-
پاسخ به سؤالات خانم هفت
سلام سحر عزیزم 
امیدوارم حالت خوب و عالی باشه دوست مهربونم .
منم یه راست میرم سراغ سوالات :
1_ از جوابات به سوالات دوستان اینطور برداشت کردم که مثل گذشته شاد نیستی و رگه هایی از افسردگی داری ...حدسم درسته و یا اشتباه میکنم ؟
سلام عزیزم، ممنون
نخیر به کاهدون زدی.
شادی اگر منظور استیکرهاست که من خیلی نمیتونم استفاده کنم و تمرکز روی مشاوره هاست... اگر نه منظور اینه نوشته آمیخته با طنز باشه باید بنظرم باید جای خودش بکار بره، باهوشا میدونن من چی میگم. :)
2_ چرا وقتی پست هات توی تالار رو میخونم فکر میکنم یه روانشناس داره راهنمایی میکنه ؟ این همه اطلاعات و فهم بالا از کجا میاد ؟
شما لطف داری، من اوقاق فراغتم سعی میکنم بیهوده نگذرونم . گرایشم به کارایی هست که یه ارزشی پشتش باشه و این کمک بمردم تو زندگی درس های زیادی بهم داد، باعث شد برای دانستن بیشتر تلاش کنم، با مکلات مردم آشنا بشم تا بتونم بهتر یاری کنم.
3_ تا حالا از خدا دلگیر شدی بخاطر ازدواج نکردنت ؟ ( مثلا به خدا بگی خدایا چرا من مثل بقیه تا حالا ازدواج موفق نداشتم)
برای من کیفیت زندگی حرف اول رو همیشه میزنه. اینکه چرا زمان یچیزی دیر یا زود میشه مهم نیست، مهم اینه زندگی تو در یک تعریف استاندارد و ارزشمند قرار بگیره. من راضیم
4_چه هنرهایی بلدی؟و یا اینکه چه کلاس های هنری و یا آموزشی شرکت کردی تا حالا و خوب بوده ؟ به ما هم بگو .
هنرهای دستی خیلی گسترده هست، من اغلبشون رو بلدم بدون شرکت در کلاس . مثل آموزش هایی که در تاپیک هنر گذاشتم.
5_ نظرت در مورد دخترهایی که خانواده هایی با درآمد معمولی دارند ولی گوشی های چندین میلیونی و لباس های مارک و برند میخرن چیه ؟
در نهایت به خودشون آسیب میزنن، چون بطن زندگی باید با ظاهر اون همخوانی داشته باشه، نمیشه نقش بازی کرد.
6_ اگر به گذشته برگردی مسیری هست که بخوای عوضش کنی و یا کاری هست که پشیمونی از انجامش که بخوای پاکش کنی از زندگیت ؟ اگر قابل ب ذکره برامون بگو .
نه ،من هر کاری که کردم بخواسته خودم و با فکر بهش انجام دادم. اگر صد بار برگردم همون آدم قبلیم. اگر جایی که عقلم ، دلم کاری رو درست میدونسته ناراحت از انجامش نیستم.
7_ چه چیزی و یا نشانه هایی توی کسی ببینی متوجه میشی اعتماد به نفس بالایی داره ؟
روی احساساتشون کنترل دارن.
از پیشرفت دیگران دچار ترسی ندارن.
همیشه در حال آموختن هستن و اغلب تصمیم های درستی میگیرن.
قوی هستن و در برابر مشکلات سر خم نمیکنن.
و...
8_ اگر توی دوستان و یا فامیلتون دختری باش که تحصیلاتش ، شغلش و هنرهاش از تو بیشتر باشه و همه تعریفشو بکنن ....حاضری تو هم بخاطر اینکه از اون کم نیاری بری مثلا ادامه تحصیل بدی و یا بری سر کار و خودتو ارتقا بدی ؟ (خوب توضیح بده )
نه حاضر نیستم. چون فکر میکنم به اون رضایت درونی رسیدم ، نیازهای خودم رو میشناسم و در نتیجه این زندگی و این حالی که دارم برای من کافی و مناسبه.
9_ تصورت نسبت به من چطوریه ؟
دختری با صد سؤال
10_ برنامه ی یک روزت رو برامون بنویس که از صبح تا شب چطور سپری میکنی ؟
من تقرببا هر روز برنامه های مختلفی دارم ولی آدم سحر خیزی هستم و سعی میکنم برای همه ی کارا برنامه بریزم.
سؤالاتم ادامه دارن ....
فعلا عزیزم 
:72:
-
اقا من یه سوالی همین الان به ذهنم خطور کرد. نظر شما در مورد حضرت آقا چیه؟؟
-
پاسخ به سؤالات آقای کرای
سلام
۱. خدا
۲. شهر
۳. مدیر همدردی
۴. بهاری
۵. اِرم
۶. اِورس
۷. سرود
۸. وا
۹. //////
۱۰ .شعر
۱۱.۹۹
-
پاسخ به سؤالات آقای زونیام ، سری دوم
۱)اون سوراخ کوچیک روی خودکار بیک واسه چیه؟!!
۲)چرا آدم تو خواب سرفه میکنه ولی عطسه نمیکنه؟
۳)چرا لنز دوربین دایره س ولی عکسی که میگیره مربعه ؟؟؟
۴)روی میز ناهار خوری شام هم میشه خورد؟!
۵)کانال کولر ، کانال چنده؟!
۶)چرا سه تار سه تا تار نداره؟
۷)فرق بین دیانت ما و سیاست اونا چیست؟(هشت نمره)
۸)چرا نمیشه با کت و شلوار کتونی پوشید؟
۹)فرق آیت الله با حجت الاسلام و حجت الاسلام والمسلمین چیه؟
۱۰)به نظرتون حکمت متعالیه بیشتر عرفانی هست یا فلسفی و استدلالی؟
۱. برخی بچه ها شیطنت دارن و سر خودکار رو در دهانشون میگذارن، ممکنه که یهو وارد نای اونها بشه و بهمین دلیل اون سوراخی تعبیه شده برای تنفس تا رسیدن اورژانس
۲. بدلیل ورم غشای مخاط مغز در خواب و در نتیجه غیر فعال شدن اعصاب مغز در بخش مربوط به عطسه.
۳. چون عدسی بکار رفته در لنز دوربین گرد هست و از طرفی سنسور دوربینی که عکس روش منتقل میشه مربع یا مستطیله و اگر گرد نبود باید مدام زاویه تغییر میکرد.
۴. نه باید روی زمین شام بخوریم، که امکان سینه خیز رفتن بسمت اتاق رو داشته باشیم.
۵. شما چی فکر میکنین؟
۶. چون در قدیم همون سه سیم رو داشته و بعدها سیم چهارم رو اضافه کردن.
۷. اینو از کارشناسان بپرسین.
۸. بپوشین اگر دوست دارین.
۹.
و
۱۰
رو بازم از کارشناسان بپرسین .
-
سلام.
من وقتم کمه.
فقط چند تا سوال کوتاه:
۱- کنکور رو با سهمیه قبول شدین یا بی سهمیه؟
۲- تا به حال از تقادات، به عنوان امتیازی در رقابت های شغلی و تحصیلی و مالی و امثالهم استفاده کرده اید؟
۳- با پارتی رفتید سر کار یا بی پارتی؟
۴- تعریف عدالت؟
۵- مرز اخلاق و بی اخلاقی؟
۶-مرز رک بودن با بی شعوری؟
۷- تا به حال مجبور به بازنگری اساسی در اعتقادات و اصول و باورهاتون شدید؟ یک مثال.
-
پاسخ به سؤالات خانم هفت، سری دوم
11_ به چه کشور و یا شهر هایی سفر کردی ؟ جایی بوده که خیلی خوشت اومده باشه ؟ کجا بوده ؟
شهر های شمالی کشور، شمال شرقی و غرب و مرکز ایران. من شمال رو دوست داشتم و دارم چون واقعا احساس آرامش میکنم.
12_ مهمترین کاری که واسه بهبود اوضاع زندگیت انجام دادی چی بوده ؟
سعی کردم بیشتر بدانم و از تجربیات دیگران و مشورت با افراد دانا استفاده کنم.
13_ از چیه خودت خوشت میاد؟
از سادگی و بی حاشیه بودنم
14_اگه میتونستی تا آخر عمر یک سن ثابت داشته باشی چند سالگی رو انتخاب می کردی؟
۲۰ سالگی
15_چه چیزی رو در مورد خودت دوست داری تغییر بدی ؟
یکسری تغییرات شخصی که برای هر انسانی لازمه و اگر اجازه بدی نگم
16_ اگه میتونستی از خدا بخوای یک چیز رو تو دنیا تغییر بده چی ازش میخواستی ؟
حول حالنا الی احسن الحال
17_ چند تا فیلم فانتزی و یا علمی تخیلی قشنگ که دیدی بهمون معرفی کن .
کمدی، رزمی یا اکشن میبینم و گاهیم فیلمای قدیمی ایرانی.
18_ چند تا سریال ترکی قشنگ که دیدی و دوست داشتی بهمون بگو.
ترکی ندیدم راستش، فقط کلید اسرار رو دیدم!
19_ اگه هر سؤالی بپرسی جوابش رو میگیری چه سوالی می پرسیدی ؟
همیشه بغض تو دنیامو لرزوند
هوای گریه هامو داری یا نه؟
یه عمره که فراموشت نکردم
منو به خاطرت میاری یا نه؟
20_ دوست داری چه مهارت هایی رو یاد بگیری ؟
رزمی
21_ دوست دااشتی توی سیارک ب612 زندگی میکردی ؟
نه ممنون :)
22_ در 10 سال آینده خودت رو کجا میبینی ؟
کنار دو تا بچه ی خوشگل
23_ بستنی مورد علاقت کدومه ؟ ( وانیلی....قهوه....کاکائویی...ش �لاتی....زعفرونی....معجون بستنی...بستنی موزی ....بستنی توت فرنگی ...بستنی طالبی...بستنی انبه ....بستنی سنتی...گز بستنی ...سوهان بستنی )
:))
تموم بستنی ها لطفا ، باقلوا هم بذارین کنارش :)
24_ اگه میدونستی هیچ وقت شکست نمیخوری چه کاری رو امتحان میکردی؟
حتما اولین هدفم کمک به مردم بی بضاعت در مناطق محروم و کودکان بی سرپرست و بد سرپرست بود بود.
25_ اگر شب توی اتاقت و یا محل خوابت یه سوسک بزرگ _از اینا که سبیل دراز دارن ) رد بشه و بکشیش ...باز هم میتونی شب راحت بخوابی ؟
من تا مطمئن نشم نمرده پام رو توی اتاق نمیذارم.
26_ تا به حال چند تا کراش داشتی ؟
من با اصطلاحات این نوجوان ها خیلی آشنا نیستم ولی در این حد میدونم روی هیچکس . بجاش روی خودم تمرکز میکنم !
27_ تحصیلاتت چقدره و چی خوندی ؟
دیگه خصوصی ها رو نگم
28_ آدم ایده آلت (چه مرد و چه زن ) دارای چه ویژگی هایی هستن ؟
آدمایی که خوب بودن رو برای من با رفتار و کفتار تعریف میکنن. آدم هایی که در تله ها خود واقعیشون هستن و این خود واقیشون انقدر زیباست که باید قاب بگیری.
29_ من اضافه وزن دارم و میخوام رژیم بگیرم ...اراده میکنم ولی بعد از چند روز زیرش میزنم ...چکار کنم تا اراده ام در این زمینه قوی بشه ؟؟
خودت چی فکر میکنی؟
30_ چند تا بازیگر محبوب خارجی ات رو نام ببر .
بهش فکر نکردم واقعا ...! خیلی مهم نیست واسم باید یه فیلم همه چیش سر جای خودش باشه تا خوشم بیاد و ببینم. البته من کم فیلم میبینم،
سؤالات ممکنه ادامه داشته باشن :)))
-
پاسخ به سؤال آقا غلام
تخلف از قوانین تالار هست.
.......................
پاسخ به سؤالات خانم پوه
سلام
۱- کنکور رو با سهمیه قبول شدین یا بی سهمیه؟
بدون سهمیه، دو بار
۲- تا به حال از تقادات، به عنوان امتیازی در رقابت های شغلی و تحصیلی و مالی و امثالهم استفاده کرده اید؟
بله انتقاد اگر سازنده باشه چرا که نه.
۳- با پارتی رفتید سر کار یا بی پارتی؟
بدون پارتی
۴- تعریف عدالت؟
قوانین و شرایط برابر برای همه
۵- مرز اخلاق و بی اخلاقی؟
هشیاری
۶-مرز رک بودن با بی شعوری؟
رک بودن در مورد مسائلی هست که به خودمون بر میگرده یا مسائلی که دیگران از ما نظر میخوان و در نهایت احترام مشکل اونها رو با هاشون مطرح میکنیم.اما عدم توجه به احساسات دیگران و نظر دادن در مورد اونها بدون اینکه از ما نظری بخوان گستاخی بحساب میاد.
معمولا افراد گستاخ یا ... دارای مشکلات فردی حل نشده ای هستن.
۷- تا به حال مجبور به بازنگری اساسی در اعتقادات و اصول و باورهاتون شدید؟ یک مثال.
نه پیش نیامده چون درونم نهادینه شدن و منافاتی با درونم و مسائل بیرونیم ندارن.
-
خب من باز اومدم
چند تا سوال به سبک خودم بپرسم
۱) به فنای در عشق معتقدید؟ حتی دو نفر نا محرم؟
۲) به عشق ماشینی(گام به گام و مکانیکی) معتقدید یا افتادن با تمام وجود توی آتش عشق؟
۳) چقدر به مرگ فکر می کنید؟
۴) خدا رو کاسبکارانه میبینید؟ یا یه رابطه ی مسالمت امیز معمولی؟ یا دیوانه وار دوستش دارید؟ تا حالا از فکر به خدا مریض شدین؟
۵) رابطه تون با تنهایی و دوری از بقیه چطوره؟
۶)در رفتار با بقیه و خلوت خودتون آیا تفاوتی هست؟ منظورم ریا نیست، منظورم اینه ذاتا عالم خلوتتون با دنیای ارتباط با دیگران متفاوت باشه؟
۷) و در اخر، خدا رو در سختیا شناختید یا خوشی ها؟ اصلا شناختید واقعا؟
- - - Updated - - -
خب من باز اومدم
چند تا سوال به سبک خودم بپرسم
۲) به عشق ماشینی(گام به گام و مکانیکی) معتقدید یا افتادن با تمام وجود توی آتش عشق؟
۴) خدا رو کاسبکارانه میبینید؟ یا یه رابطه ی مسالمت امیز معمولی؟ یا دیوانه وار دوستش دارید؟ تا حالا از فکر به خدا مریض شدین؟
۶)در رفتار با بقیه و خلوت خودتون آیا تفاوتی هست؟ منظورم ریا نیست، منظورم اینه ذاتا عالم خلوتتون با دنیای ارتباط با دیگران متفاوت باشه؟
-
سلام سحرخانم
1- در 3 صفت خودتون رو معرفی کنین.
2- تو زندگی حس پشیمونی رو با چی جبران میکنین؟ مثلا کاری کردین و ازش پشیمون هستین و راه بازگشتی نیست، چه میکنین؟
3- تا چه اندازه به نظر دیگران در مورد خودتون و کارهاتون اهمیت میدین؟
4- خوشبختی رو تو چی میبینین؟ الان حس خوشبختی دارین؟ (میدونم سوال کلیشه ای هستش ولی خیلی مهمه برام احتمالا از همه بپرسم :) )
5- گریه تو بنز؟ یا خنده تو پراید 81 پنچر؟
6- اگر روزی مجبور به انجام کاری باشید که غیرمستقیم باعث آسیب به سایرین بشه، ولی انجام ندادنش هم به شدت به ضرر خودتون یا عزیزانتون باشه چه میکنین؟ (راه سومی وجود نداره)
7- ریسک یا امنیت؟
8- عصبانیت یا ناامیدی؟
-
پاسخ به سؤالات آقای زونیام ، ( سری سوم
..................................................
۱. ( به پشت صحنه مراجعه شود )
۲. ببینید رسیدن به هر چیزی در این دنیا مسیری داره، شما اگر بخواین وارد یک روستا در منطقه ی کویری بشین اگر از روی نقشه پیش برید ، از محلی ها سؤال بپرسین و ... به روستا میرسین، اما اگر هر جوری که دلتون میخواد از روی حدس و گمان و... پیش برید ممکن هست سر از کویر در بیارین.
دو مورد رو باید بگم ؛
* اول اینکه اگر کسی عاشق نشه باید بخودش شک کنه و این طبیعی نیست.
* دوم اینکه بنظرم عشق یهو بوجود نمیاد و مسیری رو طی میکنه، آدمها رو درگیر میکنه و کم کم جان میگیره...
عشق مثل یک بذره گل هست ... که باید گام به گام براش پیش برید تا به نتیجه برسید... اینکه شما بذر رو تهیه کنید، خاک ، نور، دما و سایر شرایط رو براش رشد اون بذر در نظر بگیرید ، به گیاه رسیدگی و توجه کنید و در نهایت محصول نهایی رو با چشمتون ببینید...
یک باغبان عاشق گل هاش هست، چون مرحله به مرحله پیش رفته و راهی رو که باید طی کرده و در در پایان به نتیجه دلخواه رسیده. اما نمیشد با یه مشت بذر توی دست بشینه و خیال پردازی کنه و خودش رو در یک گلستان زیبا ببینیه.
افتادن در آتش عشق اکثرا بصورت ذهنی برای افراد اتفاق میافته و هیچ وقت به مرحله ی واقعی و بیرونی نمیرسه و بهمین دلیل هم ناکام میمونه. شما اگر طالب عشق واقعی هستید باید مسیر درست رو پی بگیرید!
عشق محصول دانایی هست، محصول فهم کافیست... اگر غیر از این باشه عشق نیست، یکسری احساسات پراکنده هست.
۳. خیلی وقت ها ، چون اگر فکر نکنیم نمیتونیم روی اعمالمون نظارت داشته باشیم و برای دنیای دیگری آماده بشیم. علت تمام تلخی هایی که بشر رقم میزنه همین فکر نکردن به فنا هست... شما دیدین در قضیه ی کرونا چقدر مردم نرم تر شده بودن، چقدر به خودشون و اطرافشون فکر میکردن، متأثر میشدن و ... چون با فنا یک به اندازه ی یک دستکش و ماسک فاصله دارن!
۴. من خدا رو خالق میبینم و خودم رو مخلوق. رابطه ی مسالمت آمیزی با هم داریم، چون بمن اختیار و عقل داده پس طلبی ندارم.
جالبه بدونید از فکر بخدا نه کسی مجنون میشه و نه زندگی دنیوی خودش رو خراب میکنه. شما با نگاهی به زندگی پیامبران الهی ، ائمه ی اطهار ع و ... متوجه میشین که عاشقانه تر از راز و نیازهای آنها با خداوند نداشتیم، ارتباطی نزدیک تر ندیدیم اما اینها هیچ خللی به زندگی اونها ، به افکارشون وارد نکرد و بلکه اونها رو رشد داد ، در ذهن و قلب کردم در ادوار مختلف ثبت کرد و اونها رو واسطه ای برای قرب به خودش قرار داد.
۵. خب تنهایی حقیقتاً خوب نیست و در دراز مدت به انسان آسیب روانی میزنه. من سعی میکنم تنها نباشم. شما میتونین زمان هایی در اتاقتون تنها باشین ، فکر کنین ، استراحت کنین یا مشغول به کاری باشین... اما اینکه تنها زندگی کنین ، طبیعی نیست و باید چاره ای کنین.
۶. خب... شما وقتی در ارتباط با دیگران هستین یکسری باید و نباید ها هست که ناچار به رعایتد. مثلا من آدم بسیار شوخ و خونگرمی هستم ولی توی همدردی اگر شما منو آنالیز کنین یه آدم جدی میبینین که ممکن هست در معرض سرما زدگی هم قرار بگیرین!!!
مکان های مختلف باعث بروز رفتارهای مختلف میشه، قطعا دنیای که در خلوت دارم متفاوت هست.
۷. شناخت خدا کار آسانی نیست مخصوصا برای عوامی مثل من. شناخت خدا با توجه به تمامی تفاسیر و روایات و ....باز هم شایسته و در شأن خداوند نیست. اما اگر در حد یک آدم دنیوی بخوام عرض کنم خدا رو تو سختیا بیشتر حس کردم. خاصیت بشر اینه توی خوشی کمتر بیاد خداست... شاید شکری کردم ولی شادی اون لحظات من رو غرق کرده ... اما سختیها باعث شدن اصطلاحا با تک تک سلول هام خدا رو حس کنم.
مثل همون شعری که گذاشتم ؛
یه عمر هر دردی بمن دادی
حس میکنم عین نیازم بود