نوشته اصلی توسط
Pooh
سلام.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من چیز خاص و تخصصی ندارم بگم. ولی به نظرم علاقه و احساس خوب خود به خود ایجاد نمیشه. باید خاطرات قشنگ هم با هم بسازید.
اینطور به نظرم میرسه که شما شخصیتی دارید که خیلی زیاد زندگی رو جدی میگیرید و پیشرفت های مالی و شغلی براتون اهمیت زیادی داره و عمده تمرکزتون بر این هاست. این خیلی هم خوبه، ولی بخشهای دیگری در طینت و درون زنانه شما هست که باید اونها رو هم بتونید ازاد کنید و رشد چشون بدید.
راستش به نظرم چیزهایی که گفتید شوهرتون ازتون میخوان چیزهای عجیب و سختی نیستند. توقعات نابجایی نیستند. منظورم اون با هم صبحانه خوردن و .... است.
الان که شکر خدا شغل و درامد دارید و از این لحاظ خیالتون راحته. بیش از حد نیاز و یک سرمایه گذاری برای مواقع ضروری، انرژی بیشتر برای درامد، به نظر شخص من درست نیست.
پیشنهاد میکنم کتاب ژرفای زن بودن رو بخونید. همینطور انواع زنان از نظر روانشناسی یونگ رو .
باید کمی بیشتر روی بخش های زنانه وجودتون کار کنید. مثلا بیشتر به خونه و تزیینات خونه برسید. به اراستگی در خونه بیشتر اهمیت بدید. لباس ها و ارایشی که همسرتون دوست داره ، یا یکم بچگی و لوس کردن خودتون رو تمرین کنید، روی نکات مثبت همسرتون بیشتر تمرکز کنید. هیچ ادمی نیست که هیچ چیز دوست داشتنی نداشته باشه. سعی کنید به دید دوست داشتن و حتی لذت بردن بهش نگاه کنید. مثلا اگر مژه هاش به نظرتون قشنگه، این رو به خودتون بگید و به او هم بگید که مژه هات قشنگه.
یک مقدار اینجوری باشید و فضای لازم و کافی برای ایشون ایجاد کنید که بتونه عواطفش رو بروز بده. و به خودتون راحت اجازه بدید لذت ببرید.
در مورد چیزهایی که فکر میکنید براتون خوشایند هست، با همسرتون خرف بزنید و با مهربونی ازش بخواید.
فکر میکنم اگر روی این زمینه ها کار کنید، نتیجه نسبی بگیرید.