-
RE: پول عامل همه مشکلات
سلام
من ميگم وقتي پول ميشه عامل مشكلات كه :
1. زن ندونه پول درآوردن چقدر ميتونه سخت باشه
2. درآمد زن از مرد بيشتر باشه
3. زن و مرد واسه هزينه كردن پول با هم تفاهم نداشته باشن
4. يكي از طرفين خيلي حسابگر باشه
5. يكي از طرفين خيلي ولخرج باشه
دركل مهمترين عوامل اختلافات 2 چيزه :
1. مشكلات مالي
2. مشكلات تختخوابي
-
[quote=دینا. ه]
میدونین چیه ؟ واقعیت اینه که پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش بد بختی میاره!
منم موافقم . ولي نه به اندازه اي كه اخلاقيات رو زير پا گذاشت. اگر يه ثانيه اخلاق تو زندگي نباشه پول پشيزي ارزش نداره.
-
واقعا چند ماه خانوم وهم بدون سرکوفت زدن از جیبتون خرج می کنید؟
-
از دو سه هفته بعد از عقدم حتی خیلی وقتا هم پول توی جیب نامزدمم رو میدم
بد نیست این رو هم براتون بگم
برای عید قربان زنجیر گردن طلا برام خریدن که موقع خرید 200 تومن نامزدم پول کم اورد و خودم دادم (600 تومن ایشون دادن) و دیشب (یکشنبه شب) برام عیدی اوردن به جای زنجیر و پیراهنی که خودم به برادرم سفارش خریدش رو داده بودم و از آلمان برام خریده بود یه قواره پارچه چادری برام اوردن (البته نیاوردن دادن دست نامزدم و ایشون خودشون تک و تنها اوردن در صورتیکه رسمشون این نیست) شکایتی نکردم ناراحت هم نبودم گفتن اون زنجیر و لباس رو برای شب یلدا برات میاریم گفتم دستتون درد نکنه راضی به زحمتتون نیستم
ولی خیلی ناراحت شدم برای اینکه نامزد من همیشه دوشنبه و سه شنبه شبا میاد خونه ما و حالا امشب میره خونه خودشون فردا شب هم خونه خودشونه من انتظار پول از خودش و خانوادش ندارم ولی انتظار محبت و احترام دارم حتی خانواده اش با خانواده من صحبت نکردن و اگه نامزدم خودش با مادرش تماس نمی گرفت و گوشی رو به من نمی داد با من هم صحبت نمی کردن
باور کنید اگه می گفتن بابت اومدنشون باید 600 تومن می دادم اصلا ناراحت نمی شدم و این پول رو می دادم ولی نادیده گرفتن من و بی تفاوتی به خودم رو نمی تونم قبول کنم و باهاش کنار بیام دیشب اصلا نخوابیدم به این خاطر که چرا با من اینکار رو کردن یعنی ارزش یه تلفن رو هم نداشتم؟؟؟؟
-
وهم عزیز باز خوش به حالت . خانواده شوهر من یک هل پوک هم به من نمی دن.حتی یک زنگ خشک و خالی هم به خانوادم نمی زنن . پول تو جیبی همسرم رو هم من می دهم و کلا تمام فشار های مالی روی منه .
اقای سورنا همه مثل هم نیستند. شرایط من رو که کامل می دونید. خیلی از خانم های دیگه هم مثل من هستند که برای عشق و زندگیشون خیلی کارها می کنن. نمونش توی تالار خیلی هست. کاش کمی دیدتون رو تغییر بدید.:72:
-
واقعا متاسف شدم
البته ناراحت نشید بعنوان برادر کوچکتر به شما میگویم که شما دارید اشتباه میکنید اگر پول تو جیبی انها رو میدید
چون زن موقع ازدواج مرد رو برای خودش مانند کوهی میخواد که بهش تکیه کنه ونه اینکه سر بار
ولی باز هم میگم کاملا درسته که عشق تو زندگی مهمتره ولی اگه شما یه نگاه کوتاهی به زندگی تون بندازید میبینید که پول یه رگه های از خودش به جا گذاشته
-
حرف شما درسته
این کوتاه اومدن توی مسائل مالی باعث میشه که نامزدم این تصور رو داشته باشه که نسبت به من مسئولیتی نداره و من هم توقع احترام و محبت بیشتری خوام داشت
توی زندگی مرد باید مرد باشه با تمام وظایف مردونه و زن هم باید زن باشه با تمام وظایف زنونه اش و اگر بخواد جای یکی با اون یکی عوض بشه مشکلات زیادی بوجود میاد که زندگی رو به لب پرتگاه می بره
-
-
روزی در خلال یکی از سمینار هایم در حالی که در میان جمعی از زنان ایستاده بودم به انان گفتم که یخواهم در باره هر کدام از این دو مرد تا چه میزان برای ازدواج مناسب هستن قضاوت کنید....
مرد اول: با محبت..گشاده...متعهد...علاقه مند به داشتن رابطه ای جدی ...او شخصی تی فعال و پویا دارد و بسیار نیز مردم دار است...از لحاض احساسی بسیار سالم و صمیمی است و از زندگیش راضیست...او روحی ماجراجو دارددر ضمن از حس شوخ طبعی بالایی بر خور دار است...از صحبت کردن در باره حساساتش ابایی ندارد و برای رشد شخصی نیز اهمیت فوق العاده ای قایل است..
به درو و برم نگاه کردم و دیدم تمامی زنانسرهایشان را تکان میدهند و میخندند...پرسیدم کدام یک دوست دارید با این مرد ازدواج کنید؟ همگی هورا کشیدن و سوت زدن و من متوجه شدم کاندیدای خوب و مطلوبی است...
حالا آقای دوم: مرد کنترل گر...که همه چیز را مطابق میل خود میخواهد..خلق و خویی وحشت ناک دارد و بین همگان به انتقادگر بودن شهرت دارد از نظر جنسی خجالتی و کم رو است...او از متعهد بودن نیز ترس دارد و هرگز با کسی صمیمی نمیشود به علاوه به شغل خود معتاد است و وقتی برای عشق ندارد....
زن ها دماغشان را روک کردن و قیافه های عجیب و غریب به خود گرفتن...از آنان پرسیدم خوب خانوم ها کدام یک مایل است با چنین مردی ازدواج کند؟از هو کردن ها و سوت زدن هایشان جواب را فهمیدم...
از این که تصمیمتان را گرفتید خوشحالم اما یک چیز را فراوش کردم بگویم!!!مرد اول که شما خواهان ازدواج با او بودید یک مامور جمع اوری زباله است و مرد دوم که همگی او را""هو"" کردید یک مولتی میلیونر است که سر تا سر دنیا خانه های متعدد و قایف های تفریحی فراوان دارد....زن ها با حالتی شوکه زده که حاکی از شرمندگیی انان بود به من نگاه کردن...من انان را گول زده بودم تا با طرز فکر خاص خود در رابطه به ثروت و شهرت رو در رو قرار بگیرند...با این که مرد 1 در ابتدا فوق العاده به نظر امد همگی خانوم ها با این پیشنهاد که با مامور جمع اوری زباله شهرداری برای شام بیرون بروند مشکل پیدا کردن و با اقای 2 خیلی عجیب و غریب به نظر می آمد اینطو ر شد که دعوت شام از طرف یک میلیونر غیر قابل چشم پوشی است!!!
بر گرفته از کتاب باربارارا دی انجلیس(آیا تو ان گم شده ام هستی)...بر داشت آزاد....
البته روی صحبت من به خانوم وهم و نازنین خانوم نیست....متاسفانه خیلی از ازدواج ها فقط با در نظر گرفتن ظواهر هستش...پول هم در کنار دیگر موارد باعث آرامش میشه اما به تنهایی ارامش که نمیاره هیچ از بین هم میبره آرامش رو...البته نبودش هم باعث ایجاد دغدغه در زندگی میشه.
-
همونطور که گفتم مرد با تمام مسئولیتهای مردونه و زن هم با تمام مسئولیتهای زنونه!
چرا همه فکر می کنن مسئولیت مرد فقط پول دراوردنه؟ یه قسمتش اینه ولی بیشتر از پول حمایته!
من با نامزدم مشکلی سر پول نداریم وقتی میبینم اختیار و قدرتی از خودش نداره مشکل بوجود میاد همونطور که من به خاطر زن بودنم باید به شوهرم احترام بذارم ازش در مقابل خانواده ام حمایت کنم این توقع رو هم دارم که او هم مثل من به خاطر مرد بودنش از من حمایت کنه بهم احترام بذاره
فکر کنم فرقی نداشته باشه که نامزدم به حرفهای مادرش چشم بسته گوش کنه یا اجازه بده مادرش به من بگه چیکار کنم؟ شما فکر می کنید فرقی با هم داره؟
من یکی از مشکلاتی که با برادرهام دارم همینکه من از میون اون خاستگارهای میلیونر که مثل اون آقای دوم داستان شما بود با خواستگار مامور جمع آوری زباله شهردای اون آقای اول داستان شما ازدواج کردم
پول مهمه ولی نه اونقدر که بخواد اولین امتیاز همسر باشه
با خر توی بیابون بی آب و علف رفتن بهتر از سوار بنز آخرین مدل توی ترافیک رفتنه!