RE: پس كي دو نفره زندگي كنيم؟
shidokht عزیز خونه مادر بزرگ من هم دقیقا همین طوره و من خودم در این محیط بزرگ شدم تازه بدتر توی یک اپارتمان طبقه اول مادر بزرگ(پدربزرگ خدا بیامرز)2 یکی از خاله هام 3 مادر بزرگ مادرم 4 ما و 5 خاله دیگرم و وقتی دایی من قصد ازدواج داشت در طبقه زیر زمینی براش خانه ایی به زور تدارک دیدن و مثلا داماد شد تنها برادر بینه این همه خواهر امیدوارم بتونی تصور کنی ولی ساناز(زن دایی) با تمام وابستگی که خودش به همه ما پیدا کرد این روال رو داشتن که نهایتا 11شب شب به خیر میگفتن و میرفتن کسی که دیگه به امور داخل خانه کار نداره شما هم از همسرتون خواهش کنید نه با دلخوری با روی باز که من دوست دارم از امور روزانه م برات تعریف کنم تو برام تعریف کنی همدیگرو راهنمایی کنیم با هم خلوت کنیم و بهش پیشنهاد بدید زودتر به خانه برگردید و خلوت کنید قرار هم نیست کسی متوجه بشه همه قراره فکر کنن شما به خاطر روز کاری شلوغی که دارید خوابید....مطمین باشید اولین برادر مجرد ازدواج کند راحت تر میشید ولی می ارزه اگر خواستید بگید من خاطره ویا تجربه هایی که دیدم رو براتون تعریف میکنم تا قدره همین الانتون و منفعت هاشو بدونید.....درکتون میکنم من با ساناز روابط صمیمی دارم و عین شما رو دیدم الان 11سال میگذره و اون از همه ما راضی تره تازه 2تا دختر کوچولو هم داره که چراغ خونن
شيدخت جان. تنها راه چاره جدا شدن خونتون از آن خانواده است. همه مثل هم نيستند. شايد يكي بتونه تا آخر عمرش با مادرشوهرش زندگي كنه و يكي ديگه نه. اگر تو از اون دست از آدما هستي كه نمي توني پس تمام تلاشتو بكن كه اون خانواده جدا بشي. زندگي شما هم مثل الينا جون هستش و تنها چاره هر دوتون مستقل شدن هست و بس.
shidokht عزیز
معمولا پدر های سنتی موجب این مسائل توی خانواده میشن پدر شوهر منم همین طور بود ولی من سعی کردم زیر بار فشارهاش نرم ،به تو توصیه میکنم مثلا همین امشب سعی کن یک شام خوشمزه درست کنی وقبل از اینکه شوهرت بیای خیلی آرام و با محبت به مادر شوهرت بگو مامان اگه ما امشب بالا شام بخوریم شما ناراحت میشین و در ادامه خیلی محترمانه براش توضیح بده که دوست داری در هفته یکی دو شب با شوهرت تنها باشی و او چون نمی خواد شما برنجید قبول نمیکنه و زمانی که شوهرت اومد شامت را بیار و اگه اعتراض کرد بگو که خودت مشکل را حل کردی ، سعی کن اون چیزی را که می خوای با آرامش بدست بیاری ، تسلیم شدن و زجر کشیدن توی زندگی مشترکت تاثیر بدی میذاره ، اگه توی این مورد موفق شدی سعی کن کم کم توسعش بدی ، خوشحال میشم اگه انجام دادی نتیجشو بدونم موفق باشی عزیزم
سلام خانومی
fatima خیلی خوب راهنمایی کرد عزیزم اینطوری هم حرمت مادر شوهرتو داری هم زندگی دونفرتونو البته فعلا سعی کن یکی دو شب باشه تا کم کم زیادش کنی و به استقلال برسی