-
با سلام
-به نظرم 2 سال زمان زیادی هست برا آشنایی ،، لذا تو این زمینه دقت داشته باشید
-مراقب باشید مسیر ازدواج در مسیر درست باشه
-دوران آشنایی و شناخت ، دوران شناخت و بررسی معیارها هست ،،، دوران کادو خریدن و... نیست ،،توقع نداشته باشید آقا ی خواستگار این کارها را انجام بده
- فلسفه زندگی خودتون را پیدا کنید و بر اساس اون ، آقا ی خواستگار را با شرایط خودتون بسنجید ( اندیشه مالی - فرهنگی - سبک زندگی و ....) و سپس در این مورد تحقیق کنید
خساست طرف را اینجوری بفهمید ( اندیشه خودتون در برابر اندیشه سبک زندگی طرف )....نه با کادو خریدن و گرفتن و ...
دوران کادو گرفتن و دادن و.... بعد دوران عقد
- د رمورد مهریه یه مطلب دکتر فرهنگ داره ، سعی کنید وقت بذارید و با دقت مطالعه داشته باشید ( هم خودتون مطالعه کنید و هم خانواده گرامی )
- آقا ی خواستگار را جوری امتحات نکنید طرف فرار کنه ( مثلا همین مهریه بالا گفتن ) :)
- ایشون را به عنوان یه گزینه مد نظر داشته باشید ...گزینه ای که باید از معیارهای شما تیک بخوره و شما هم از ایشون .
- مقالات تالار را مطالعه داشته باشید تا بتونید بهتر عمل کنید :
http://www.hamdardi.net/golchin_link/golchin_link.htm
در پناه خدا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
C-R-Y
با سلام
-به نظرم 2 سال زمان زیادی هست برا آشنایی ،، لذا تو این زمینه دقت داشته باشید
-مراقب باشید مسیر ازدواج در مسیر درست باشه
-دوران آشنایی و شناخت ، دوران شناخت و بررسی معیارها هست ،،، دوران کادو خریدن و... نیست ،،توقع نداشته باشید آقا ی خواستگار این کارها را انجام بده
- فلسفه زندگی خودتون را پیدا کنید و بر اساس اون ، آقا ی خواستگار را با شرایط خودتون بسنجید ( اندیشه مالی - فرهنگی - سبک زندگی و ....) و سپس در این مورد تحقیق کنید
خساست طرف را اینجوری بفهمید ( اندیشه خودتون در برابر اندیشه سبک زندگی طرف )....نه با کادو خریدن و گرفتن و ...
دوران کادو گرفتن و دادن و.... بعد دوران عقد
- د رمورد مهریه یه مطلب دکتر فرهنگ داره ، سعی کنید وقت بذارید و با دقت مطالعه داشته باشید ( هم خودتون مطالعه کنید و هم خانواده گرامی )
- آقا ی خواستگار را جوری امتحات نکنید طرف فرار کنه ( مثلا همین مهریه بالا گفتن ) :)
- ایشون را به عنوان یه گزینه مد نظر داشته باشید ...گزینه ای که باید از معیارهای شما تیک بخوره و شما هم از ایشون .
- مقالات تالار را مطالعه داشته باشید تا بتونید بهتر عمل کنید :
http://www.hamdardi.net/golchin_link/golchin_link.htm
در پناه خدا
ممنون ازتون دوست عزیز
دوسال پیش ما باهم سر یک پروژه ی مشترک همکاری داشتیم یعنی شروع همکاری بود منظور از آشنایی این نیست که دو ساله باهم برای ازدواج حرف میزنیم...چندماه هست که ایشون درخواستشون رو مطرح کردن و بعد دو سه ماه به خانواده ها اطلاع دادیم و جریان خواستگاری پیش اومد و خوردیم به کرونا. ولی در عرض دو سال ما از هم به یک سری شناختهایی رسیده بودیم.
بازم مهری رو باید توضیح بدم فکر میکنم: من مهریه رو بالا نگرفتم دوست من ایشون موضوعی رو مطرح کردن من گفتم باشه ولی به این شرط و قصدم این بود ببینم نظر خودشون چیه. فکر نمیکنم هیچوقت فرار کنند سر این موضوع چون خودش هم خیلی شرمنده بود که این موضوع رو مطرح کرد.
ممنون بابت معرفی مقالات حتما مطالعه میکنم.
- - - Updated - - -
دوستان عزیز همدردی ممنون بابت همراهی و هم فکریتون امیدوارم زندگی همه تون بر اساس اتفاقات خوب رقم بخوره و لذت بخش باشه:72:
-
رابطه شما هنوز رسمی نشده و خانواده ها به خاطر کرونا عقب کشیدن پس ایشون فقط یه خاستگار هستن و طبق گفته خودتون 2-3 ماه هست که جدی شده، اما شما توقعت خییلی بالاست و اتفاقا خیلی مادی هستی ، شب چلگی را خانواده داماد برا عروس میبرن ، 4شنبه سوری کادو نمیدن ، ضمن اینکه روز معلم داریم و کسی نمیگه روز استاد:58:
توقع زیادی از یه خاستگاره که برا همه مناسبت ها برات کادو بیاره :81:
به نظرم بهتره نهارتو سر کار با بقیه همکارت تو دانشگاه بخوری تا اینکه با ایشون بری رستوران،برا دوران آشنایی کافی شاپ آب میوه و بستنی مناسبتره
-
واقعا متاسف و متاثر شدم
من فکر میکردم در سایتی مثل همدردی کسایی مشاوره میدن که در جایگاه مشورت دادن باشند چون یک مشاور صد در صد نحوه ی صحبت کردن و مشورت دادن رو بلده، از شما دوست عزیز هم خواهش میکنم نظرات گران بهاتون رو برا خودتون نگه دارید.
درثانی من به تاپیک خاتمه دادم این یعنی کمکی که میخواستم از دوستان گرفتم پس صحبت بیشتر از این جایز نیست.