-
سلام وقتتون بخیر ؛
این تصاویری که میزارین واقعا زیبان و منو یاد سال هاپیش میندازه که نقاشی ایام محرم رو میکشیدم ...اینکه اسیران رو میبرن شام ...
این تصویر هم منو یاد اون نقاشی ها میندازه ...
آقا کرای یه سؤال : دوست داشتید زمان های قدیم و تاریخی بودین و بخصوص زمان امام ها ؟
اگر بودین چه دوره ای رو انتخاب میکردین و یا زمان کدوم امام و چرا ؟
-
سلام خانم 7
ممنون
*به نظرم حکمت خداوند به گونه ای هست که هر انسانی در زمانه خودش باید باشه
مثلا افراد 200 سال قبل باید تو اون زمانه می بودند و ما در الان و آینده گان هم در زمانه ی خودشون ،،،
هر زمانه ای حجت و امامی و منجی ای داره ،،،
زمان حضرت نوح (ع) حجت مردم از طرف خدا ، حضرت نوح (ع) بود .....در زمان امام حسین (ع) حجت از طرف خدا امام حسین (ع) بود و ....الان هم در زمانه ما منجی ای وجود داره ( امام زمان (عج ) )
هدف همه خداست ،،زیاد مهم نیست به نظرم در کدام زمانه و امام و پیامبری باشیم ...مهم اینکه چراغ را پیدا کنیم تا بتونیم در مسیر خدا باشیم
چراغ هم میشه پیامبران و ائمه (ع) .....که هر انسانی در زمانه خودش باید پیدا کنه .
*من خودم بشخصه دوست دارم در همین زمانه باشم ( زمانه فعل )
*دیگه اینکه مثلا خدا بگه یه آرزو کن و به جز زمان فعلت زمان ها را طی کن ،،،دوست دارم برم زمانه ای که دیگه ظلم نباشه ( بعد پیروزی حق بر باطل در آخر الزمان و نابودی شیطان )
بیشتر علم ها و رازها ؛ زمانی بدست می آید که منجی آخر الزمان ظهور کند و بعد پیروزی ،، مردمانی زنده می مونند ،،دوست دارم ببنیم اونها چه دورانی دارنند
چون زمین به اونها به ارث میرسه ،،بندگان صالح ( طبق آیات قرآن )
فکر کنم دوران قشنگی دارنند اون مردمان ،،،چون هم امام زمان (عج ) دارنند و هم خدا را بهتر درک میکنند و هم شیطان نابود شده ( شیطان تا وقتی معینی زنده هست )
د ر پناه حق
-
-
خدايا نيست كه شيرينى محبت تو را چشيده باشد و جز تو آهنگ ديگرى را بكند و كيست كه به مقام قرب تو انس گرفته باشد و درصدد روگرداندن از تو باشد ،،
خدايا قرار ده ما را از زمره كسانى كه براى قرب و دوستيت برگزيده اى و براى عشق و محبتت خالصش گردانده و به ديدارت شائقش كرده
و به قضا و قَدرت راضيش ساخته و به ديدن رويت به او نعمت بخشيده و به خوشنودى خويش مخصوصش گردانده ،،،
و از غم هجران و فراقت پناهش داده و در جايگاه راستى در جوار خويش جايش داده و به معرفت خويش مخصوصش كرده و براى پرستش و عبادتت او را لايق كردى و در ارادت خويش دل شيدايش كردى
و براى مشاهده جمالت انتخابش كردى و رويش را براى خودت از اغيار خالى كردى و دلش را براى محبت خويش فارغ كردى
و تنها بدانچه نزد تو است راغبش كردى و ذكر خويش را بدو الهام كردى و سپاسگزاريت را بدون نصيب كردى
و به طاعت خود سرگرمش ساختى و او را از بندگان شايسته ات گرداندى و براى مناجات خويش انتخابش كردى
و بريدى از او هر چه را كه موجب بريدنش از تو گردد ،،،
خدايا قرار ده ما را از كسانى كه شيوه شان در زندگى شادمانى با تو و زارى به درگاه تو است و روزگارشان آه و ناله است ،
پيشانيهاشان در برابر عظمتت به خاك افتاده و از ديدگانشان در خدمتت يكسره بيدار است
و سرشكشان از ترس تو ريزان و دلهاشان به محبتت آويزان و قلبهاشان از هيبتت از جا كنده شده است ،،،
اى كه انوار قدسش براى ديدگان دوستانش در كمال درخشندگى است و پرتوافكنيهاى جمالش براى قلوب عارفان زداينده (چركيها) است
اى آرمان دل مشتاقان و اى منتهاى آرزوى دوستان
از تو خواهم دوستى خودت و دوستى دوستدارانت و دوستى هر عملى كه مرا به قرب تو واصل گرداند
و تو را در پيش من محبوبتر از ماسواى تو قرار دهد و از تو خواهم كه دوستيم را نسبت به تو جلودارم قرار دهى تا مرا به رضوانت بكشاند
و اشتياقم را به سويت چنان كنى كه بازدارنده از نافرمانيت باشد و بر من منت نِه به اينكه بر من توجهى فرمايى و با ديده دوستى و عطوفت بر من بنگرى و رو از من مگردانى
و مرا از جمله سعادتمندان و بهره مندان نزد خود قرار دهى اى پاسخ دهنده اى مهربانترين مهربانان
فرازی از مناجات امام سجاد (ع):72:
-
سلام آقا کرای ...شما هم صحیفه سجادیه دوست دارین ؟
بنظرم اگه آدم میخواد دعا کنه صحیفه سجادیه رو بازکنه و بر اساس مسیله ای که مدنظرشه یه موضوع رو انتخاب کنه .
من خودم بیشتر دعا در طلب تن درستی و سلامتی رو میخونم ولی خب کلا همه ی مناجات های امام سجاد بسیار زیباست .
آقا کرای چه جالب شما زمان حال رو انتخاب میکنید ...
ولی اگر حق انتخاب داشتم که برم به زمان گذشته و برگردم میرفتم زمان امام علی علیه السلام ...
این هم از من .
التماس دعا .
سلامت و سعادتمند باشید .
در پناه حق
-
خدایا ،،
گفت ، نشکفته غنچه ام اما ، لاله در داغ ها سهیمم کرد ،،،
دو لبم یک سخن ندارد بییییییش ، این روزگار را تا کی ببریم به پیش،،،
راست است که این گفته اند به من ،،،عمر به چه کسی لطف کرده است ،،،
چه از او سر زده ، مگر عمر هم ،، مثل من اسمی از دنیا برده ،،،
:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/659065ed425c75ea32.jpg
-
ای دل گِله کم کن که مسیحا نفسی میرسه از ره
با آینه و فانوس ،سوی این خانه کسی میرسه از ره
http://www.hamdardi.net/imgup/659065ec6cc4f9df44.jpg
-
إِلَهِی قَلْبِی مَحْجُوبٌ وَ نَفْسِی مَعْیُوبٌ وَ عَقْلِی مَغْلُوبٌ ،،،
وَ هَوَائِی غَالِبٌ وَ طَاعَتِی قَلِیلٌ وَ مَعْصِیَتِی کَثِیرٌ ،،،
وَ لِسَانِی مُقِرٌّ بِالذُّنُوبِ ،،، فَکَیْفَ حِیلَتِی یَا سَتَّارَ الْعُیُوبِ ،،،وَ یَا عَلامَ الْغُیُوبِ وَ یَا کَاشِفَ الْکُرُوبِ ،،، اغْفِرْ ذُنُوبِی کُلَّهَا بِحُرْمَهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
http://www.hamdardi.net/imgup/659065ee2143806e31.jpg
-
خدایا ،،، ما را در مسیرت قرار بده و در اون حفظ کن .
السلام اَلا صراط الله ِ المستقیم
http://www.hamdardi.net/imgup/659065ee7d9e9c3ccc.jpg
-
خداوندا ...خداوندا ....
آن زمان که همگان به انسان پشت می کنند ،تنها حضور تو تنهایی را طراوت می بخشد ،،،خودت را از ما دریغ نکن .:72:
خدایا ،،،خداوندا ، ای خدای مهربانی ها ،،
به دست ما نگاه نکن که چیزی و توشه ای نداریم ،،،به دل ما هم نگاه نکن ،،به دست و دل خودت نگاه کن ،،
امید ما به دست و دل توست،، ای خدا :72:
http://www.hamdardi.net/imgup/659065efa371c44ce5.png