخلاقی و جسمانی ات، سپس سعی کنی نقاط و اخلاق ات رو بهبود بدی.
موفق بشی دوست خوب