RE: همش داریم دعوا میکنیم
سلام
من با الینا موافقم برادر گرامی
خوب چرا بحث می کنین اگه همون موقع که گفت صدا رو کم می کردین این اتفاق نمی افتاد وقتی می گین برو تو یه اتاق دیگه شاید برداشتش از این حرف این باشه که
مزاحمه باور کنین من نمی گم شما مقصرین نه رفتارای خانومتون خیلی تنده ولی اگه شما بهانه دستش ندین اونم این رفتارا رو نمی کنه
آخه وقتی سر چیزاهای بی پایه دعوا می شه یعنی دارین با هم لج می کنین بقول یکی از دوستان دقیقا مثه فیلم آتش بس
یکم سیاست داشته باشین ازش ایراد نگیرین بزارین فکر کنه تو همه زمینه ها قبولش دارین اینجوری خودتونم آرامش دارین
یا اگه از رفتاری ناراحت می شین یه جوری غیر مستقیم بهش بفهمونین که از کاراش خوشتون نمی یاد
نمیدونم چرا باورتون نمیشه. ما اولش که اینجوری نبودیم. یعنی هر وقت من راضیش کنم که صحبت کنیم میاد و کلی حرف میزنیم و ظاهرا مشکلاتمون حل میشه. اما دوباره همون آش و کاسه. اون متاسفانه تا من نگم نمیاد حرف بزنه. یا بهتره بگم تا من مجبورش نکنم. اما خوب بلده دعوا کنه.
تاحالا کلی از کتاب های باربارا دی انجلیس رو خوندیم. و سعی کردیم از اون استفاده کنیم. حرف زدن خالی فایده نداره. می میخوام اون دست از لجبازی برداره. با من مهربون باشه. وقتی میام تو خونه حداقل 20 دقیقه به من توجه کنه. بعد بره دنبال کارهای خودش. متاسفانه از وقتی دانشگاه قبول شده اوضاع بدتر شده. چون بهانه درس هم میاره. اما این بهانه پذیرفتنی نیست چون منم بیشتر از اون درس دارم .
دوست عزیز mem06067
ممنون بابت سایت هایی که معرفی کردی. من اصلا فکر نمیکردم یه روزی به این وضعیت برسیم.
از امروز حرف elina رو گوش میدم ببینم چی میشه. یعنی دیگه هیچ انتقادی ازش نمیکنم. ولی آخه من مگه چند بار در یک ماه ازش انتقاد میکنم؟ موقع انتقاد هم همیشه مودبانه و جدی میگم. مثلا هر وقت غذا بد میشه من که بروی خودم نمیارم و میخورم. ولی خودش گیر میده که مثلا یکمی شور شده. من میگم نه خوبه. خودش میگه معلومه که خوبه !!!
شما بگین من چیکار کنم ؟
دوست عزیز
به نظر من اون این کارو میکنه که شما نازشو بکشید یه مدت بهش محبت کنید . ازش انتقاد نکنید. ازش برای هر کار خوبی که میکنه تعریف کنید
من مطمئنم که موفق میشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
دوست عزیز
به نظر من اون این کارو میکنه که شما نازشو بکشید یه مدت بهش محبت کنید . ازش انتقاد نکنید. ازش برای هر کار خوبی که میکنه تعریف کنید
من مطمئنم که موفق میشین
elina جان
من دائما این کارهارو میکردم که نتیجه اش این شد. اینقدر دوروبرش میچرخیدم که شاکی میشد. اصلا براش کم نذاشتم. من هرچقدر هم که سرم شلوغ باشه اونو فراموش نمیکنم. اگه تو خونه باشم و مشغول هر کاری، حداقل هر یک ساعت یکبار 10 دقیقه میرم سراغش. باهاش حرف میزنم. بوسش میکنم. چون خودم نیاز دارم. دوست دارم اونم اینجوری باشه. وقتی اینارو بش میگم شاکی میشه و میگه تو همش از من ناراضی هستی.
مگه من چقدر انرژی دارم که با وجود کار و درس همزمان و سر و کله زدن با مردم بیام خونه 4 ساعت هم با زنم دعوا کنم ؟
خودش میدونه که تو فامیل کسی به اندازه من زنشو دوست نداره و بش اهمیت نمیده.
باورتون نمیشه اما من یه قانون گذاشتم تو خونه. اونم اینه که بعد از غذا باید حتما پیش هم بخوابیم و کمی عشق بازی کنیم. اوایل خوشش میومد. اما بعدا براش عادی شد. طوریکه حالا باید درخواست بوسه و عشق بازی کنم.
بابت هر سکس ازش تشکر میکنم !
دیگه چجوری محبت کنم نمیدونم ؟ قبلا همیشه براش گل میگرفتم. اما از وقتی بد رفتاری هاش زیاد شده خوب منم دیگه حس و حالی برام نمبمونه.
باز هم گل بگیرید دیگه هم انتقاد نکنید هر کار خوبی کرد ازش تعریف کن دوست گرامی
موفق باشید
سلام من فکر میکنم یه چیزی داره ادیتش میکنه که اینطوری رفتار میکنه وگرنه هیچ زن و نه هیچ مردی بی دلیل شروع به ازار طرف مقابلش نمیکنه که اگه می خواست به عمد و بی دلیل زندگیش رو خراب کنه اصلاً ازدواج نمی کرد یه پیشنهاد کوچولو هم دارم هم واسه شما هم واسه آقای memo6067البته اگه قابل بدونین اونم اینه که یه روز که از صبحش با خانومتون صحبتی نکردید ( منظورم اینه که برخوردی بینتون نبوده تا از اول روز ذهنتون به هم ریخته باشه ) عصر یا شبش یه لباس مرتب (ترجیحاً بهترین لباستون یا لباسی که می دونین خانمتون خوشش میاد بپوشین ) رو تنتون کنین یه دسته گل مرتب و شیک تهیه کنین والبته یه هدیه کوچولو ( بستگی به جیبتون داره ولی سعی کنید چیزی باشه که می پسنده ) برین دم در خونه دنبالش و ازش بخواین شب رو با هم برید بیرون اگه هر حرفی زد حتی ناپسند با لبخند جواب بدین و دنبال انتقام و ناراحتی نباشین یه رستوران یا هر محل دیگه ای که می تونین اروم باشین رو انتخاب کنید و وقتی رسیدین دستاشو بگیرین و بهش بگین عزیزم می خوام مثل روز اول عاشقت باشم و از اول شروع کنیم اگه هر بهانه ای گرفت فقط یه این شب رو لا اقل کوتاه بیاین و بگذارید راحت حرف بزنه و تو حرفش نپرید و همش بگین تو درست میگی عزیزم ( مطمئن باشید اگه ایشاا.. اوضاع درست شه میتونید به مرور زمان اونو متوجه کنید که شاید حرفای اون شبش همش درست نبوده )و ازش بخواین مثل روزاول باشه و.. شاید این روش یه کمی غرور شکنش و البته خرج داشته باشه اما یه چیز محشر داره اونم اینه که شما حداقل به خودتون ثابت کردید تمام تلاشتون رو برای آرامش زندگیتون کردید حتی به قیمت شکستن غرورتون . موفق باشید
سلام دوست عزیز. نوشته هاتونو خوندم. اول از همه یه سؤالی دارم: چرا اسم "مرد شیشه ای"رو انتخاب کردید؟ فکر نمیکنید بهتر باشه یه "مرد آهنین" یاشین؟این اسمی که انتخاب کردید خیلی چیزهارو درباره ی شما نشون میده. چرا شیشه شدید یه با یه ضربه ی کوچیک بشکنید؟ با یه بی محلی افسرده بشید؟....
به نظر من بهتره شما اول خوب خودتو بشناسی و توی رفتارات و خواسته هات دقیق بشی. شاید، شاید یه کمی اونا نیاز به تغییر داشته باشن. اجازه بده بعد از اون درباره ی خانمت صحبت کنیم.
شاد و پیروز باشی
مرد شیشه ای عزیز، اگه شما واقعا به این صورت که گفتین عمل می کنید، من از رفتار همسرتون کاملا متعجب شدم، آیا در ماه هر روز به این صورت برخورد می کنند یا فقط چند روز به این شکل هستن و باقی روزها نورمالن؟
این استنباط منه: من احساس کردم خانم شما دنبال چیز تازه ای در وجود شما میگرده، شاید شما یکجا کل عشقتون رو نثار خانمتون می کنید، شاید به این عمل شما عادت کرده و براش اهمیت قبل رو نداره، اگه خانم شما از این دسته از افراد باشه، بهتره که روشتون رو عوض کنید، این معنیش این نیست که بیشتر بهش عشق بورزین، روش ابراز علاقتون رو عوض کنید، شاید حتی اگه کمی متعادلترش هم بکنید بهتر باشه، قوانینی که برای زندگیتون گذاشتین رو عوض کنید، این قوانین تا وقتی مناسبه که یکطرفه نشده باشه، به هر حال ایشون اگه روانشناسی می خونن باید بیشتر از هرچیزی سعی کنن روی رفتار خودشون کنترل داشته باشن...
بهشون بگید که علاقه ای که الان شما بهش دارید به خاطر یک سری از اخلاقهای خوبیه که در وجود ایشون هست و می بینیدو امکان داره با از بین رفتن اون اخلاقها علاقه شما هم تغییر کنه، نباید طوری برخورد کنید که ایشون تصور کنن به هر صورتی که برخورد کنن شما همچنان ایشون رو دوست خواهید داشت این مسئله باعث سوء استفاده خواهد شد. برعکس اگه ایشون اطمینان حاصل پیدا کنن که میزان علاقه شما با میزان صفات خوب در وجود خودشون رابطه مستقیم داره سعی می کنه بیشتر حواسش به رفتارش باشه.
به هر حال برای شما آرزوی آرامش دارم، امیدوارم هر چه زودتر با همسرتون صحبت کنید و این دفعه اساسی مشکلتون حل بشه.
:72:
ببین دوست عزیز شما با دید درستی ازدواج نکردید. خانومها چون حساسترند!!!! نیازهای خودشون رو حق طبیعیشون می دونن و نیازهای شما رو محبت خودشون در حق شما!! واقع بین نبودید. چون نمی شناختید اونا رو. بهتره تغییر کنید و توقع محبت دیدن رو حذف کنید.مگر اینکه قصد طلاق داشته باشید! پس برای تدوام زندگیتون واقع بینانه زندگی کنید. لااقل این انتظارات که در عالم واقع برای کمتر مردی برآورده می شه رو حذف کنید